Fredrika

spotify me....

Publicerad 2009-06-29 21:02:07 i Allmänt,

fan min kung fixar allt.  Nu fixade han spotify till mig, snacka om att den är toppen!!!

Idag satte vi upp poolen hos my och ola, tror ni inte punpen på fingrets lastbil gick sönder, så den blev bara halvfull, fy fan!!

Tänk att vara oskuld vid 40, stackare...

Nej har ej mer att skriva.

Puss

nothing more to say...

Publicerad 2009-06-29 00:43:18 i Allmänt,

det har jag faktiskt inte. Har haft en underbar dag med ola, my och lukas, smilla nu på slutet. Piknik med massa god mat på hide, JAG badade tom....låg dessförinnan och solade i trädgården, idag höll jag på att storkna. Kom på den braiga iden att köpa mjukglass när vi satt i bilen, klyftigt fredrika, en minut senare satt alla med glassen rinnandes ner i knät. super mysigt!!! Mys braiga ide var att stanna till i ett änge, varnade för fästingar, men lyssnar någon på mig, nej! Så där satt vi och blev attackerade av mygg. Jag skämtar inte om jag säger att var och en hade 50 blodsugande varulvar på sig. De vart väl helt överlyckliga när maten kom och serverade sig självt in the middle av nowhere. Typiskt, ola hade inte stängt fönstret till bilen, så när vi rusar in i panik och stänger dörrarna så är bilen ett enda myrornas krig med mygg. det var inte roligt, gasen i botten....

Nej vi har hämtat poolen hos mamma som kom hem i fredags, det var roligt att se henne. Men hon skulle tydligen vara hemma ett tag nu, skönt.

thats it people///
Love u al Puss

gitarr gangsters....

Publicerad 2009-06-27 11:56:32 i Allmänt,

ja inte för att låten heter så, bra som fan...
Sitter ute i norder ihre och njuter av solen med en kopp kaffe i handen. Förvånas över hur gullig ola är mot my och det känns bra. Mysan förtjänar en massa kärlek!!!!
Min son har nyss sett lammen byta hage, han är van jag är ganska ointresserad tyvärr. Jag hade gärna varit en landet tjej, men fan jag tror inte jag är det. Däremot så förvånas jag över hur lite insekterna bekymmrar mig, har alltid tyckt det varit jobbigt med myror, flyfän mm men nu låter jag dem bestiga mig och lämna ground, de kryper ju bara över, antagligen så ligger jag i deras fartled, född i vägen som jag brukar säga, men har faktiskt slutat med det.

My vill tvinga mig till stan, men va fan jag bor ju där, orkar inte åka in, inte nu när jag är ute på landet! I morgon ska vi åka till blå lagunen, så underbart....blått underbart vatten, tyvärr så är kalkbrotten så kalla, de är fan inte varma förrens i slutet av juli, augusti. Men man måste ju offra ett dopp där. Ginas och mitt årliga nakenbad har tydligen runnit ut i sanden, väldigt tråkigt. Skulle vara vår tradition....blev inte så! Var och grattade danne i går, han är så pigg och rolig när han har lite alkohol i kroppen, haha jaja vissa behöver lite hjälpmedel!
Synd att jag inte fick träffa fårökillen, han verkar hemst mysig, undrar hur han är i verkligenheten?? Har sms:At lite med han, han är nog lite nyfiken på mig oxå, vi får se.

Funderar på att ta en tur ner till skåne, men fan det blir så dyrt att åka själv, får ta det senare i augusti när jag ändå ska hälsa på joella, känns konstigt att hon ska åka bort....jag kommer nog inte vara så mycket i lägenheten där, känns inte så iaf.

Nej tillbaka ut i solen och röka en cigg.

Puss E jag saknar dig som fan....just nu orkar jag fan inte hålla minen, jag vill bara höra din röst och jag vill ha dina armar runt mig!

Over and out

åh.....

Publicerad 2009-06-24 20:54:22 i Allmänt,

jaja frustrerad.......allt är tråkigt!!!!!!! Jag ska bo hos my och ola ett par dagar nu....joella får besök från fastlandet som ska bo hos henne, jävligt lämpligt när jag hyr ut min lägenhet!
Jag hade gärna dragit till stockholm ett par dagar, det hade varit skönt och trevligt, men är man välkommen??????? Nej, haha jo det är jag säkert, men oj va allt ska vara besvärligt!

Nej va fan ska man hitta på? Lina va gör du? hälsa på dig i morgon kanske?

har inget att skriva, det händer inget nu för tiden. Jag hade gärna åkt till skåne och hälsat på, kanske ska göra det i helgen då?!

Desma on the rocks!!

Puss

ny dag nya krafter!

Publicerad 2009-06-18 00:12:18 i Allmänt,

Jaha, lite rätsida på det åtminstonde. I morgon så ska jag till slite och städa det sista i lägenheten. Lukas åkte med my och ola idag. skönt att vara lite barnledig. Nu cyklar han som om han inte gjort annat. underbart att se, sån glädje är underbart. I natt när joella gick in till sovrummet så hör vi bara : ja  jag måste trampa!! haha t o m drömmer om det.

Jag ska väl jobba lite hårdare på solbrännan i morgon, jobbade bara halvdant idag på det. fikade lite med gamla skolkompisar trevligt som tusan. vi får ta och supa till nån dag. Gjorde ett halvdant försök i kväll, igår oxå, men va fan JAG VILLL BLI FULL, det går inge bra alls. får ta och gå en kurs i hur man dricker alkohol!!!

Nej 2 ipren och en vitaminpilla så är man fit for fight!!
Nej over and out.

Puss

haha

Publicerad 2009-06-16 11:36:44 i Allmänt,

snacka om att allt vänder snabbt. tittade tillbaka i bloggen, jaja från att vara jätte glad till jätte nere! Hm...pinsamt! Jag lägger ner. Bättre att vara känslomässigt störd än att bli störd av kärlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

here I go again on my own.

Publicerad 2009-06-16 11:32:56 i Allmänt,

going down this road I´ve ever known...
haha like a drifter i was born to walk alone.....jaja
skit bra låt iaf.

FY FAAAAAAN. Nej nu får jag rycka upp mig. Vill verkligen inte göra nått annat än att gå in och dra täcket över huvudet, ligga och stirra i mörkret, funkar tyvärr inte. Behöver skaffa mig lite energi, ska nog gå och lägga mig i solen och göra absolut ingenting förutom jobba på min bleka solbränna :P

Hoppas ni alla har en toppen dag idag!

Puss

ledsen

Publicerad 2009-06-15 14:55:30 i Allmänt,

mmm....som sagt, det stämmer det där att endast 20% av sitt liv är man lycklig. Nej, om jag skulle för en gångs skull skaffa en man i mitt liv som stannar vid min sida. inte för att de lämnar mig eller så men....
Just nu behöver jag verkligen någon att prata med, men jag har ingen....känns skitjobbigt!

Jag förstår inte varför jag känner mig så nere, det är precis detta jag vill undvika hela tiden. Hatar att vara kär eller rättare sagt att bli kär pga av sån här JÄVLA skit inte för att det är enda orsaken till varför jag mår så här, men en jävligt stor del. Funderar på om jag ska åka ut och bo hos pappa ett par dagar, slippa göra nått, sitta i trädgården och sola hela dagarna bara.

Har inget roligt att skriva vänner, tyvärr.
Hoppas ni har överseende eller skiter i att läsa.

Puss älskar er!

på begäran

Publicerad 2009-06-11 23:00:11 i Allmänt,

off my love....har inget särskilt att skriva egentligen. Sitter i varberg, regnet öser ner som det har gjort ända sen vi kom. Inte trevligt alls. Fast bor man i borås och här i krokarna så är man väl van.
Ska se joannas student i morgon....hon är så jävla fin, älskar henne så jäkla mycket. ska lägga in en bild på henne så ni får se detta underverk till kvinna! Jag är inte riktigt haj på detta med bilder och skit här inne, så den kommer väl i en separat eller nått.
Fick avbryta och bära madrass, jobbar och sliter... haha!

Vet ni vad jag hatar att bli kallad? Snäll och trevlig, det är fan inte alls trevligt. Hur lamt får det bli?! bättre med hård och otrevlig, haha nej inte riktigt men nästan!

Nej jag har faktikt inte nått vettigt att skriva så, thats it for today, hoppas nästa vecka bjuder på någon trevlig överaskning!!!!!!!!!!!!

Love peace and understanding //Fredrika

tjänade lite granna

Publicerad 2009-06-09 11:13:33 i Allmänt,

jaha åkte in och kontrollbesiktade bilen....måste säga att jag tjänade 4800 kr eftersom bilenslycktor gick igenom utan att ha bytats. hm, men handbromsen gick inte igenom och inte fick jag en månad till att köra, det var bara en myt sa han!!!

Jaja thats it for now.

Over and out//Fredrika

naken?

Publicerad 2009-06-09 02:50:28 i Allmänt,

känner mig inte det, men kjell tycker jag blottar mig för mycket i min blogg. Men jag skadar väl bara mig själv i sånt fall. Det var skönt att höra av dig för den delen. Jag lovar att jag ska vara mer anträffbar. Så svårt bara när jag flyttat 4mil bort...inte kaffe runt hörnet längre....
Jaha vad har jag gjort idag då....gått och suktat bara typ, vad mer ska jag göra. Suktar efter sånt jag inte har!
Lite läskigt har jag oxå haft. Körde runt i staden i kväll med min bil som har körförbud, kände mig lite skum när jag tittade efter polisbilar i varje korsning, alltid beredd på blinkersen, haha. Jaja ska in och göra en kontrollbesiktning i morgon bitti så jag får köra en månad till. Undrar om de blir sura när jag kommer och inte har gjort nått. Tänk om den skulle gå igenom, haha! Sån tur har man väl inte, fast jag tänker inte säga nått.

Ska till slite i morgon, städa ur lägenheten och packa ur garderober mm. dags för det nu. Turisterna börjar komma snart, plus att jag ska vara borta denna vecka ut! Ska ner och se vackra Joannas student.....så roligt för henne. Det kan jag sakna, att inte ha tagit studenten. Inte för att jag i denna ålder skulle vilja göra det.

Jag är sååå himla trött nu. Får väl ta och palla mig mot sängen.

Desma on the rocks, shaken, not distured (eller var det störd jag var?)  //Fredrika

smörigt värre......

Publicerad 2009-06-08 00:13:23 i Allmänt,

mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...
mmm är kärlekskrank och uttråkad...

jaja så pass är det iaf........
Jaha vad ska jag göra i morgon då.....ja kanske dricka lite kaffe, kerstin kommer hit och dricker lite kaffe. sen kanske man ska ta och dricka lite kaffe, hm...vad ska man sen göra då. Jo just det får inte glömma försäkringskassan, får gå dit och vara svidig.
Nej vad ska man göra mer då..........sitta vid datan, fan jag spyr snart på den. Kan inte min riddare komma och röva bort mig eller nått?

Inte på en vit häst bara, fan får säkert gränsla ändå...ushh så jobbigt haha nej det tycker jag inte.
Fan va bra gossip girl var i dag, t o m grät som fan, underbart, äntligen sa chuck att han älskade Blair....det var så jäkla fint!

Jaha ingen annan än jag och lina som följer gossip girl men ändå :P

Ja det var inte mycket intressant som kom med ikväll. Hoppas du har haft en toppen helg fanny!!
Ett litet grillparty så fort värmen kommer tillbaka skulle vara toppen, är så sugen på att träffa alla och snacka en massa skit, det gör jag ju så bra.....
Försöker få tag på Lukas pappa, men nu känner jag mig tjatig när jag ringer, han svarar inte. Vill inte skrämma i väg honom. MEN VARFÖR SVARA HAN INTE. Har han dragit sig undan, en stor klump i hjärtat har jag iaf för den saken.

Lukas sover lite oroligt, han har ju sin jäkla night terror, fan jag är så rädd för mitt eget barn i bland att jag skäms, men jag tycker det är as jobbigt att gå in till han när jag ser att han sitter eller reser sig upp i sömnen.

Ett problem....jag har ingen femma på onsdag när greys går. Kan nån spela in det  åt mig?

Nu ska jag nog sova!

When you catch me my friends i´m already long gone //Fredrika

terminator i kväll.

Publicerad 2009-06-06 17:14:21 i Allmänt,

ska på bio med Lina, gina och danne i kväll, inte för att jag är särskilt intresserad av terminator the salvation men va fan, skit samma, mysigt att gå på bio. Mysgt att få vara lite med Gina, och Lina oxå =)

Hm...känns tomt utan att höra din röst.....men som sagt det kan vara nyttigt. Lika bra!!!

Känner mig som en tonåring....pinsamt nästan.

Ja gissa vad jag har gjort idag??? Bli inte chockade nu.... :P Haha
SETT MAMMA MIA, typ 3 ggr, eller jag har suttit och zappat mellan låtarna. Tänk att musik får en att må så bra!

Nej jag har faktiskt inget att skriva idag.

Love peace and understanding my friends//Fredrika

Astrid Lindgren

Publicerad 2009-06-05 12:13:24 i Allmänt,

är hon inte underbar. Älskar nästan allt hon gjort, karlsson på taket är ifs den värsta mest egocentriska skitunge jag vet. Så skönt att man har barn så man kan titta på alla roliga filmer och barnprogram.

Va fan ska jag göra idag.....ÄR SÅ JÄVLA UTTRÅKAD, knappt kul att prata i telefon längre, det räcker inte till liksom!
Jaja inte mycket att göra åt den saken. Nej My, bjud på mat i kväll eller nått!
Eller nån annan kan komma på nått att göra, det är fan helg i dag!
JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSA.....hur jävla dumma i huvudet får de bli, snacka om strul med dem. De bad om mina inkomst uppgifter jag lämnade in dem, nu har de ändå betalat ut första omgången på gamla uppgifter som de hade, helt jävla fel. De har grundat på 98000 om året när de skulle ha grundat på 270 000, fattar ni vilken skillnad det blir. Arbetar de med arslet eller??????????????????????????????????????????????

Suck, jaja kanske helt olämpligt att skiva sin deklaration på nätet, kanske eller? vem bryr sig? Det är ju bara ni vänner som läser iaf.

Nej fanny jag kanske tittar förbi dig på vägen till slite eller nått, får ta och åka dit och börja flytt packa/städa. Skönt att papa tömt mitt förråd så jag får plats med lite där.
Kanske skulle ta och säga hej till Monika och pelle oxå, Saknar Danne, synd bara att det inte är båt väder, han har ännu inte tagit med mig ut på majgo, eller hur det nu stavas. Gotlänningar kan inte ha haft ett ordlexikon när de skrev alla sina namn.

Pappa ska tydligen jobba på hwitstjärna nu ett par veckor, så kul för han att jobba lite. Kanske skulle behöva jobba lite själv oxå.

Nej see u later.

Puss love u al!

livet sniglar sig fram.

Publicerad 2009-06-04 12:20:22 i Allmänt,

Jag vet att jag behöver denna vila jag har, men vi får inte glömma bort att jag i grunden är en arbetsnarkoman, att jag har myror i arslet, att jag är beroende av stök och stimm runt mig. Mitt sociala liv faller i bitar, jag gömmer mig känns det lite som. Jag blir så oerhört stressad av att ha möten, eller tider att passa. Jag förstår det inte.
Jag är beroende av er alla vänner och jag skulle önska att ni hälsar på mig fast jag inte bor i slite längre. Alla säger att det är såååå bekvämt att jag flyttat till typ stan, men tydligen så är det inte så!
jag är inte bitter eller nått, missförstå mig inte, jag kan ju oxå höra av mig.

Tänkte åka till stockholm i dag, väldigt ledsen över att det inte blev så....
Kanske får besök i helgen i stället, det hade varit en trevlig omväxling. Men jag undrar om det blir så.... hålla tummarna iaf, kanske är nyttigt för mig, eller vad säger du?

har tydligen fått jobb, men jag blir helt förvirrad av hela situationen.... jaja inte för att jag tänker jobba iaf. Fast det hade varit roligt att vara nära Lina på dagarna, och jobba vid stranden är inte fy skam heller!

Nej vi funderar på om vi ska ta en utflyckt i dag...ner på södra gotland kanske?! vi får se.
Jag borde fixa klart distans engelskan, men tar jag tag i det??? nix!!!

Jaja....one again, over and out//Fredrika alias Desma/Rika/Freddi

Hopplös var ordet!

Publicerad 2009-06-03 11:26:05 i Allmänt,

Ja acceptera fakta nu. I morse fick jag vid 9 åka ner till lassarettet bara för att kolla upp när jag ska vara där. Fan en av de viktigaste sakerna i mitt liv och jag har noll koll. Slängde massa räkningar igår bara för att jag inte orkar bry mig, det har faktiskt nu börjat gå lite för långt med det. Även då jag inte behöver bry mig så ska jag kanske en dag faktiskt etablera mig och bli en svensson, hur ska det gå då???
Jag undrar om jag kan bli en svenne? eller TÄNK OM JAG REDAN ÄR EN???????????
Lets hope not!

Jag hade tydligen lovat my att gå på stan med henne, och jag som hatar att gå på stan. Vill bara köpa en massa grejer, onödigt som fan, det ska jag INTE göra. Shopoholic...som fan!

Min son är klängig och jobbig just nu....orkar inte med en massa kel just nu, nästan aldrig men jag tycker om det i lagom doser tex på morgonen när man vaknar, men sen är det bra.

Nej fan jag får väl ta och gå in i dushen...

Over and out //Fredrika

To Kill A Mockingbird

Publicerad 2009-06-02 01:05:04 i Allmänt,

samma år föddes min mor....jag tror nog fan att det var en till som föddes det året.... det var nog ett väldigt bra år!

Jag är helt slut, av vadå kan mna ju fråga sig, men jag är sååå trött så det finns inte ord för det. Tog en kvälls lur förrut, så skönt ska nog börja med det. Eller börja sova middag påe ftermiddagen eller nått, hur ska jag få Lukas att vilja sova, hm funkar nog inte. Idag så har vi haft, fula gubbar pratet med honom. Skönt att ha joella i sånna lägen, hon är så förbaskat pedagogisk, det är det sist jag är! Det finns ju tydligen en man i 30-40 års åldern som springer efter barn här ute, lockar med godis och pengar. Fan jag har lust stänga in honom, men det funkar ju inte heller, tyvärr.

Han har kört cross idag, men min lata son orkar inte hålla balansen, men denna gång får han inte skippa, han skiter i allt bara pga av hans lathet, visst kan man bli annat än bekväm med en bekväm mor.

Kankse tar en tur till huvudstaden i veckan, skönt, skulle bara vilja bli lite ompysslad, inte för att det hinns med tyvärr, men man kan ju inte alltid få som man vill, haha!!!
Inte för att man vet vad man vill alltid.

Jag funderar på att ha dop för lukas i sommar, men jag HATAR svenska kyrkan, men man kan ju skriva in sig och sen skriva ut sig igen eller låta lukas själv bestämma när han är 18....vi får se hur det blir!

nej nu ska jag faktiskt sova.

Puss på er....glöm aldrig att älska er själva!

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela