Fredrika

ojoj....borde plugga!

Publicerad 2008-09-29 22:58:34 i Allmänt,

Jaha....då hade man my i soffan skrivandes på arbetsansökan.....lite trött på att höra det nu, får till och med huvud verk av det =/
Fanny har varit här i kväll, ovanligt=), faktiskt lite...hon jobbar ju nu så man förstår att hon är trött efter dom jävla arbetspassen...
Jag fattar inte hur gina kan vara så jävla kall, fast jag fattar inte vart hon har fått det i från att besvikelsen och sorgen beror på danne, suck, han passar ju inte in i vår familj, men vi accepterar ju honom, han är ju okej när han bjuder till lite. Men hon får tro vad hon vill, jag har tagit bort henne...synd för lukas bara, fast han börjar vänja sig av henne. ibland märker man hans saknad, han frågar efter henne, men men. Det går över! Fast jag skulle ju aldrig neka honom att träffa henne, aldrig!
Joella är här, hon har tittat på ny bil, tror det blir för dyrt! Hm....men fy fan va lockad man blir!

Ska in och läsa svenska boken  nu.

Just när livet blir bättre så trycks man ner.....bara för att ta sig upp igen!

Zzzzum....=)

En ny solig dag!

Publicerad 2008-09-27 10:51:55 i Allmänt,

Tänker inte låta mig beröras av idioter. Fan vilket härligt väder det är i dag. Vi ska snart ut och gå en sväng ner till länna hamnen + ett litet varv runt slite. Det ska bli härligt! sen ska vi till Liste, lukas ska leka lite med jonatan, han har blivit så jäkla söt! Hoppas kjell kommer snart, i dga hade jag velat vara med honom.....

Pussss på er

gina!

Publicerad 2008-09-25 21:21:40 i Allmänt,

Alla i hela sverige vet att nätet har legat nere i dag....nog fan går du på som fan och försöker såra mig så mycet du bara kan bara för att jag inte svarar dig....fy fan och du kallar mig egotrippad.
Allt jag menade var att jag har sorg i mitt hjärta kvar, men det är kanske inte tilllåtet. förlåt mig för att jag känner.


Det var allt för i dag. nu kommer jag inte klara av att se dig på ett tag. Kul! Fast du vill nog ha det så!

Attans, allt försvann!

Publicerad 2008-09-23 22:49:59 i Allmänt,

Jaha, orkar faktiskt inte skriva om allt. råkade tyvärr klicka på F5 mitt i texten, så det uppdaterades väl eller nått.
Sammanfattning:
Inspiration = slut (vart ska jag hitta den)
Fanny = Var glad (jag hade varit överlycklig)
Lina= hör av dig (saknar dig)
My= älskar dig
Gina = varför släpper inte min besvikelse?
Plugga plugga plugga = just nu: tråkigt!

Puss och god natt

en snabbis!

Publicerad 2008-09-22 23:43:53 i Allmänt,

Ja tack!
Det får bli det...batteriet håller på att dö. I dag tog fanny med oss ut i sump markerna, det var kul, men jag kände mig som den mest otränade i hela världen, hoppas jag inte hindrar henne bara =/ tror hon skulle säga till mig då. Haha, ja inte är det jag som ger henne träning iaf.

En gammal kompis tog kontakt med mig på facebook här om dagen, kul, tror jag!
Måste plugga som fan den här veckan, jaja, sen är det ju över, tur att det är kul!

Tycker om er alla jätte mycket.
God natt och sov gott

God morgon allihopa!

Publicerad 2008-09-21 10:25:17 i Allmänt,

Bara så alla vet, så mår jag bra och är lycklig mestadels.....men som alla vet så saknar man även lite här i livet som kan göra sig påminda ibland =) Solen skiner i dag och det är jätte härligt!
Rute står på shemat med tryffel sökning för hundar. Domare från italien, det ska bli kul!
Vi hörs kanske i kväll!
Ha en bra dag!

Hur är det i himmelen...?

Publicerad 2008-09-20 23:31:06 i Allmänt,

Det finns ingen synd....synd är bara något vi skapar inom oss genom att tro att det vi gör är dåligt!

Det är nu som livet är mitt, jag har fått en stund här på jorden och min längtan har fört mig hit. det jag saknat och det jag fått. Det är ändå vägen jag valt,  en förtröstan långt bortom norden som har visat en liten bit av den himlen jag aldrig nått.
Jag vill känna att jag lever all den tid jag har, ska jag leva som jag vill, jag vill känna att jag lever veta att jag räcker till.
Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova, kanske hade jag inget val bara viljan att finnas kvar. jag vill  leva lycklig för att jag är jag, kunna vara stark och fri, se hur natten går mot dag . jag är här och mitt liv är bara mitt. och den himmel jag trodde fanns ska jag hitta där någonstans.
Jag vill känna att jag levt mitt mitt liv.

Slösa inte bort ditt liv, det är alldeles för kort för det.
Jag vill aldrig glömma det, men livet pausar tyvärr av sig själv ibland.

Finns det någon där ute som vågar leva?
Finns den människan som vågar släppa det säkra, trygga för att göra det man heldre vill?
Hade jag varit modig, om ändå, hade jag släppt taget om det jag inte längre vill och levt lite!
Hade jag varit modig hade jag inte varit ensam idag!
Hade jag varit modig så hade mitt liv sett anorlunda ut!


Jag vill känna att jag lever, i lycka!

Rädd för mig själv!

Publicerad 2008-09-20 01:48:46 i Allmänt,

Jag kan helt plötsligt explodera inombords...jag försöker verkligen hålla det inne, men jag blir så jävla arg. och jag känner inte igen mig själv heller när jag blir så. Men det värsta är att det händer allt oftare.
Beror det på olycka? Är jag ens olycklig. Man kan ju tycka att jag har allt, vänner, familj, företag, skola, kronofogden och massa sånt roligt =/

Varför saknas det så mycket inom mig. eller bara ibland, för jag kan även mellan varven känna mig väldigt tillfreds med vad jag har.
Och jag skiter i vad alla säger, men fan, att bli kallad blomman och få fina komplimanger det ger mig jätte mycket....jag är som en svamp som bara suger upp vatten..............................................Fan.................................................kan ingen bara älska mig...............................................................................................................................................varför gör ingen det..................................
Och självklart beror det på mig, jag menar, bara för man är tjock så betyder det ju inte att ingen vill ha en....det finns både tjocka OCH fula människor som har en partner.

Jag är så jäkla glad att jag har träffat fanny. Jag mår bra av att bara sitta och lyssna på henne ibland. hon är så jävla ren på något sätt. det är så skönt, man träffar inte många såna.
My sa att jag var för hård emot Carro.....kanske, jag blir, fast jag inte vill, sårad av att inte känna att hon lägger energi på mig, totalt egotrippat, men jag läger energi på henne, fast jag inte vill erkänna det för andra. Men samtidigt så vet jag jo att hon hade velat lägga det på mig, så jag ska nog försöka mer att acceptera att hon är som hon är.

Ola och Mange kom upp i kväll, fan va fulla dom var båda två. mange vill hångla lite innan han gick, hade han varit i det  stadiet att han skulle ha mints det i morgon...så kanske. Jag tycker han är söt, men fan jag tycker inte om alkohol...sorry.

Ola är så söt när han är så som han var och jag kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om honom, även om han får skylla sig själv. Han tar my lite gör given, fel!
Jag börjar även tro att han förvränger saker lite när han säger något...hm....jag vet inte, jag tror my missförstår honom väldigt mycket oxå =) Det är inte lätt........................

Jag måste sova nu...tack och lov för att jag har luka, som älskar mig mest i hela världen, min kille!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............

kjell!

Publicerad 2008-09-18 22:18:06 i Allmänt,

Stakare...om jag bara var där och gjorde dig sällskap...
Tänker på dig iaf. Har inte tid nu för tiden!

Vissa människor söker verkligen bråk. Jag tror att när det blir vardag så är det svårt att bryta mönstret, men vill man leva så?

hur länge kan man ha ont i huvudet innan det är en tumör =P
fan den ger sig inte....hela dagarna långa
Tur att jag kan hålla humöret uppe ändå!

Hur intim kan man vara utan att röra vid varandra?

Måste verkligen sova nu....och My, relaxa...love u!

Puss god natt på er!

Datanörd

Publicerad 2008-09-16 21:27:25 i Allmänt,

kan man kalla sig det när man vill sitta klistrad hela tiden?
My och jag sitter i varit hörn med varsin data, suck!

Lina verka ha ett liv igen...synd bara att man inte träffas längre då!
Jag fick MVG på mitt prov i dag....skit kul! Fan jag blev så jäkla överraskad, trodde på G.

Nu börjar jag komma in i en svacka igen...behöver en karl....till en sak i af. Haha....

har inget att skriva...så vi hörs i morgon....

have a nice life....zze uuu

Trött

Publicerad 2008-09-15 23:21:55 i Allmänt,

Oj oj oj va trött jag är. har svenska prov i morgon, sitter och läser, men jag tror det är utan mening för jag är så trött att orden bara seglar förbi ögonen och det som mindet borde plocka upp, stannar tyvärr kvar i boken!
Fanny har suttit hos mig i kväll, så skönt att vara hemma igen. Jag trivs med mitt liv nu, måste hjälpa upp lukas på rätt spår bara men det fixar vi. Men varför ska livet vara så förbaskat hårt?

Satt i bilen idag, skulle till banken och hämta ut pengar för en tre gånger ibetald barnomsorg, hur det nu har gått till. trevlig överaskning när man kommer hem från semester, fattig!
Får för mig att jag ska till kassa service på swedbank, det var tydligen nerlagt, men sandra stod där inne. Härligt, fan va jag saknar dom...men alla har sina egna liv nu, det är så synd. Oskar och jag har så mycket härliga minnen tillsammans, eller jag har i a f, jobbiga oxå, men fan va kul vi har haft när vi växte upp. ibland får jag en varm klump i magen av saknad till honom....
Och många gånger kan jag undra om han överhuvudtaget känner likadant, han känns så sval ibland.

I morgon ska jag åka in med min vagn =P för tredje gången...jaja, nått ska man ha för alla pengar man kastar ut på cheferna.

Ursäkta mig, men fan va kass min mage har varit sen jag kom hem till sverige igen...skit jobbigt!

ska nog jobba lite mer på att få in lite i skallen!

Wish me good luck and give me a kick in the ass!

Zzov gott!

Hemma igen!

Publicerad 2008-09-15 01:05:32 i Allmänt,

Nu är jag hemma i min egna mjuka säng igen....
Det var kul att se lina...har saknat henne, min älskling. saknat fanny oxå...henne ska jag ringa direkt när jag kommer hem i morgon. Undrar vad Kjell gör och hur han mår...har tänkt mycket på han oxå!
My har jag köpt en present till, joella var med på den oxå...hon kommer att älska den, den är helt otroligt söt...hm, vad kan det va???????
Ush, i förgår när vi kom in i lite gränder så kom det ut en man med pistol...et var inte så mysigt...senare på kvällen såg jag blixten slå ner och sätta fyr på nått!

Har varit nyttigt med lite paus från travian...fast allt har förfalligt lite, inte kul!
Nej nu sak jag sussa, har engelska i morgon bitti, svenska prov på tisdag, kul. hoppas det kommer att gå bra för mig!

Puss och god natt på er alla!

Bulgarien!

Publicerad 2008-09-11 17:06:18 i Allmänt,

Har sitter man i 29 grader...27,6 grader i svarta havet och har det underbart. Varmt och skont. Lite uppfostringsanstalt for lukas!
Jag ar tillbaka pa mandag, det ska bli sa roligt att traffa er snart igen. Hoppas ni haft det bra...hoppas huskopet har gatt bra. Vi ses snart.
Pussar och kramar pa er!

Till solen =))

Publicerad 2008-09-06 22:36:17 i Allmänt,

Hejdå alla vänner....nu ska jag ligga i 30 minus grader och ha skit tråkigt =P
Hahahaha......bye bye

Kommer sakna er alla. puss och kram på er!

Bulgarien!

Publicerad 2008-09-06 11:20:05 i Allmänt,

Ja...då var resorna bokade och betalade...tråkigt att det inte blev bilen, men skit härligt att komma till 27-30 grader vart! Blått hav, pool, daqiri, värme och en jävla massa palmer!
Det som jag tycker är mest tråkigt är ändå att jag inte får ha min förstra haula! Jag har massa mat hemma som jag förberätt....jag får väl be my komma och äta upp det

Jag är helt otroligt, ursäkta mig, kåt!
Nu längtar jag efter att någon ska ta på mig, men jag hade i för sig K som var innanför tröjan =) suck, helt hopplös den mannen, men han är mysig, han hade trots allt bara händerna på ryggen ;)
Det var skit skoj i går, när det är massa människor och man känner nästan allihop så blir det så jäkla skoj.
Fan jag älskar dannes familj, hur kan alla va så bra och olika. Och dom tycker alla om mig så mycket....det är ännu roligare. Synd att O inte fattade i tid att han och jag hör i hop. Nu är det försent...jaja. tyvärr så tror jag att han kommer att fatta det inom sinom tid! Han är så mysig! men jag trivs jäkligt bra med att vara vän med honom!

Z kan komma hit och ha rajtantajtan med mig tycker jag. jaja hinner inte, jag har mens och så måste jag packa, fan jag vet inte om jag vågar köra ännu. kom hem kl 4 i natt, ush! så trött att det svider i ögonen! Nu är kl 11.17. nja 7timmar och jag var nog ganska packad, annars hade jag nog inte låtit vissa saker ske =) haha....ja tack och lov är det mesta bara tankar!
Jag kommer att sakna fanny lite grann. har tyckt att det känts konstigt utan henne bara på 2 dagar. Desto roligare kommer vi ha när vi kommer tillbaka!¨


Nej ska packa järnet nu.

Zzzzzeeeee u from zunny burgaz!

kroatien

Publicerad 2008-09-04 21:55:14 i Allmänt,

hm...väldigt fullt upp nu. I morgon skola, kväll 50 års fest för danne, lördag packa och söndag börja bila ner till kroatien....fy fan va kul det ska bli. och skönt att få tillbring tid med lukas och joella. Fan jag mår så jävla dåligt när lukas inte mår bra. Han har det jätte kämpigt på dagis nu...lilla gubben. Det är svårt att veta vart man ska passa in =(

Såg att F mår lite bättre idag. Skönt! träffade lina idag, men det var ju inte direkt så hon stannade...och när jag tänker efter så fick jag inte ens en kram , hm................
Jaja, det är som det är.

Ska bli skit kul att åka iväg. Har inte hunnit resa i år ännu så det här var en perfekt idé, att göra något nytt!
Nej nu måste jag fortsätta leta hotell..

Puss och hej!

Ja visst gör det ont

Publicerad 2008-09-03 22:42:18 i Allmänt,

Ja visst gör det ont när knoppar brister
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
                                   och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan, sväller, glider -
tyngden drar oss neråt, hur de klänger.
Svårt och ovisst, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och och bara darra -
svårt att vilja stanna
                                 och vilja falla.

Det är då när det är värst och inget hjälper,
brister som i jubel trädets knoppar,
då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar,
glömmer att de skrämdes av det nya,
glömmer att de änglades för färden -
känner en sekund sin sörsta trygghet,
vilar i den tillit
                       som skapade världen.

Ensam!

Publicerad 2008-09-02 17:56:33 i Allmänt,

Vilken skön känsla det är ibland att vara själv hemma. lukas ligger i för sig här brevid och gnäller i sömnen...undrar va fan det är med honom.
min nattens drottning har blommat nublommar en gång om året, en natt!
helt otrolig är den...satt och tittade i kanske 40 min...såg hela utslagningen, tråkigt att man inte har någon bra kamera!
har fler helt otroliga bilder...ni kanske tycker det är blaha blaha

Men det är väldigt unikt att få se de, det är inte det lättaste att få dom att blomma heller.

Jag klippte mys hår igår, det blev skit bra! Jag har fan lite läggning för det...kul. Lite läskigt när långa hårtestar bara ramlar =/ tur att det blev bra =)

Undrar hur lina har det?????
Jag tror hon tror att jag tror en massa om hur hon handlar...men det gör jag inte. hon gör vad hon vill!
Hoppas fanny hämtar mig sen.

Nu ska jag laga lite mat.
Vad ska jag laga på söndag???????????????

gillar visst karlar!

Publicerad 2008-09-01 20:18:16 i Allmänt,

Jag älskar män...i många avseenden. Deras trångsynta hjärnor tillsammans med våra jobbiga invecklade kompleterar ju varandra, dessutom är vi gjorda för att leva i par, kvinna man!

Det är roligt hur man kan stöta på människor och veta deras namn hur dom är etc men inte veta vart man har träffats och när man umgicks. Det är helt blankt i mitt huvud när det gäller vissa människor. Även händelser som folk berättar för mig, som borde vara betydelsefulla, är helt borta från minnet.
Har läst lite blogg på en gammal klasskamrat från hgstadiet, jätte kul. Folk förändras så och någonstans( inte för att vi var jätte nära vänner) så känns det som om man missar något genom att tappa kontakten med alla.
Men jag har alltid varit lite utanför alla svennar. Eller, inte utanför, men inte som alla andra, och hur mycket jag än kämpade för att bli det så funkade det inte!

Fanny fick ut mig på en timmes prommenad i dag, skönt...jätte skönt. det är väl 4 dagar sen och har faktiskt känts lite tungt att inte komma ut. Jag kände mig gladare när jag kom tillbaka in.
Helt plötsligt är man väl en av de kärringar som man ser dagligen, nästan besatta av att prommenera =)

This was yesterday...a bit late!

Minnen!

Publicerad 2008-09-01 20:08:34 i Allmänt,

Tänk vad bra minnen kan få oss att glömma!
Tänk vad ensamheten skrämmer oss!
Tänk hur mycket tvåsamhet skrämmer vissa av oss!
Varför är vi så rädda?

Att man kan lägga bort och glömma allt man en gång känt bara för att få det igen!
Lycka......för stunden!
Och vad är lycka?

Är det att vara ett par, med volvo, barn, hund etc?
Är det att sitta med stor familj, själv med ett underbart barn?
Att slippa tänka på sin framtid?
Att slippa tänka på hur man en gång har haft det?

Jag tror lycka är att bara finnas....utan några krav från en själv, bara sina egna att bry sig om....familj!

Tänk vad människor förändras under en livstid...fantastiskt!
Minnen av människor som har tynat bort i ens sinne, som bara helt plötsligt uppfyller en igen. Häftigt!

Jag blir så imponerad av alla människor som gör något av sitt liv....som hela tiden skapar något nytt för sig själv. Jag önskar att jag hittar den drivkraften....även om jag vet att den ligger dolt under ytan!

Something in the way we move...tuch me like no other love!

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela