Fredrika

vibble....

Publicerad 2008-10-02 22:17:54 i Allmänt,

Jaha, nu är man till hälften vibble bo. Hjälpte joella att flytta in hela dagen igår, med friskt humör. Vi var jätte duktiga allihop. på 4 timmar hade vi fått in alla grejer i lägenheten. Den är jätte fin! Det kommer att bli fint när allt är i ordning.

Var hemma en sväng i slite i dag, fanny var inte hemma=( Tråkigt nu när hon fått jobb (ego som man är) man är ju så jäkla trött när man kommer från jobbet, så vi ses ju inte lika mycket nu.....men på söndag är det haula! Jippi, synd att gina backade ur, bara så du vet fanny, vi blir bara 3 st, men det är ju inte så bara, ska bli mysigt!
Inte för att gina bryr sig ändå, när blev hon så kall i hjärtat???
När stängde hon ögonen, hon märker inte ens själv vad hon gör, tråkigt som fan, jag vill ju älska henne! Men som sagt, det verkar inte vara som om man är någon förlust för henne, och är det på det viset, varför ska man då lägga energi på Hon?!

Nej jag borde verkligen läsa min engelska bok nu, den ska vara klar i morgon+en recension på den...jag har typ läst 20sidor, panik. Tack och lov så får jag nog inte så mycket skäll i morgon. jag gör det i helgen!

Träffade lina idag, =) skönt, det blir så konstigt när man är i hop så mycket och sen helt plötsligt inte träffas så ofta...hehe, men hon är fin....mysan oxå, hoppas hon vet hur mycket jag älskar henne!

puss och god natt allihop

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela