Fredrika

flyttlass efter flyttlass

Publicerad 2009-07-31 14:56:45 i Allmänt,

ja det står ju helt klart att jag lär få packa ner halva mitt hem, det är ju omöjligt att vi båda får plats med våra grejer. men fan va snyggt vi får det. Lägenheten är öppen, ljus och underbar och bäst av allt: JAG HAR MITT EGNA RUM!!!
Såjävla skönt och jag bara myser av tanken hela tiden, ni måste verkligen komma hit och titta, fint som snus säger jag bara!
Ja fanny, festandet måste ha ett slut, fast på samma gång kan jag säga att det är skönt som bara den att slippa vara bakis dagen efter....men man får väl väga nackdelarna mot fördelarna: Ej bakis = Alkis   Bakis= hm...ja vad ska man sätta där :P haha nej, men det är bara sommar en gång. Jag längtar till den 22:re...hm ska man fixa med chafför???

Min son är så himla lat...jag säger då det, man ber han bära ett par nallar och han gnäller själv bär man ja gud vet vad, hm lite ris i rumpen kanske sätter fart på han. Nej då jag ska inte slå mitt barn, never ever!!!

Jag får gå ut och göra lite tonfisksallad till mig innan jag dör av hunger. Snart är det slite som gäller, hämta lite graj och sånt. Varför glömmer man alltid lampor första vändan, suck man ser ju inte ett skit på kvällen.

Nej over and out//Desma

ont i hjärtat

Publicerad 2009-07-29 12:13:52 i Allmänt,

jag vill ha ett riktigt avsked, jag tycker att jag förtjänar det som alla andra....fan jag vill ha det personligen, fast egentligen så fortsätter jag väl bara att plåga mig själv.....

Fan va jobbigt det kan vara att få höra sanningar i bland, fredrik, bror min är expert poå att ge dem....jag skäms samtidigt som fan det träffar så rätt att jag inser själv att det var bra att höra det.

I have to stop try so hard...... jag längtar alldeles för mycket efter kärlek, men vem fan vill ses som desperat, jag har lust att avskärma mig helt. Då slipper jag allt sånt här.

Jag insåg i går att all uppmärksamhet jag fick på restaurangen gjorde gott för mitt självförtroende, bara att vara chef gjorde gott för mig. Nu är jag ingenting och jag vet inte vart jag ska placera mig själv......

Skit samma, fy fan va jag har festat på sistonde nu....jag borde sätta alkolås på mobilen och sluta supa.
Nej sista kvällen i kväll sen får det vara bra på bra länge.

Hoppas ni alla mår bra, saknar varenda en av er!

over and out//Desma

On the road again

Publicerad 2009-07-15 18:03:36 i Allmänt,

Jag har så skönt....ligger ute hos mina föräldrar och njuter bara. Inte för att jag njöt igår...det var nog den värsta dagen i hela mitt liv, nja inte direkt. Men jag har nog aldrig varit så bakis förut, ont i hela kroppen, ångest, huvudvärk, spyfärdig....råder er ej till att dricka en bag-in-box med rödvin någonsin. Men det är så jäkla konstigt, måste ligga i mina alkolismgener, jag kan dricka hur mycket som helst. Finns inget stopp, endast en värre morgondag.

Fredriks kusin från skåne har varit här, sist jag träffade han så var jag kanske 10 år gammal. Visste inte ens att han fanns så...men han var i vilket fall väldigt rolig....

Mindre roliga saker händer oxå, fan jag har inte fått resten av veckorna uthyrda av sommaren....inte bra inte bra...måste ju ha casha!!!!

denna låt är så mysig av mr mister
Men livet är inte alltid lätt tyvärr.....och aldrig får man äta upp kakan om man vill ha den kvar, för jävligt!!!!!!!

Nej jag ska ut och titta på min tålmodiga mor, som faktiskt försöker laga sitt bromsok själv....förstår inte.

Puss tycker om er alla mycket!

Sjukt svag

Publicerad 2009-07-13 02:23:54 i Allmänt,


Nej har det hänt nått kul här då. Joanna har hat sin kille på besök över helgen, trevligt som bara den. Lukas och jag fightas lite...han har trotsat som bara den med smågrejer nu, typ ge mig fjärrisen, nej, jo ,nej,jo NU, okej. Haha typ så har det låtigt, jaja. Han har bara blivit skickad till rummet en gång i dag iaf. Och det var nog ganska oförtjänt, kommmer knappt ihåg vad det var...jo, jag tvättade golvet och han fortsatte vara jobbig typ...hm ingen bra förklaring där, börjar fundera på om min ilska var befogad verkligen......

Har börjat spela en ny runda på travian, väldigt skoj att träffa nytt folk...fast denna allians är det bara en massa ungtuppar i, men de är inte så dumma som man tror, trevliga hur som helst!

I morgon så ska jag väl äntligen få min bil lagad eller????
Vi får väl se...Mina tankar är även hos ola och my....och lukas lilla kusin som väntar i magen...myspys

Min plast kusin eller vad man ska kalla det, storebrors kusin från hans mammas sida fyller år i morgon och ska ha fest...så då får man ta och bli lite full och glad...trevligt trevligt. Sen har grannen partaj på tisdag kväll....ush jag fixar inte två dagar i rad, men jag kan alltid vara med och käka, ta ett glas vin och sen gå hem!

Fan i need love my friends....och BÅDE fysisk och psykisk....haha jaja en dag är det min tur oxå.

Nej so long

Puss och god natt!!!!

tålamod

Publicerad 2009-07-10 23:09:49 i Allmänt,

hm....det behövs fan mer tålamod till ett segt internet än en massa ungar. Blir tokig. Just nu sitter jag i mina föräldrars hem, orkade inte ha en massa barn i lägenheten...då hade jag blivit skogstokig tror jag. Fast det är jag ju redan :P Mysigt att vara i Bara, men konstigt att jag ska sova i mamma och pappas säng...har jag aldrig gjort. Nu när alla barn är utflugna så har de gjort olika saker i alla rum, finns ju fan inga sängar kvar...suck Fanny du kommer vara snygg som fan tror jag....jag vill oxå gå på fest med lite teman, det brukar göra festerna mycket roligare! Ska nog fan ut och parta lite nu nån vecka, med alla dumma 08:or haha Nej nu ska jag se om det finns nått att se på dessa knappa kanaler...4 st...suck 1,2,4 och 6 Nej det räcker faktiskt inte till :) Puss och hoppas ni har en trevlig kväll

tom

Publicerad 2009-07-08 15:41:18 i Allmänt,


Ja det kan man kalla en snabbis i stockholm....fick sova ända till 11 idag av lukas, vilken snäll son jag har. Han hade tydligen haft hur jäkla roligt som helst hos ingela, inte för att jag trodde annat.

Jag är helt tom har inget att skriva, eller jag har saker att skriva men som sagt, man kan ju inte ta upp allt här.
Jo den 15 juli ska jag vara hos dietisten och bestämma tid till kirurgen, fatta vilket jäökla steg jag tar, men det kommer bli underbart. Men ibland så undrar jag om det där ytliga verkligen spelar roll. Tänk om jag inte alls uppskattar att vara smal sen, jag kommer ju vara exakt samma person, eller???

Jaja nej jag ska gå och tjata lite på min son innan han svälter sig själv till döds eller nått. Varför är det så tråkigt att äta???

Puss

förvirrelsen är påtaglig

Publicerad 2009-07-06 00:53:36 i Allmänt,

ja vad är det för dag egentligen, hur jag än tänker och tänker så kan jag ibland verkligen inte komma fram till rätt veckodag. I går var jag övertygad om att det var söndag, och idag måndag. Men det funkar tydligen inte att ringa viktiga samtal på söndagsmornar...hm.
Jaja nu är jag på rätt spår igen tror jag.
Fast ärligt talat så är jag ute och cyklar som vanligt väl :P

På tisdag ska jag till stockholm...ett avsked...men det är väl for the best.
Mysigt ska det bli iaf.

Fan jag har verkligen inget att skriva, händer mycket och ingenting. Drönar mest runt, vill jobba, men samtidigt så vill jag ha semester, men det börjar bli så jävla tråkigt!


Nej ska se vidare på goast nu...

puss

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela