Fredrika

när tiden står still...

Publicerad 2009-01-29 22:16:30 i Allmänt,

...så gör allt annat det oxå!

Det var ett tag sen nu, igen! Jag har alldeles för mycket med mig själv och allt runt omkring mig för att orka skriva. Jag hoppas det är bra med alla där ute. Har varit hos både lina och gina ikväll. jätte mysigt. gina bjöd på käk, sen tittade vi på MAMMA MIA nja nu var nog sista gången på ett tag.......kan fan varenda replik. Fast fan va den gör en glad. Danjella var med oxå. kul! Rikard kommer väl hem i morgon tror jag så då ser vi henne inte förrän till när han åker igen :P haha så klart! Undrar hur fanny har haft det nu i veckan. jag har varit lite dålig på att höra av mig, en nu är det helg igen så....hoppas vi ses en kväll. Tror att sofi har kommit hem, från vart har jag ingen aning, men hon vill nog träffa henne lite =)

Fan va skönt, jag är ledig i morgon kväll och jobbar på söndag i stället. Hm, vem ska lukas va med...
Gud va mycket skit som händer med folk, egentligen är mina problem fluglort  i rymden förandra, även om de är skitjobbiga.

Kjell var helt plötsligt försvunnen, simrishamn så klart, men det är inte så jäkla klart nu för tiden, han kör ju fan halva sverige runt efter alla sina båtar. håller ingen reda på dem längre.

Jag borde gå och lägga mig i tid i dag så vi hörs säkert i helgen igen. Ni får faktiskt oxå skälla på mig när jag inte skriver så skulle jag komma ihåg det bättre.

Puss på er och sov gott

förkyld

Publicerad 2009-01-24 23:35:56 i Allmänt,

ush....hela mitt huvud har varit helt tjockt idag....halsen gjort ont och ögonen runnit konstant...skit jobbigt. Lukas har varit på dansskola i dag  och sen käkade vi lunch vid Joella, resten av dagen har jag legat ner i sängen, fan har knappt klarat av att lyft upp huvudet, orkar inte gå upp...
Varför infaller likgiltigheten efter ett tag? Är det ett försvar. När en ond sak är borta mår man bättre sen. Jag har ju alla mina spöken i hjärnan. Är jag ensam om dem??? ni får gärna svara på det för jag kan känna mig som om jag är den enda i världen som går och blir knäpp på mig själv!

Jag dör av värmeslag nu. kanske kan sova bort förkylningen. borde gå upp och käka en knäckemacka med pressade vitlökar på och smörja in mig med tigerbalsam så är jag frisk till måndag, detta går ju inte. Kjell jag vill gärna att du kommer och dricke förmiddagskaffe med mig...hade varit jätte mysigt. Jag smittar inte. Puss

God natt på er.

Nu var det länge sen!

Publicerad 2009-01-23 23:59:13 i Allmänt,

Förl¨t för de gånger jag skäller på er för att ni inte skriver....hm, snacka om att kasta sten i glashus =)
Men ibland händer det alldeles för mycket för att man ska kunna skriva, alldeles för mycket rör runt i hjärnan. Jag är verkligen hur trött som helst och jag orkar inget.
Gick ner på pizzan förut, men det var dött, gick bara dit för lina och fanny......men sorry brudar, det var trisst ändå. Ni såg inte heller ut att ha kul!

Nej livet är fullt av sskit men man får väl ta det, vi går emot ljusare tider, eller hur??????????

Min kära gina har det nog lite jobbigt nu....hoppas hon löser det.
Joella och jag pratar igen, det är skönt.

orkar faktiskt inte skriva mer.

Love u...puss

Jaha...vilka vändningar!

Publicerad 2009-01-18 21:06:14 i Allmänt,

Livet är ju alldeles förunderligt!

And thats al i have to say about that!

Jag lär kanske inte flytta....inte själv och inte nu.... Jag ska klura på vad man kan göra..... Jag vill plugga, kanske ska göra ett ryck och göra klart i höst och vår!

Det ska bli kul att hjälpa fanny och björn att flytta in i deras hus....är så nyfiken på hur det ser ut!
Vi var och badade idag, fanny verkar väldigt fundersam....Men fan va länge hon orkade simma....från att vi kom till att vi gick upp, shit!

Kjell när kommer du hem????

Puss och god natt på er!

Blogglovin

Publicerad 2009-01-18 00:03:05 i Allmänt,

nja vet faktiskt inte vad jag tycker om det, lite tråkigt....det är inte samma sak att läsa bloggarna....
Nu sitter jag och väntar på att my ska få tråkigt och att jag kan få hämta henne i stan...hon är på fest vid chille....kul för henne, hon behöver verkligen komma ut.....

Är trött som as.....så klart, bara för att man inte får sova. Känner mig så dum mot lina, hon är oxå trött men ändå får hon sitta och vänta på att jag ska åka så hon kan gå hem. Fan det är så jobbigt att behöva ta upp Lukas, sätta han i bilen och so on...

Bara för att jag skrev det så om jag att tänka på: Vad hade jag gjort nu om inte Lukas fanns?
Hade jag bott här på gotland?
Hade jag varit knarkare?
Hade jag haft en karriär?
Karriär? Låter så förbaskat töntigt, luddigt, flummigt. Vem fan kan märka sin egen framgång med karriär.....kanske om man är skådespelare!
Hade jag levt fri som en fågel? Ut och festa varje kväll, ta bilen och bara dragit i väg till landetingenstans! Hm, det kommer vi aldrig att få veta, bara liten intressant tanke.

Men....inget av det hade varit bättre än att vara mamma. Varje blick jag slänger på han så är det kärlek man känner....man blir alldeles varm i magen och man fylls av stolthet. Fan....jag kan ännu ibland slås av tanken att jag är mamma....känns så orealistiskt i de stunderna.

Joella har ännu inte tagit tillbaka det hon sa....fattar ingenting. Men hon ville ta en fika iaf.....mmm...visst men jag kan ännu inte riktigt fatta att hon sa att hon inte ville vara vän med mig längre. Hon kanske inte är kapabel till att ha vänner....Jag lär iaf alltid vara hennes vän!

I morgon ska vi åka och bada på kustparksbadet, så jäkla kul, skönt. Simma av sig lite, göra nått med lukas är oxå skönt!
Jag menade faktiskt det jag sa, så jäkla kul att jag har dig fanny. Du får mig att må bra, precis som du lina, du är min klippa, och My du är min glädje. Lukas är min kärlek.
Jag hoppas att Carro vet hur mycket jag tycker om henne. Ibland så blir det en klump av tyckaomkänsla. Haha men my säger att det är sexuell attraktion, hehe nix pix, man kan tycka om någon så mycket utan att ha det!
Inga nämnda inga glömda, Alla som jag umgås med ska komma ihåg det att jag väljer de noggrant och med omsorg, frö jag skulle aldrig stå ut att vara med någon som bara är sisådär......=)

Vill ni höra ordspråket jag växt upp med....sitter präntat ända in i hjärnbalken och jag lär alltid följa det (fast jag tycker att jag kanske har lite för hög arbetsmoral)


Rent samvete ger gott mod
Träget arbete ger lycka god

Kiss och good night

lite ledsen :,(

Publicerad 2009-01-14 22:15:04 i Allmänt,

ja my fick ju beskedet att hon kom in på utbildningen idag....jag hade på nått sätt sett fram emot det så mycket, att flytta tillsammans med henne till GC eller grekland.....men men, nu känns tanken på att flytta själv väldigt konstig. Jaja det blir ju lite tråkigt att inte ha sällskap.
Jag har ännu inte skaffat antologi 2...måste göra det. Har egentligt läxa till i morgon, fast jag ska säkert inte gå ändå!

Idag har jag skaffat e-legitimation och beställt provtagning för cellförändringar. lika bra att få det gjort nu. Blev kallad 2006 men missade det totalt.

Skönt att du skriver igen fanny, tänk om det missförståndet hade legat länge...helt konstigt. Och fy fan va het du blev med håret uppsatt så som vi gjorde. hoppas du lyckas själv oxå.

Nej jag ska gå och sova nu
Ps. Kjell du fick ju rätt, typiskt (som my skulle säga ;)

Puss

Danderyd

Publicerad 2009-01-13 16:36:55 i Allmänt,

Var hos Doktor Erik idag. Jag fick remiss till danderyds sjukhus. Fy fan va skönt. Det var faktiskt väldigt skönt att prata med honom. Jag var väl där i nästan 40min, fan det kändes bra att få prata ut oxå. Berätta hur man mår pga att man är tjock. Att jag känner mig ensam och allt sånt där. Sen självklart så körde han i början med sitt jäkla doktor snack då sa jag till honom att jag hört det där 100 gånger och efter det så pratade vi bra.
Hoppas det inte tar 6mån innan jag får opereras. Fanny ringde nyss. Vi ska tydligen på nått jäkla möte ikväll.....bekämpa fett med fett, haha =) nja inte riktigt så men nästan.

Självklart så var kjell för en gångs stund på restaurangen idag....och bara för det så hade jag bråttom och fick stressa i mig maten utan att knappt få prata med honom. Han kanske kommer hit??? Eller???

Jag har haft svenska idag.....underbart. Älskar kjell...för att han gör mitt liv lite bättre. Nja tolka detta nu på rätt sätt vänner. Inte Sex älskar.....men jag älskar sex oxå...mmmmm =)

Egentligen skulle jag bara behöva lite --- i mig. Ush som jag säger..........:P

My vad håller du på  med. det är ju bara att ta med dig datan hit så fixar jag ett brännarprogram, varför ska du alltid krångla till det så. Älskar dig!

Nej nu ska jag gå och göra trolldeg med min son

Puss hej

Är livet bara en väntan på döden?

Publicerad 2009-01-12 20:49:27 i Allmänt,

Ja jag tror faktiskt det, men man får väl göra det bästa av väntan. Jag kom på härom dagen att jag har massa föräldra dagar att plocka ut. Skit bra då kan jag vara föräldra ledig och bo utomlands. Och dessutom så kanske vi borde ta och låta Paul och marianne hjälpa oss. de kan ju fixa en bostad lätt. De ska jag nog göra med det samma.

Har jobbat hela dagen. Danjella  har vart här i kväll, mysigt. nu fick jag sms från My. vi har suttit här och rökt vattenpipa och ätit jättte god mat....spelat travian, suck. Har snart blivit av med en by. det känns så jäkla tråkigt!

I morgon ska jag till docktorn oxå....får inte glömma bort, jag är ju så jäkla tankspridd. Vad gör Kjell förresten, har inte hört av dig på ett par dagar. Puss

StackarsFanny som får jobba i det här underlaget, hoppas hon fått köra bil i dag. Man ser ju ut som en jävla idiot när man trippar fram, gör allt för att inte ramla. Skulle ha filmat det!

Nej nu ska jag öka en cigg och kanske få sällskap.

Lina ring och beträtta hur lägenheten var. Och du: Pink floyd är alltid bäst...love them!

Remember when you were young,
You shone like the sun.
Shine on you crazy diamond.
Now there's a look in your eyes,
Like black holes in the sky.
Shine on you crazy diamond.
You were caught on the crossfire
Of childhood and stardom,
Blown on the steel breeze.
Come on you target for faraway laughter,
Come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!

You reached for the secret too soon,
You cried for the moon.
Shine on you crazy diamond.
Threatened by shadows at night,
And exposed in the light.
Shine on you crazy diamond.
Well you wore out your welcome
With random precision,
Rode on the steel breeze.
Come on you raver, you seer of visions,
Come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!

sen kväll hos my =)

Publicerad 2009-01-11 00:33:37 i Allmänt,

Om ni kommer i håg luuk!!!
I dag så låg jag och drönade länge i sängen, jätte skönt. Tur att lukas drog upp mig och sa att jag var tråkig =/
Så vi åkte till stan och lmnade tillbaka Cristinas jacka, det var verkligen på tiden....enda vinterjackan hm.
Lukas är så fantastisk....men i bland är det lite läskigt med barn, hur mycket tar de egentligen upp?
När vi åkte förbi kyrkogården idag så sa han: Där ligger allla bebisar som inte fick leva. Jag började böla, lipsill som jag är. Men jag fixar verkligen inte att barn måste dö....jag tänker direkt på Lukas och jag hade tagit livet av mig om jag inte fick ha han, sorg livet ut!
Sen när vi hjälpte Fredrik med bilen så öppnade han dörren (Fredrik stod vid den andra bilen) och så sa han: Du ska nog bara vrid nyckeln och låta bilen vila lite innan du försöker starta den, funkar det inte då så får den vila lite till innan nästa gång. Något sånt sa han och man bara började undra om han var bilexpert eller nått. Haha han sa oxå på macken när en bil kom rullande: där kommer en volvo. Och det var en volvo. hm.....

Jag lämnade han hos mamma och pappa. han har så förbaskat roligt med dem, fattar inte. Han kan sitta och diskutera typ miljö och sopor och massa sånna saker i flera timmar med dem.
Skönt. Det var helt perfekt för då kunde jag sitta hos My i kväll. Fanny följde oxå med. Lika trevligt som vanligt. Synd att My tror att jag har tråkigt hos henne bara, för det har jag verkligen inte.
Det var riktigt trevligt!

Nu ska jag sova...jobba i morgon, ush, jag som ville vara ledig.

Puss på er....undrar hur det kommer att gå med den händige elektrikern =)

fegis

Publicerad 2009-01-08 19:25:38 i Allmänt,

det är jag det.... gud va mycket enklare det hade varit att vara singel resten av sitt liv, men ack så tråkigt!
My har lekt äktenskapsmäklare och skaffat mig en händig man.... får se hur det går =)
Jag blir ju som vanligt rädd och letar fel...eller vad det nu är jag gör.

nja....i morse så vaknade jag inte fast jag hade tre väckarklockor...så jävla jobbigt med mornar.
Jag fick tid till doktorn på tisdag kl 14.00 nu ska jag bli smal ...tar bara ett år eller så, men det är ju ganska snabbt.

Nu har det inte varit någon hema hos mig på ett par dagar, tråkigt. men i morgon är det fredag. skönt, ledig i två dagar.

Nej, jag hade mycket att skriva i dag men som kjell sa idag, det blir för mycket att läsa. Puss och god natt på er!

Suck!

Publicerad 2009-01-07 21:11:28 i Allmänt,

My skärp dig.

Hon säger att jag tvingar alla kompisar hem till mig! Gör jag det ?????????????????????????????
Det hoppas jag inte, det är så himla kul att ni alla kommer hem till mig, jag är as glad för det!
Jag ringde vårdcentralen idag. Bytte läkare, den här gången SKA  jag få min gastric bypass. Magoperation. Nu får det kosta vad det vill.
Jag har jobbat idag....hm, lite trisst men helt okej, för lite folk bara. Om någon vill köpa min andel i restaurangen så är det bara att träda fram =)
Innan maj ska vi va i väg.
Tänk om man hitttar en snygg trevlig grek, fan va underbart det hade varit! Jag längtar så, måste få ihop pengar till resan ner bara nu. reka av områdena lite =)

Jag fick i säng lukas redan vid kl 7 i kväll, skönt då kanske han orkar gå upp på mornarna. I morse så frågade han mig varför vi skulle gå upp när det var kväll, det var ju mörkt ute, min sötnos. Fan jag trodde jag skulle bli tokig när 3 st väckarklockor ringer, jag var så förbannad och hade lust att bara gråta.
Det gör så förbannat ont i min kropp när jag ska vakna i huvudet.
Hm....det där gick inte i hop. Jaja vi får se hur det blir i morgon bitti...får ju använda de där jäkla klockorna........................FAN jag vill ju sova längre. Avskaffa disk och att behöva gå upp tidigt.

Nej nu ska jag läsa klart boken jag håller på med, den är så jäkla bra, aprilhäxan av majgun axelsson. Läs den!

Kramiz på er och kom i håg:  Stenar är alltid hårda!

Pojkar och deras leksaker

Publicerad 2009-01-05 21:15:45 i Allmänt,

hm....det spelar ingen roll hur gamla eller hur unga de än är så älskar de två saker, sina leksaker och sin snopp.
vi tycker om???
Vad bryr vi oss tjejer om. Undrar hur mycket egentligen, alldeles för mycket tror jag. Vi går och funderar på vad andra tycker om oss, vilka vi är, vad vi ska ha på oss, hur vi hade varit som mamma och mycket mycket mer......det finns nog inget stop på det. Framför allt så känner jag av den här paniken med att känna sig själv att kunna säga att man är något. När började en titel betyda så mycket. Vad fan är jag då?

Miss Klimczak, företagare, mamma och vadå!

Mrs Klimczak, Ingenjör

Mmm det hade  varit mycket roligare, självklart ska mamma delen till där oxå, men just nu så använder jag det som ett utfyllnads ord. Att vara mamma är ju en självklarhet, inte alla har det privilegiet men, för mig så betyder ju Lukas allt i världen. Jag är ingenting utan han. Och vadå företagare, typ kock, servitris, tålamod och ett rent helvetes slit...för ingenting. Jo för nånting så klart. Jag har nog aldrig känt mig så fri med ett jobb förut. Man säger ju alltid att man längtar efter att bli ansälld igen, men det stämmer inte. Jag vet inte om jag hade kunnat ta en överordnad som bossade runt med mig. DET ÄR JU JAG SOM BOSSAR RUNT PÅ ANDRA =)

Idag så började jag undra om jag är oälskbar, självklart inte säger ju min hjärna till mig, och my, men hon är ju alltid så snäll........ det är som när man frågar sin mamma om man är fin....vad ska hon svara ?!
Tänk om jag kommer att vara ensam i resten av mitt liv, eller själv heter det va? ensam är patetiskt, själv är självvalt. Familjen är obligerad till att älska en, hm...jag undrar vad det är för spärr jag har som gör att killar inte tittar på mig på det viset?

Nej, jag är verkligen inte bitter men jag tror verkligen att det är dags att ändra min livs situation nu....jag får lite chill, lite nervös men ändå så länner jag mig upprymd av att åka i väg....det är ju bara det ekonomiska som måste ordnas upp först....ingen lätt match direkt.

Nej nu ska jag gå ut till systrarna mina.

Puss och kram

Snö snö snö

Publicerad 2009-01-03 23:14:33 i Allmänt,

fan nu ser jag på mamma mia igen...denna gången håller jag visning för Ola....=)
Det har varit en helt underbar dag. Vi ligger i sängen fram till kl 12....jag läser enbok och lukas leker. Mitt i boken ringer fanny och frågar om vi ska med ut på bogeviken....absolut sa jag....sen gled vi runt där ute i ca en halvtimme tror jag. Fan hon är så jäkla cool den där fanny....lilla pojkflickan, söt så in i bomben oxå, särskilt nu med sin nya lugg!
Hinner bara innanför dörren när ola ringer och frågar om jag ska med på bowling, det var jätte kul, men jag förstår att han blir irriterad när vi stressar på i slutet bara för att få kassta så mycket som möjligt....sorrry Ola!

Fan va pierce Brosnan är snygg...lite töntig när han sjunger bara =)

Joella...ja det är synd att det är omöjligt att prata med henne, jag har inte ens orkat försöka, hon sätter ändå bara up nån jävla försvarsmur när man kritiserar, eller pratar ut. Hon inser nog inte själv hur jäkla förändrad hon blir när hennes familj är i närheten. me rvill jag inte säga här.

Nu ska jag gå och röka, puss

Grekland

Publicerad 2009-01-02 01:00:44 i Allmänt,

Vilken mysig och rolig kväll det har varit....Fanny är så jäkla rolig...och fan va snygg hon blev i lugg. Lina var oxå här och myst med oss, hon gav tillbaka lite för mitt pussande, haha jobbigt!

VAD SKA JAG GÖRA ÅT MITT FETT???????????????????????????????????????????????????????
Nu är jag så jäkla trött på det.
My har maserat mig ikväll, jätte skönt skulle fan behöva mer....

Nej, jag ger det ett halvår att flytta nu. Sitter och kollar in flygstolar till Aten, tänkte dra med my och lämna lukas för ett par dagar bara. Måste ju kolla in området jag bestämt mig för, får se vad hon känner för det oxå, skönt att ha närheten till storstad oxå. 4timmar in till Aten

Blått vatten, höga klippor, grön och frodig natur. Färgglada byggnader glada människor och värme...underbart!
Ett littet pensionat, 10rum och en liten restaurang under med en 5-6 bord och så ska jag laga underbar mat. Hoppas jag kommer att bli omtyckt av lokalbefolkningen, vi kommer att göra succe, Lukas får lära sig grekiska oxå, så jäkla häftigt. Nej nu är det upp och i väg som gäller!

Konstig film som går på tv. Ska röka en cigg nu sen sussa.

Love u al, time to let go!

Mina ord för dagen: Unga pojkar tänder på sexet, äldre män tänder på kvinnan.

Vänner

Publicerad 2009-01-01 17:57:33 i Allmänt,

Min älskade Lukas har varit helt underbar, både igår och idag. Hur kunde jag få den mest perfekta pojken jag vet?
My och Fanny är ute och går, när de kommer tillbaka ska vi se mamma mia och äta våfflor så jag borde väl sätta igång med det snart =) Ush man blir ju så tjock på det, jag ska försöka hålla igen.
Det har varit maraton på vänner idag....älskar dem, jag skattar och gråter om vartannat hela tiden.

Fan nu åker Rachel till Paris....ross är så jävla trög.

Jojo....

Vi hörs i morgon

Puss

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela