Fredrika

applikationer....

Publicerad 2009-03-28 19:21:48 i Allmänt,

snacka om att det finns ett överflöd av applikationer på facebook. jag fick tillbaka min data i går...helt underbart, men jag märker att jag har vant mig av med den lite här hemma. därremot är jag ju jätte beroende av den när det gäller skola och jobb.

Den sista april så stänger vi, så skönt...underbart, hatar pappa...bra att det blir ett avslu så man kan fortsätta vara vänner.

7 veckor har jag varit utan cigg nu, känns inte alls jobbigt...skönt som bara den.
Jag drack ett par drinkar igår, men fan det e inge kul om man ska må dåligt dagen efter, då kan jag ju lika gärna skita i de.
Carro skulle komma över i kväll, få se vad som händer hon svarar inte när jag ringer.....vi vet ju alla vad det betyder :)

Nej jag ska glo lite på tv nu och skicka lite råvaror....ta mig ur GT koman....

Puss på er

snö snö snö så j-vla mycket snö

Publicerad 2009-03-26 13:34:43 i Allmänt,

nej nu får det fan ta och smälta bort. Vi hade ju våren starxt bakom hörnet!!!!
Nu tycker jag verkligen att de borde ringa och säga att min data är klar. det har ju snart gått 3veckor. Känner mig vilsen utan den. Du fanny hade ju iaf något att göra i stället för datan :) men bara lite....haha

Joella var hos mig igår, och gina och danjella och smilla, det var mysigt!

Nej nu ska vi köra klart i restaurangen så vi kommer hem någon gång


puss och kram på er!

just det ett litet ps.

Publicerad 2009-03-22 16:13:07 i Allmänt,

Lukas vaknade och hade night terror i natt. Jag säger bara de FY FAN va rädd jag va. Han gick i sömnen och ställde sig i mitt sovrum och kissade i hörnet. När jag försökte avleda honom in till toaletten så väcker jag honom till ett annat tillstånd, han skriker till så man kan tro att jag just satt kniven i honom....jag försöker lyfta honom för att trösta, då tittar han bara på mig med helt svarta ögon, rakt igenom mig som om han hatar mig. Han drar mig i håret och spring iväg, men han gör det typ i sömnen för han springer rakt in i väggen och ramlar ner från sängen.....i 10 minuter varade det, jag är ännu helt skakig och be till gudarna att era barn aldrig kommer att få de, att ni slipper se det.

Idag när han vaknar så tittar han poå mig, ler och säger god morgon mamma ger mig en puss på munnen och frågar varför han inte har pyjamasbyxor på.....suck tack och lov så vet han inte vad jag pratar om när jag frågar om han minns något!

Nej nu ska städa och gå hem


Puss på er

Jobbe?

Publicerad 2009-03-22 15:12:15 i Allmänt,

Sitter på jobbet, rushen har lagt sig, har varit en hel del folk i dag, skit skönt! Man trodde inte det efter att gina och jag suttit och fixat hennes blogg i en och en halv timme, ginasblogg.blogg.se jag tror dock att hon ska lösenordskydda den sen så då får man be om lov.... :)
Det är sååå härligt med vår, jag hoppas inte det kommer någon jäkla skit snö nu och kägger sig igen, jag vill ta på sommar däcken och glida runt i gamla bettan. Lyssna på lite bobban och röka en cigg, Nej just fan JAG HAR VARIT RÖKFRI I 6VECKOR NU Hahaha, hihi

Nu fick jag mer gärster, hoppas jag får tillbaka min data dennna vecka.....

Puss och kram på er alla

Damn!!!

Publicerad 2009-03-20 18:52:57 i Allmänt,

Ja det är ibland bara ett ekorrhjul som går runt runt runt....runt runt runt
Men idag så har molen spruckigt upp och solen tittat fram....metaforiskt speaking...

Jag älskar solen....det är en helt annan sak att vakna upp på morgonen när solen värmer husväggen, fåglarna kvittrar och doften av varma fönsterbleck når en. Nu har jag varit ledig i en hel vecka, jobbar just nu...skönt att slippa min blarrade son för ett tag. Munnen går jävlar imig i ett, fattar inte hur han orkar. Man behöver paus i från varandra. Vi är så självständiga båda två och så vana vid att leva våra egna liv, även om vi spenderar tid tillsammans så väljer han ju själv nu vad han vill göra eller om han vill i väg.
Det är så det ska vara. Jag ser ju hur lik jag är mina föräldrar med uppfostring, det är bara det att han e själv, så han blir ju bortskämd med uppmärksamhet, men det är nog inte skadligt, lite krävande blir han kanske.
Jag blev ju bortglömd så fort mamma tryckte ut alla de andra, just därför tror jag att det gick som det gick....hela det här köret med droger och sex....fan jag tog den lättaste vägen för tillfället!

Jag tackar ju bara gudarna för att jag inte haft svårt att sluta med all skit, även om det har förstört många år av mitt liv, så minns jag faktiskt det mesta med ett leende på läpparna. Jag har aldrig haft ånger....visst om jag sårat en människa väldigt djupt av misstag så.... Ibland så undrar jag om det är allt knark som suddat ut vissa delar av mig....samvetet tex. alla andra mammor verkar gå runt och ha dåligt samvete för allt....jag gör faktiskt nått åt saken i stället.

Ojojoj nu kanske jag ska sluta....

Jag ska käka lite fisksoppa nu...
Puss

¨roligt me bilder

Publicerad 2009-03-18 09:48:48 i Allmänt,

^^jag vill oxå ha en digitalkamera. Alla lägger in så roliga och fina bilder på sin blogg....men va fan det är på nått sätt mycket mer krångligt med telefonen, hm varför vet jag inte men bilderna blir ju inte ens hälften så bra. GUUUUD vilket underbart väder det är i dag. Jag har stängt av min mobil, orkar inte prata med någon idag. Och jag är heligt förbannad på Joella, egentligen, hur fan har man mage att utsätta alla sina nära och kära för detta??????
Dessuto, vill man göra det så gör man väl det ordentligt, det här orkar jag bara inte me! Nej jag är hemma, de som vill mig något, eller ute i den uuuuuunderbara solen!

Hm....när ska man komma till den dära insikten jag väntar på. Det där som ger en nej-nu-jävlar-ska-jag-bli-nått.känslan!
Jag slits ju så emellan att plugga klart få ett underbart bra betalt jobb snöa in i jobb och försumma-familj-jobb, för det är man ju rädd att det blir. eller så vill jag ju ut och resa, jag vill ju o utomlands ett tag, det är ju bara just nu jag kan. men du måste ju studierna vänta ett år till!

Fan kan inte bara någon säga till mig vad jag ska göra?

Fattar ni att nästa sommar kommer jag springa runt, het som fan i bikini, smal och smärt, helt fucking jävla unbelivebul!!!!!

På lördag ska vi brudar på bio, ska bli kul! Vi ska se en en typisk brud film, hoppas alla är upplagda för en öl på G:a masters efteråt. skönt att bara vara hemifrån ett tag. Jag håller ju på att få krupp.
Jag har varit hemma sen i lördags nu med lukas, this is boooooring!

Nej nu ska jag sy lite på byxorna....satan måste säkert köpa nya...... :( suck alltid favoriterna som går!

Puss och hej!

life is....life na na nanana

Publicerad 2009-03-17 18:27:38 i Allmänt,

ja ush...nu vill jag ha en liten paus ifrån allt tänkande, tänker ta en paus.....så jag lär inte svara på nån mer idag...thats it.

Ush jag är lite äckligt mätt, vi åt våfflor och varför tar man en till när man verkligen inte orkar mer????
Lina ligger här och gör winsor pilates....fy fan va magmusklerna får jobba, hm Lina är snygg som hon är!

Jag skrev till min lärare i dag, kollade upp honom på upplysning.se fan han fyller ju 53år shit va gammal jag hade fått för mig att det var typ 10år mindre...ojojoj jag skrev att jag hade drömt om honom....se vad han svarar!

nu ska jag se vad provet säger sen....ush fy och blä...jag återkommer nog senare ikväll!

vill spela....måste spela...mer...mera....snyft får inte mer

Publicerad 2009-03-16 23:49:57 i Allmänt,

Jag får aldrig mer...gitarhero....det blir som en drog....love it, hate it, my fingers hurts......haha nej skojar bara med er....
Fast lite beroende blir jag.....tycker det är skit kul att höra....

Här kommer en dikt från en annan till en annan

http://poeter.se/viewText.php?textId=863577

Man kan inte annat än att lipa....

Nu står det 20-2 till vattenkopporna...min stackars lukas, fan jag har aldrig sett så många vatten koppor. Men i kväll har han ännu inte vaknat en enda gång så jag kanske kommer att få sova nu.

Hm jag har inte träffat min sexiga musiklärare ännu...men det kommer väl... to be continued....

Love

känslostyrd....

Publicerad 2009-03-15 18:55:58 i Allmänt,

ja personlighetstestet säger att jag är det och jag kan väl inte mer än hålla med! Det var längesen jag skrev och jag kommer inte skriva så mycket för tillfället heller. Livet är jätte jobbigt nu....kanske inte så mycket för mig som för andra.
Snart börjar gossip girl iaf. lUKAS LIGGER MED VATTENKOPPOR PRECIS ÖVERALLT..TOM I MUNNEN. Stackaren...
Ola tack för att du är så snäll och ställer upp, ALLTID. vilken tur att du orkar!

jag kan tyvärr inte skriva om allt jag varit med om den senaste veckan så det får förbli ett oskrivet blad i historien.

Jag drömde våta sexiga drömmar om min musiklärare som jag har i högstadiet i förgår natt, hm undrar om jag ska träffa honom nu. Har inte träffat människan på 12år och så drömmer jag oavbrutet om honom så mycket att jag faktiskt längtar efter att se han. Lustigt, men jag har alltid varit attraherad av honom, så...

Tråkigt att mange inte hör av sig något, kanske är de nog han som förlorar mest på de, jag har ju endast mer smak.
Lina my darling är här...så skönt att jag har henne, och jag råkat glömma plocka in din post kjell. Sorry.

Nu ska jag se lite tv.


puss på er alla!

joella joella joella....suck

Publicerad 2009-03-04 23:16:52 i Allmänt,

jaja man kan ju göra affärer med allt möjligt!
Osäkerheten ramlar ofta över oss, men det är bara att pusha bort den, för vi är bäst! Det får man intala sig iaf i de svåra stunderna. Jag sitter här och försöker plugga, har svenska prov i morgon men det går inge bra för mig. jag har iaf tagit ledigt i morgon hoppas jag får lite mer gjort nu. pPinsamt om det inte går bra i morgon.

Nej har faktiskt inte mycket mer att skriva, jo.....
Stannade hos Fanny igår, super skönt när jag inte behövde stressa i väg därifrån, kändes faktiskt som förut. Kul!
Tycker om henne!

Puss nu är det svårt att diskutera både med joella samtidigt som jag försöker skriva nått klokt!

Bye bye miss amerikan pie!

Thank god for Lina

Publicerad 2009-03-02 21:01:26 i Allmänt,

Hm jo hon är ängeln som lär mig designa lite, jag är ganska duktig själv men hon kan mera fin lir!
Jo nu börjar sexruset lägga sig....jävligt trisst om jag får säga det, JAG VILL HA MERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men får man vad man vill här i livet, tror inte det va!
Men jag måste säga att man ska vara glad för det man får, efter detta decenium så... :p
Skönt att få beröring och uppskattning, och han var väldigt fin själv!

Kjell, posten ja hade fan redan glömt bort det, vilken tur att bomben slog ner i huvudet på mig!
Min kära son....hur kan morsor vara sånna stora idioter, de på dagis vill säga! Min son ska inte lämnas utanför, aldrig igen, då ska deras barn få känna på det oxå, det vill ni INTE!

Hade samtal med fröken idag så jag får hoppas att det blir förändringar!

Nej ska se vad som dyker upp på tv i kväll, carro skulle väl oxå komma, men vi ALLA vet ju hur det är med den saken :)

Ex oh ex oh

Haha puss hej

Fransyska alias oxfilé

Publicerad 2009-03-01 21:51:34 i Allmänt,

Hm, jo jo det börjar man bli van vid. Hur kommer det sig att restauranger kallar saker för nåt de inte är????????
Jaja maten var jätte god i kväll. Den ängel som han är så blev jag bjuden IGEN av ola! Måste ta och bjuda tillbaka nu. jag ska ta honom till ett riktigt fint ställe en dag och ha lite kvalitets tid med honom :P

Nja livet går nästa aldrig plus, konstigt va.
Igår hade vi så jäkla trevligt...såg män som hatar kvinnor, skrev jag det igår förresten???????????
Äh det man inte mins har inte hänt.
Hur som helst så gick vi ner till G:a masters efteråt och drack ett par öl. Jag hade så där toppen mysigt som man bara har......ibland. Nej så nöjd med kvällen var det länge sen man var!

Nu ska jag plugga lite....see u later

Never forget.....to LOOOOOVE!

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela