Fredrika

5 dagar och 1 timme sen jag skrev sist

Publicerad 2009-11-30 00:41:23 i Allmänt,

om ni bara visste vilken vecka jag har haft. ni såg schemat på förra inlägget. lägg då till, jobba torsdag, fredag och lördag oxå. bio lördag. söndag hämta Lukas i bara, gå på skyltsöndag och se fyrverkerier och sen lämna gina vid bussen. plus mycket mer. men veckan är över och jag har haft en underbar söndag, mysigt som tusan!

Jag har avgränsat denna vecka till:
Måndag: skola 10-12.30, Träffa Lina, fika med caroline och sen plugga fysik
Tisdag: Skola 10-15.30, bio med Lukas, plugga inför prov
Onsdag: Jobba 8-16.00, prov i matte, plugga inför prov
Torsdag: Psykolog, lunch med liana, skola 13-15.30, prov i religion
Fredag: skola 10-15.10, åka till Norder Ihre lämna Lukas
Lördag: Hämta Maria vid flyget, Bada på wisby hotell, äta god middag och dricka lite gott vin
Söndag: vara lite bakis, se en bra film och lämna Maria, hämta Lukas

Lita mindre att göra och jag vägrar jobba mer än den dagen. Jag ska bara nån av dessa dagar pressa in ett biobesök med gina och mamma jag vill även hinna träffa fanny.

Jag har hur mycket som helst att skriva, men jag har så mycket att göra och min hjärna är lite förstoppad för jag kan inte sluta göra något så... no news of my life tyvärr. måste få 6 timmars sömn inför i morgon nu.

Love u!

new moon och gammal info

Publicerad 2009-11-24 23:19:23 i Allmänt,

älskade filmen faktiskt, eller så är jag ännu bara uppfylld av den.
Har tagit fel på helger, maria kommer nästa...tråkigt men samtidigt en lättnad :)

Ska jobba i morgon, önska mig lycka till.

Puss

redan tillbaka

Publicerad 2009-11-23 22:42:01 i Allmänt,

Jag glömde typ 10 punkter till förrut. Bland annat så visste jag att nått inte stämde förrut när jag hörde av dig fanny. Jag skulle ha kört Lina till båten idag, men hon har inte hört av sig så det kan ju inte ha varit i nöd. Jag har satt upp lite julbelysning idag, jätte mysigt, men jag väntar så att joella och jag kan göra det tillsammans =) Hon sitter by the way på båten nu efter många om och men.

Jag har så mycket att göra denna vecka att alla mina molekyler stannar upp i sitt dunsande, det blir liksom stormens öga...hjälp. Varje sekund så undrar jag om jag kommer klara av detta.. Självklart sickan säger jag mig själv. Det infinner sig ändå ett litet lugn i mig för jag vet att jag glider lite på en räkmacka, fixar liksom allt, men dock endast med medelmåtta, utan att anstränga mig :/ Jag har knappt pluggat till något prov denna  termin men sitter med nästan säkrade VG  alla ämnen, hur gick det till :/ många snea gubbar idag.

Varför blir man alltid så trött när man måste vara vaken?
Inte har jag orkat städa tills att joella kommer hem heller, men jag har tack och lov inte stökigt nu för tiden! Jag minns inte ens hur jag var innan jag fick barn och i örjan av mitt föräldraskap, tack och lov så försvann det!

Jag laddade hem soudtracket för mamma mia! i natt, underbart, satt och log och sjöng hela vägen till skolan idag. Älskar låtarna...haha jag gjorde en liten rolig sammansättning av alla låtar till en viss person...haha det var roligt, så träffande mycket av det, haha all musik är fantastisk...

How dole it seems, are u the hero of my dreams, i still see it all... walking hand in hand, i can still recall our last summer, memories that remains =)

Lay all your love on me......it was like shooting a sitting duck, a grown up women should not fall so easily...  haha abba ska ju ha lite grammisar för dessa låtar, underbara.

Where are these happy days? it use to be so nice... nothing else can save me...S.O.S

Nej jag ska nynna vidare för mig själv :P

Puss på er!

full smäckat

Publicerad 2009-11-23 18:16:03 i Allmänt,

Ja denna vecka är inte att leka med!
Måndag: Samhälle, fördjupning med therese, fika med gabriella, fika med Caroline. Fanny föreslog fika hos Lina (ni kanske förstod att jag fick tacka nej)
Tisdag: Fysik, lunch, religion, träffa joela en stund, gå på bio.
Onsdag: Bporde gå på fysik och matte, måste jobba från 8.00-16.00, sen träffa joella och plugga till religion prov.
Torsdag: Psykolog, färdigställa fördjupning hos Therese, lunch med Liana, religonprov, Gympa med lukas.
Fredag: Fysik, samhälls redovisning, matte, idol med caroline.
Lördag: Hämta maria vid flyget, lämna lukas på kalas, hämta lukas och Therese, lämna Lukas i norder Ihre, åka och bada på wisby hotell, hem laga god middag och fira Marias 30 årsdag.
Söndag: Lämna Maria vid flyget, plugga matte.

Ja vad tycker ni??? har jag någon tid över?

barnvakt

Publicerad 2009-11-20 23:28:49 i Allmänt,

är hos Fredrik, barnvakt...riktigt internet, skönt.
I morgon är det lördagsmys med Lina, lite tacos, chippa och kanske en bra film? vi får se. ska på informationsmöte på athene först vid 1. Lisen fyller år i morgon men det känns inte som om jag kommer hinna med det direkt.

Fan varför är det alltid så jäkla stressigt med plugget känns som om jag alltid ligger efter. Men det ser ut vara ett vg på alla kurser nu i höst iaf. jag får väl nöja mig med det.

Nej jag har faktiskt inget direkt att skriva om.
Jo mina drömmar. I förgår drömmer jag om en man som kysser mig, en man jag aldrig någonsin sett förrut. Hur kan man skapa ett ansikte så bara, eller finns människan på riktigt?
Och i natt drömde jag hur sjukt som helst:
Jag, lukas och lite vänner till mig hade rest till en exotisk ö nere i indiska oceanen. för att göra en lång historia kort så tillfånga tas alla mina vänner och blir zombis typ. jag och lukas klarar oss....

Men det var en lång och detaljerad dröm, skit jobbig....

Nej back to tv.

Xoxo

Ytlig

Publicerad 2009-11-19 21:44:55 i Allmänt,

Har jag blivit kallad idag. Hm jag nekar inte. Jag tycker man ska se snygg ut. Och jag vill gärna vara snobbig om jag hade kunnat. Tycker det är en schysst image. Jag förstår att det är idiotiskt och min shrink sa oxå att jag tänkte som en 15 åring när jag sa att utseendet spelar roll. jaja... Jag dömmer andra efter utseende så då kan andra få dömma mig efter det oxå.
Min stora drömm är att vara smal och gå runt i dyra märken och se ner på folk haha nej skojar bara... risken är väl kanske att man blir sån, vi får se sen!

Skrev mitt fysik prov idag, trodde jag skulle orka gå på religonen oxå men jag var helt slut efteråt. åkte hem åt lite, pratade med fanny ch dog sen i sängen, sov 2 timmar...är ännu trött. Mamma har ännu min älskade, underbara, fina, bästaste son hos sig, han kan träffa mommo nu när det har varit så länge sen...förstår att de saknar varandra.
Jag ska vara barnvakt åt Fredriks ungar i morgon, det ska vara så skönt att få ett riktigt nät att koppla upp sig på. Min bästa kompis (datan) får ursäkta mig för att jag säger det här, men hon börjar bli helt kass. Kokhet och långsam. Minnet är typ slut och ram minnet räcker inte till, kan inte ens se webbtv, eller instalera msn... =( JAG VILL HA NY DATA! Undrar om man kan byta in min baby?

Borde sätta mig och plugga matte, men huvudet är inte riktigt med ännu.

Jag ska sätta mig och give it a try åtminstonde.

XOXO

tråkig

Publicerad 2009-11-16 23:43:44 i Allmänt,

Ush jag skriver aldrig nu för tiden känns det som. Men jag har börjat otaliga ggr, nu får det bli av. Ligger i sängen, vilket jag gjort hela dagen, med ett tryck på typ 1000pascal eller nått, nej men det känns så iaf. Jag är väldans förkyld, började i går och jag har bara legat här i mörkret hela dagen. Hatar att vara sjuk. Det är skönt att ligga kvar i sängen när det är själv valt men tvingad så blir man bara uttråkad/mer ont.
Så nu har jag gnällt.
MIn älskling, datan alltså, börjar lacka ur lite tror jag. den mår inte riktigt bra. Jag kommer dö utan min baby.
Jaja glada nyheter om jag inte redan berättat dem. Lukas kom in på Athene förskola oxå, så skönt. Han byter 1 feb. Underbart.
Jag fick VG på alla mina prov i förra veckan. Skönt. Har fysik prov i morgon, hoppas det kommer att gå bra, hoppas jag pallar kliva upp ur sängen....

Kjell ringde mig i dag...jag blev så glad. har saknat honom som fan. Allt känns så far away nu för tiden, slite, sju strömmar, mina vänner. Man blir tyvärr lite bortglömd när man flyttar. Jaja det är kanske inte så konstigt.

Jag lyssnar som bara den på Godsmack nu, det var Björn som upplyste mig om dessa. Här kommer ett inslag:
typiskt, varför begär man inbäddning, jag kan inte lägga in detta klipp. jaja jag får ta en annan låt, nej alla deras låtar är inbäddade på begäran, jaja.

Nu ska jag se om jag kan få lite sömn i snörvlet.

Puss, förresten jag har varit lite frånvarande oxå pga av min nya favoritsida: ch131.com har alla amerikanska serier plus en massa nya som är s**t bra...

okej jag är redan tillbaka

Publicerad 2009-11-06 22:11:25 i Allmänt,

Sitter och bläddrar i mina queen skivor, fy fan va mycket bra de ha gjort, man glömmer liksom bort det. Har dem just nu på den högsta volymen i öronen. Och jag undrar varför jag har tinituss, eller hur det nu stavas.
Fan man blir så ledsen, många av mina favorit skivor håller bara en viss tid, jag vet inte om det är för att man spelar dem så ofta eller om det bara är för att jävlas. Joe cocker, janis joplin, mustasch, ozzy, sisters of mercy, just de kan jag inte ens spela :( det får en fan nästan att gråta!

Det är fars dag på söndag och det är ju min far inte sen med att påminna om, suck. Jag tror det är något med just hans generation....ah!!!! Blir så trött!

Jag är så extremt trött nu för tiden att jag undrar om jag åkt på något. Tröttheten kommer liksom på ett ögoblick och huvudet orkar fan inte hålla sig uppe alls. Ush vad jag svär. Det är en sån dag.
Igår missade jag att jag hade prov, hur pinsam får man egentligen va. Måste skärpa mig med matten. Det enda som tar upp mitt huvud är massa formler med värmekapaciteter, tryck och energier. Fysiken får jag älska på avstånd eller nått. Matten kräver min uppmärksamhet, men det ger mig ingen utmaning och det är ganska tråkigt, får se om det blir bättre när man kommer upp i svårighet. Alla som inte har läst fysik tror att matte och fysik borde vara samma sak typ, men det är ämnen som är såååå långt ifrån varandra.

Finns det någon människa som förmedlar så mycket känsla som denna?


Jag tänkte på hur många människor som passerar ens liv, det är en del och hur djupa spår vissa sätter. Conny är en av dem och hur stor var chansen att just han skulle jag få barn med? det är för mig obegripligt! Är det ödet som sätter in? Detta innebär att jag kommer ha med denna människa att göra ända till min död. Hur lustigt är inte det?
Och så tänker jag på maria, plötsligt så är vi jätte nära och ibland undrar jag om det är på riktigt. Jag har så lätt för att tycka om folk, iaf de jag fastnar för. Hon kommer ner på sin födelsedag och det ska bli jätte roligt, jag ska hitta på någe kul för henne!!!!

nej nu ska jag lyssna på lite musik.

xoxo

Gäsp!

Publicerad 2009-11-04 20:40:37 i Allmänt,

Jag tror jag har åkt på något virus som bara ligger och mojnar i mig, mår inte särskilt bra och går runt och är oförklarligt trött hela tiden, jobbigt som tusan när man helt plötsligt inte orkar bära huvudet och bara vill blunda. Jaja hoppas det brister ut snart eller försvinner!

Jag vet inte vad jag ska plugga över jul. Det kan bara vara en 50 poängskurs och jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra.

Just nu är mina naglar så långa och vassa att jag råkar göra mig själv illa hela tiden. Jag har sår i näsan och i öronen för att jag råkat skära upp mig själv....inte särskilt clevert!
Jag har börjat snacka med en kille, eller snarare man, 38 år som bor i australien. Vi chattar varje dag och jag lär honom svenska. Han ska till sin syster i holland i maj och tänkte sen bila genom europa lite grann. Han säger att han tänker komma hit och se Gotland. Det ska bli spännande. Men vad är gotland jämfört där han bor:ganska flott!

Har ju som sagt börjat titta på utbildningar utomlands nu...alltså man känner sig ganska patetisk som planerar och planerar och planerar men aldrig kommer i väg. Men jag tror nog att jag gör det till slut iaf.
Ni som känner mig vet att jag brukar göra slag i sak till slut. Det gäller bara att hitta det rätta. Det senaste vi hitade kostade sjortan, hur fan stavas det????????????

Nej vänner nu är det snart dags för greys anatomi, lovely^^

Men snälla kom med förslag på ställen i världen dit lukas och jag kan flytta!
Puss
En liten truddellut. Filmen till låten är helkass men låten är asbra..lyssna!!!

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela