Fredrika

krönikör

Publicerad 2009-02-26 23:49:53 i Allmänt,

hm....jag ska agera en sådan nu....Linda skugge, here i come!
Vad formar oss till den vi är? Är det våra föräldrar och deras uppväxt som är den ledande faktorn? Är det pappas hårda uppväxt med en far som kom direkt till sverige efter att Hitler lovers tvingat honom att skyffla lik? Hatar jag män pga av min mamma som vid flera tillfället råkat illa ut pga av män?
Bestämmer våra gener vilka vi är? sammansättningar av vätskor som skapar våra jag!

Hm Allt tåls att tänka på. Jag ska skriva en uppsats i svenska, en krönika, håll tummarna för mig!
På lördag sak jag gå och se Män som hatar kvinnor på nya bio salongen, skit spänande. Älskade stieg h larsens triologi. Blev helt uppfylld av den och är ännu, ett år senare.

Jag har inte rökt på 16Dagar i dag. jag har tappat 4kg sen dess och jag har fått.... det jag längtat efter. Tyvärr får man ju mer smak.....det är för jäkligt att man aldrig är nöjd :p

Nej nu är min kompis så varm undertill att jag inte kan röra vid henne ens.....min kära data!

Så this is it for to night, sleep tight

Love u al, kyss kyss

life is a rollercoaster

Publicerad 2009-02-24 23:01:11 i Allmänt,

Ja det är ju lustigt hur lite livet bjuder på! När är det egentligen min tur???? Nej jag har nog ingen tur, eller så glömde jag att ta kölapp, hm....
Jag har haft en underbar helg som bjudigt på både det ena och det andra! Super!

Är hur trött som helst nu.....var hos sjukgymnasten i dag med mina händer, hon rörde allt utom händerna, hm... haha jaja det är kanske inte där huvudproblemet ligger!
Borde faktiskt fått plugga lite, som sagt kjell sa att det skulle bli tufft annars....så prov direkt på tisdagen efter lovet!

Tycker det känns tomt och konstigt utan F, det var kanske bara avståndet som höll oss ihop??? Ibland är det ju så...

Nej nu måste jag verkligen hoppa i säng.....

Love to u al

xoxo

hm....

Publicerad 2009-02-20 22:23:56 i Allmänt,

jag mår jätte bra just nu. allt är ganska kul!

Förutom en sak som jag funderar lite på. Men den personen får gärna säga till mig vad som är fel, för det vet inte jag!Puss på er

Reggae toner

Publicerad 2009-02-19 20:24:59 i Allmänt,

ja nu längtar jag verkligen efter sommar. Det spritter i kroppen på mig tyvärr så syns varken solen eller värmen till. tråkigt!

Idag var Lukas hos tandläkaren, det gick bra men han var lite rädd när vi gick dit och upprepade ca 10ggr att han inte faktiskt hade några HÅL I TÄNDERNA! Stackarn, men så foort vi kom dit så blev det bra, han apade sig lite av nervositet men så är det ju. Man kan inte alltid veta hur man ska bete sig.

Pappa och Mamma kom hem idag, då jobbar han i morgon igen, typiskt de hade oxå varit sjuk på grand canaria, ush på sin semester och allt!

Nej nu ska jag väl umgås lite med my innan hon ska hem och sova (kl är halv 9) inte för att vi någonsin sagt at hon är frisk   :p   haha suck snacka om att behöva mycket sömn!

Kjell jag tog in posten i går, tänkte skotta lite oxå, tur att jag inte gjorde det, det har snöat utav bara fan idag!

Puss på er!

puhhh...

Publicerad 2009-02-15 22:26:13 i Allmänt,

äntligen frisk, det här var det värsta jag varit med om. Influensa, hoppa upp och ta dig!
Veronica maggio var förra inlägget. En av hennes låtar närmare bestämt. Jag har börjat läsa hennes blogg, rolig, djungeltrumman.se
Jag har faktiskt inte rökt sen i onsdags, och det var en cigg så från i Tisdags. Jag provade att ta två bloss igår men det var as äckligt så jag struntade i det. Men någonstans så känns det som om det är rökningen som har hållt mig uppe, alltså hållt mig sysselsatt för nu helt plötsligt så har jag en massa tid över. Det känns faktiskt bra. Jag har aldrig brytt mig förut men om jag inte rökt på snart en vecka, varför ska jag börja då?????

Vi var hos cristina igår, födelsedagskalas, åt lite smörgåstårta, drack lite te hade trevligt. Anne en vän till oss har gjort den här magoperationen och på ett år så är hon smal som en sticka, så jäkla häftigt att se. jag blir fll av....jag vet inte vad. men uppfylls gör jag!! ;)

Jag saknar Fanny! Det känns tomt här bara....hm


Nej nu ska jag gå och sova.

Puss och god natt!

Jag blev ett måndagsbarn

Publicerad 2009-02-13 22:38:23 i Allmänt,

Jag blev ett måndagsbarn

Hela livet blev en helg

Mmm, nu ere måndag snart

O jag lever för i kväll, åhh, sena nätter, tomma glas

Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)

Men jag tror alla snart...har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv

Situationen e så sjuk

Vad har du gjort, för dig ere alltid helg

O helgen måste ta slut

De e fullt en lörda kl 5, jag längtar alltid härifrån

Men aldrig hem

Skulle, borde ta det sen, vad ska det bli av mig, åhh

Det finns dagar som i dag av hopplösa mornar,

De e då jag vaknar som ett vrak

Ä jag märker alla har-

Har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv

Situationen e så sjuk

Vad har du gjort, för dig ere alltid helg

O helgen måste ta slut

Jag blev ett måndagsbarn

Hela livet blev en helg

De e måndag snart men jag lever för i kväll

Föddes en lörda, mamma kalla mig för discotjej

Så på en lördag, ja då vet du vart du hittar mig

Föddes en lördag alla kallar mig för discotjej

Mamma frågar sig...

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv

Situationen e så sjuk

Vad har du gjort, för dig ere det alltid helg

O helgen måste ta slut

Vad har du gjord av dig, för dig, med dig själv

Situationen e så sjuk

Vad har du gjort veronica med dig själv

Helgen måste ta slut


Jag tycker den låten är super!
Puss God natt

Natten är dagens mor och kaos är granne med gud!

Publicerad 2009-02-10 22:04:51 i Allmänt,

Jag antar att jag måste förstå att det är livet gång att må så här. Det är ju precis som stagnelius skriver: Man måste uppleva mörker för att kunna förstå ljuset och man måste ibland känna oordningen för att kunna veta vad ordning är!

Men nu börjar jag vara trött på att må så här. Mina tankar är tunga mitt hjärta är tomt min själ är skadad.

Jag behöver känna solens strålar värma min hud, fåglarnas sång uppfylla mina sinnen och jag vill att glädjen hittar hem igen. Jag är vilsen...

Benjamin buttons

Publicerad 2009-02-01 21:59:50 i Allmänt,

Hm.....tänk att inte äga någon självinsikt, vilken jobbig värld, alltid andra det är fel på. Har precis sett Benjamin Buttons, han föds gammal och slutar som bebis. han är en bebis när han föds oxå, men hans kropp och utseende är gammalt! Det är ju egentligen samma sak, utseendet är det enda vi inte går tillbaka in i. den var väldigt långsam, hade bara spank text dessutom så =)nja det tog ju uppmärksamheten ifrån en ibland. Svårt att höra vad de sa.....men definitivt värd att se! Jag var på väg att gråta flera gånger, men jag är nog lite töntig =)

Har jobbat idag, det var faktiskt lite folk, skönt finns inge värre att stå en hel dag utan nått att göra. Fanny där förstår jag dig verkligen, jag undar i bland om jag skulle klara av att vara ledig alla mina förädra dagar. hm, 5 månader...nej!

Ska nog flytta ändå känns det som, jag har inget kvar här att hämta. Tråkigt med alla mina vänner...but i will always love U. Jag hittade i tidningen häromdagen en lägenhet i turkiet för endast 360 000 kr. det kan ju vara nått, beroende på hur mycket jag får för min del. Annars får det nog bli stockholm. Men man vet ju aldrig, tänkte byta lägenhet mot en i stan nu mot våren, det ända jag tänker på är att jag kanske får gå från 3:a till 2:a. lägenheterna är ju mycket dyrare i stan. Jag vill ju så gärna att Lukas går på Atena, Han är ju inskriven så... jag skulle ju kunna plugga klart här.

Nej ush jag sitter bara och tänker högt nu, tråkig jag är ;)
Sho faderitan ska bli så jäkla kul att hjälpa fanny flytta....Lina har sett filmen med mig ikväll, hon är ju fan mitt hjärta.

Vilken skit unge Lukas var ikväll, like always när han varit med mina kära brorsbarn (tuffar till sig den lilla kraken) vid läggdags så kommer han ut och säger att han spillt vatten på sitt täcke, jag går in, inte vatten någonstan så han kan ju bara spillt en droppe. Han blir sur och vill ha nytt täcke. jag vägrar, går ut och sätter mig i soffan. 2 min senare så kommer han ut igen och sger att han spillt vatten igen på täcket. Går in....visar sig att han tagit glaset och hällt ut vatten över hela täcket denna gång....Jaa han fick som han ville, nytt täcke!!!! Kunde inte ge honom den konsekvensen att sova med blött påslakan runt sig, men egentligen så skulle han fått göra det!

Nej nu ska jag ta och sova. See u mañana...(i morgon på spanska, lärt mig det idag =)

Buenos noches

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela