Fredrika

Hur ska man hinna allt?

Publicerad 2008-10-31 09:52:29 i Allmänt,

Nu sitte rjag här i stocjkholm...skönt! Mormor är lite stressad bara, kanske för att vi är fler. Jag vet faktiskt inte!
Hur ska man hinna allt man vill. Jag har 5pers som jag vill träffa men jag undrar om det går. Peg skulle tyvärr till göteborg, =( jaja vi kanske hinner synas en stund, förhoppnings vis.

Skulle vilja träffa karro oxå, undrar hur hon mår. Sen vill jag träffa Staffan, det hade varit jätte kul. de andra är väl inte så viktiga.

Ush ni anar inte vilken mardrömsresa vi hade, jag har aldrig varit sjösjuk i hela mitt liv, men det här var det värsta jag varit med om. Alla spydde, och det är så förnedrande....lukas mådde bra iaf, tack och lov. nu ska vi ner och tvätta mormors matta.....hjälp.

Puss syns snart!

Glad!

Publicerad 2008-10-28 22:02:25 i Allmänt,

Joho Joanna har varit med mig....så jävla mysigt. Vi fick mycket gjort på så lite tid kändes det som.....hon körde bil, skit bra dessutom...synd bara att inte allla kan vara glada för hennes skull, hon kände sig så stolt! Och jag var stolt över henne =)
Fanny var här i  kväll, kul....fan jag blir stolt över henne oxå, hon har typ ändrat hela attityden på jobb, världens hemskaste arbetsplats. häftigt!

fan cristin började nu måste se på det. Puss

fan ännu sjuk!

Publicerad 2008-10-23 22:17:37 i Allmänt,

Var ute och gick i en och en halv timme idag. mina fötter gjorde hur ont som helst sen!
Näst nästa vecka ska gina pappa och jag till stockholm och spela boul...skit kul!

Hostar mysiga varklumpar...gott, fy!

puss

Godkänt iaf!

Publicerad 2008-10-21 22:57:08 i Allmänt,

Ja jag fick betyget på min debatterande uppsats i dödshjälp nyss....fick godkänt i af med ett plus i kanten, haha en liten guld stjärna!!!
Blev ju helt knäckt när jag fick tillbaka den andra gången, ush i bland kan självförtroendet sjunka i botten. Fan va jag vill bli smal..................
Självklart sa jag till my förut i dag att jag får aldrig träningsverk, lina sa jag det till i morse, JAG HAR INTE KUNNAT RÖRA MIN ARM  I EN TIMME NU! Hahaha, och halva rumpan gör oxå ont......och allt runt mig luktar tigerbalsam, ush, fast lukas sa att jag luktade gott!

Nu ska jag se vidare på brothers and sisters.

Puss och god natt på er

sjuk!

Publicerad 2008-10-21 09:20:36 i Allmänt,

Ush det var länge sen jag var så här sjuk.....hela min kropp gör ont, varet kommer upp ur halsen bara jag fan rör på mig. Självklart är det på lovet.....fy fan jaja, bra i för sig men...

Jag ångrar vad jag sa till gina igår, som en jävla barnunge själv liksom, men jag blir så jävla förbannad när hon skyller allt ifrån sig, och sen säger til mig att jag får skaffa ett eget liv och sluta leva andras, va fan jag om någon har ett eget liv, fullt jävla upp! De andra liven runt mig. ja jag har inget val =P än att bli inblandade i dom (men det gör inget).
Hur kan man bli en avbild av sin pojkvän, pojkvännen måste ju älska sig själv väldigt mycket! Jaja, jag älskade inte gina lägre så det känns faktiskt inte som en förlust! Tråkigt bara att bli lika barnslig som hon!

fan jag får ligga här i sängen och va sjuk, det är så tråkigt. Fan va snällt av lina att åka och jobba för mig, klarar verkligen inte det idag....fy fan................

ka dö lite...see u later

ungjävlar!

Publicerad 2008-10-21 00:27:48 i Allmänt,

Att de alltid tror de är så mycket äldre än dom är, hm....tänk att man ändå i vrede sjunker ner till deras nivå.
Skönt att man har så mycket syskon, så ett mindre spelar ingen roll.

Företaget går inte åt helvete, men ibland blir man så jäkla trött på allt slit så man undrar om det är värt det bara!
Är det det ????

Spelade badminton idag, fy fan va jag har saknat det, mådde så bra. glömde bort all skit, bara spelade, jätte kul!

Måste faktiskt sova nu.

Puss och god natt

linis!

Publicerad 2008-10-19 21:34:04 i Allmänt,

I dag va vi hos lina och åt äppelpannkaka, det var gott. My sa att hon hade glömt, tror inte det va ! =) jaja, hon ville väl va med ola, då är det bara vi tre i vårt matlag, det gör inget, ganska skönt! Det är faktiskt väldigt mysigt att träffas en liten stund, nu när vi aldrig träffas......
Nu har jag höst lov, fy fan, ska jag behöva jobba en hel vecka, jaja, det är väl bra, inte för att man sparar in pengar =( Det är så roligt att träffa alla lunch gäster, konstigt hur man kan sakna personer så, men jag är ju ändå van vid att ha sett dom i 3 års tid, varje dag! Så det är ju inte så konstigt!

Det finns ju en person som aldrig gör fel, fan jag har aldrig sett lukas så förtvivlad och ledsen, hoppas hon aldrig sårar honom så igen, att man inte fattar att en 4 årig inte förstår. Ush...min lilla kille. Nu kom han här bara för jag tänker på han, får väl gå och stänga av filmen.....

Tillbax!
Idag var vi och såg på bio, mamma mu, så mysigt att göra något i hop. Mitt i allt började jag tänka på julen. Fan va mysigt med alla dofter, ljus i alla de färger, köpa presenter till andra, julgranen och allt rött! Jag älskar rött! Kankse borde slänga i lite henna och sova med det över natten. Ska nog göra det.
Carro sa att hon skulle komma till mig i kväll, men jag borde ha lärt mig, men fan hoppet är det sista som överger en!

Undrar o kjell var på arvingarna, synd att jag inte har pengar på telefonen.....ring mig om du vill!

Puss  och godnatt på er

pannkakor

Publicerad 2008-10-15 20:40:24 i Allmänt,

i dag åt vi pannkakor, gud va gott, med glass och grädde....
Ville så jävla gärna på badminton idag....men ingen annan skulle gå, och lina frågade inte ens mig =(

Och jag är tydligen roten till allt ont.....jävligt kul. Jag trodde faktiskt att jag hade en vän som stod mig ganska nära, skälvklart har jag ännu en vän, men det är tydligen inte så nära som jag trodde. det känns faktiskt jobbigt, för det är inte första gången jag har för höra att det är mitt fel, och det är jag som bestämmer mm. då har jag sktit i det, men nu blev jag ledsen.

Jaja. måste plugga nu.....som vanligt. Kjell....du är fin, och alltid i mitt hjärta.

Fan att Daniell inte bryr sig om oss lite tråkigt för vi är bra syskon.

Puss tycker om er

snabbis =)

Publicerad 2008-10-14 22:40:34 i Allmänt,

Jag får skriva snabbt innan jag blir utloggad.
My har tatuerat sig idag....fy fan va snygg den blev.
Håller på själv och skissar upp en bild
JAG VILL OXÅ!!!!!!!

Satan och gud!

Publicerad 2008-10-13 21:42:38 i Allmänt,

Fan jag har varit inne på Times idag (vi ska skriva en summering av en engelsk notis varje vecka) och allt dom skriver om är terrorister, gud och pengar.
Totalt ointressant!
Jaja, det ska nog gå bra ändå!
Jag fick VG på mitt engelska prov jag hade i fredags. kul, utan att ha pluggat eller gjort en enda läxa...(lite slarvigt av mig)
Jag har varit ute och gått en timme, sklnt, fast det regnade. kom på en bra motivation: lovade lukas att vi skulle gå ut, då var jag ju tvungen att hålla det =)

Haha...kjell skrev nyss ett värmande sms, kul! Han är en fin vän han. skönt när man vet var man har folk, slippa tänka på sånt. det är därför jag har riktiga vännner, för jag skulle aldrig göra mig till för någon,,,,,, ska behöva göra det nu på lördag, och det känns inte kul!

Jaja....love u al.
Puss god natt

Eutanasi!

Publicerad 2008-10-12 15:09:15 i Allmänt,

Dödshjälp!
Är det rätt att hålla kvar en människa i livet, när hon/han inte lever?
Får man gå emot indevidens egna önskan om att inte fortsätta leva med hjälp av resperatorer, andningsmaskiner och gud vet vad?
Och för vadå? För att de anhöriga inte vill släppa taget?
För att dagens medicin kan hålla människor vid liv?
För att vi ska lida? Är det det vårt liv går ut på?

Om det skulle finnas klara regler så är jag helt för!
Jag hoppas att alla mina vänner och familj inte kulle hålla mig kvar med hjälp av maskiner. Jag älskar alla er men det finns inget kvar om man ligger levande död!

long time....ago!

Publicerad 2008-10-12 02:12:13 i Allmänt,

Har jobbet med fredrik idag. kristinas kille. han är söt! det har gått jätte bra, slite el och vvs hade personalfest, hm...det brukar komma fram en hel del.
Jag kom på en sak idag, som man alltid har sagt, men jag fann underlag för det. Alla bra killar är upptagna, många svin oxå, men till slut så blir dom lämnade och förhoppningsvis fortsätter dom att vara själva. man måste helt enkelt vänta på dom som har lämnat någon för kärleken tog slut. dom är inte många dom där bra killarna!!!!!

Fan mitt nätverks kort eller nått har lagt av så jag kan inte komma in så ofta och gör jag det så håller det i kanske fem min. irreterande som f.n.

lukas sover i stan med joella, det känns så tomt hemma utan honom......,min älskade son.

My och ola håller på igen...om dom någonsin slutade....det är faktiskt lite störigt, det låter ego men fan det är jävligt tjatigt att höra hur jävligt allt är, och nu kommer det vara bra kanske en vecka sen sätter det igång igen, dom mår ju inte bra av varandra....och tjatet hade precis börjat avta.......tänk att törsten efter kärlek är värre än en drog. jobbigt som fan att vara utan, men står till och med ut med sånt som går emot hela sin natur bara för att ha någon vid ens sida.

Nej nu ska jag försöka sova lite.

Tycker om er alla!
Puzz
MVG

Publicerad 2008-10-07 00:05:31 i Allmänt,

Jag är så glad fick mvg på en recension på svenskan.......jippi

My och jag tog en promenix idag, jätte skönt....men fanny skulle ha vart med.

måste sova nu. håller på och befolka en ny by....kul

Puss och god natt på er

Blåsigt!

Publicerad 2008-10-05 09:19:20 i Allmänt,

Det är bra att fylla på förådet lite i bland =)
I dag är det haula....ska bli så kul, vill dit redan nu!
Vilken skön och fin dag det var igår....fanny var bakis (hahahaha) som man bäddar får man ligga. Vi var ute och mysgick...jätte skönt. hon blev lite piggare med tiden. Hämtade en ny säng till lukas sen, han fick en av Danne, den var jäte fin, färgen går ju att måla om bara (den var inte så snygg). fan men självklart passade inte madrassen, suck!
I dag ska jag jobba, trisst, mamma och pappa får ta lukas.

Gud va det blåser i dag.....måste köra joel till sin kompis tydligen. jaja, ganska kul att hjälpa till, var så förbannat trött i går orkade inte köra hem, sov kvar...skönt!
Nej....nu ska vi äta frukost.

Zee u later!

god morgon!

Publicerad 2008-10-04 09:28:26 i Allmänt,

Vilket härligt väder det är idag...strålande sol, röda, gula och gröna blad och doften av höst i luften, underbart!
Glömde att berätta igår: Lukas var försvunnen, helt borta. Vi letade i ca.40 min efter honom. Jag var helt övertygad om att han hade blivit in slängd i någon bil. Helt förtvivlad sprang jag in för att hämta nycklarna till bilen...då säger han :"här är jag" och hoppas fram bakom soffan. Hela jävla kvarteret letade....
det är konstigt hur lugn man håller sig när man letar, som en slags försvarsmur inom soig, att man får inte bryta ihop. Men sen.....jag kunde inte sluta gråta.....gjorde ont i mitt hjärta tills jag gick och la mig,

Ska vara barnvakt åt fredriks barn i dag, men vi åker dit denna gång!

Nu ska jag försöka läsaklart min engelskabok...sen hoppas jag fanny hämtar mig.

Kram allihop!

Slite bo igen=)

Publicerad 2008-10-03 22:13:18 i Allmänt,

Nu sitter jag hemma i mitt sköna hem igen...men det lkändes lite konstigt att åka ifrån vibble, väldigt bekvämt att bo där, så nära till stan och vänner och Oskar! Skulle verkligen vilja träffa dom mer, finns det sötare arn än dom, Owen och Nova. Dom är inte så sociala, men dom tar sig ju längre an är där....owen är bara för jäkla go...skulle kunna äta upp dom.
Han fyllde 2 år i dag, pinsamt, jag trodde faktiskt att han fyllde 3, i bland så är man helt slut i huvudet, suck!

Jag är så trött ännu efter flytten tror jag....men jag känner för att ta en lång skön, färgglad höst promenad i morgon. Hoppas jag får sällskap av fanny (människan) haha....

Jag skrev nyss en recension av doktor glas, den tråkigaste bok jag någonsin har läst....hoppas nästa blir bättre!
Nu ska jag titta lite på filmen och sen hoppa i säng tidigt.

Jag hoppas jag akn bli en bättre människa med tiden....och man får hoppas att man aldrig slutar jobba på det =)

Tycker om er alla.

Puzz och kram

vibble....

Publicerad 2008-10-02 22:17:54 i Allmänt,

Jaha, nu är man till hälften vibble bo. Hjälpte joella att flytta in hela dagen igår, med friskt humör. Vi var jätte duktiga allihop. på 4 timmar hade vi fått in alla grejer i lägenheten. Den är jätte fin! Det kommer att bli fint när allt är i ordning.

Var hemma en sväng i slite i dag, fanny var inte hemma=( Tråkigt nu när hon fått jobb (ego som man är) man är ju så jäkla trött när man kommer från jobbet, så vi ses ju inte lika mycket nu.....men på söndag är det haula! Jippi, synd att gina backade ur, bara så du vet fanny, vi blir bara 3 st, men det är ju inte så bara, ska bli mysigt!
Inte för att gina bryr sig ändå, när blev hon så kall i hjärtat???
När stängde hon ögonen, hon märker inte ens själv vad hon gör, tråkigt som fan, jag vill ju älska henne! Men som sagt, det verkar inte vara som om man är någon förlust för henne, och är det på det viset, varför ska man då lägga energi på Hon?!

Nej jag borde verkligen läsa min engelska bok nu, den ska vara klar i morgon+en recension på den...jag har typ läst 20sidor, panik. Tack och lov så får jag nog inte så mycket skäll i morgon. jag gör det i helgen!

Träffade lina idag, =) skönt, det blir så konstigt när man är i hop så mycket och sen helt plötsligt inte träffas så ofta...hehe, men hon är fin....mysan oxå, hoppas hon vet hur mycket jag älskar henne!

puss och god natt allihop

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela