Fredrika

long time....ago!

Publicerad 2008-10-12 02:12:13 i Allmänt,

Har jobbet med fredrik idag. kristinas kille. han är söt! det har gått jätte bra, slite el och vvs hade personalfest, hm...det brukar komma fram en hel del.
Jag kom på en sak idag, som man alltid har sagt, men jag fann underlag för det. Alla bra killar är upptagna, många svin oxå, men till slut så blir dom lämnade och förhoppningsvis fortsätter dom att vara själva. man måste helt enkelt vänta på dom som har lämnat någon för kärleken tog slut. dom är inte många dom där bra killarna!!!!!

Fan mitt nätverks kort eller nått har lagt av så jag kan inte komma in så ofta och gör jag det så håller det i kanske fem min. irreterande som f.n.

lukas sover i stan med joella, det känns så tomt hemma utan honom......,min älskade son.

My och ola håller på igen...om dom någonsin slutade....det är faktiskt lite störigt, det låter ego men fan det är jävligt tjatigt att höra hur jävligt allt är, och nu kommer det vara bra kanske en vecka sen sätter det igång igen, dom mår ju inte bra av varandra....och tjatet hade precis börjat avta.......tänk att törsten efter kärlek är värre än en drog. jobbigt som fan att vara utan, men står till och med ut med sånt som går emot hela sin natur bara för att ha någon vid ens sida.

Nej nu ska jag försöka sova lite.

Tycker om er alla!
Puzz
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela