Fredrika

GGN i morgon!!!

Publicerad 2009-10-30 23:05:53 i Allmänt,

De kan man kalla spännande fannan!!! undrar hur det kommer att gå för dig?
Ja det är spännande med operationen oxå fy satan.

Skolkade i dag. Gick endast på fysiken...fan va jag älskar fysik, helt sjukt. Har sen Samhälle. Går in på lektionen, mitt i dessutom kommer jag dit, sätter mig ner på en stol, ser att therese inte är där, lådsas att jag har glömt något genom att titta ner i väska och smiter genast ut från lektionssalen igen. Haha suck...struntade i matten och, tänkte att jag skulle åka hem och städa istället, men fan det blev aldrig av.
Fika med Caroline
Stadspromenix med Lina
Ica maxi shopping
Och sen lite matberedning...inte f-n finns det tid för städning. det blev ett varv med snabeldraken, men sen fick det vara nog!

Jag är ju fan värsta sahara öknen nu för tiden, va är det här. Sitta hemma som en gammal jäkla ruggugla??? va??? det här är inte jag, är det 30 som närmar sig eller är det bara hösten man kan skylla på., Det brukar ju vara full fart på mig, flänga hit och dit mellan kompisar och resor, men nix.
Pegg undrade om vi skulle gå på julmarknad tillsammans på skansen, det låter mysigt, ska försöka hinna med det faktiskt!Vi syskon har bestämt att vi vill ha en alkoholfri jul iår, annars kan det va! Det är ett skönt beslut. vi behöver nog det allihopa, ha trevligt även efter sillen...
Hoppas jag får jobba en heldel på etage, nice med lite extra inkomst.

Nej nu ska jag vänta på att joella kommer hem från båten, bara en timme kvar. Konstigt nog så blir man alltid trött när man är tvungen att vänta uppe...hm

Puss och kram

Nedrans hosta som aldrig ger sig

Publicerad 2009-10-28 01:02:48 i Allmänt,

jaa ni, förkyld, fast man ska kanske vara glad åt att man är det, finns ingen risk för att dra på sig något annat virus då...som tex svinisen...så jäkla jobbigt. Vad tycker ni, ska Lukas och jag vaccinera oss eller inte? och varför eller varför inte?

Jag har inte skrivit på ett tag då jag var i stockholm i helgen, hade inte ork. Lukas träffade sin pappa hela lördagen och lovade sen att komma på söndagen, utan att göra det, IDIOT! Jaja jag skickade ett sånt där 3SMS används, skicka? Och det gjorde jag...sa båe ett och annat idet, det sjuka är att vi är så äkla trygga med varandra och man märker hur mycket man älkat varandra en gång i tiden, det försvinner liksom inte. Fast när jag tittar på han så vill jag verkligen inte ha han.

Fan jag kan inte lyssna på queen längre... tänker endast på en sak. Fan va man saknar att vara så omtyckt och uppskattad, jaja det kommer igen.

Jag har haft möte med alla föräldrar och dagisfröknar idag. Det var intressant. Ni vet, ibland kan man få en släng av osäkerhet och vill bara krypa in i ett skal, så kände jag precis innan jag gick in. Men när jag väl sätter mig i stolen runt bordet så spänner jag ögonen i fröknarna och rätar på ryggen. Fan när det gäller mitt barn så kommer jag ALDRIG att böja mig. Jag var kanske jävligt pushig och dagisfröknarna började stamma och rodnade över hela kinderna, men det var det värt. Inkompetens!!!!!!
Jag blev jäkligt stolt över oss alla som föräldrar. Ingen gick på den andra, ingen pajkastning överhuvudtaget. Utan vi riktade problemet rätt på kärnan.

Jaja till ett annat ämne, jag måste få skryta och vara stolt över mig själv oxå. Igår när jag satt och räknade med mina formler inom energi mm så blev bara allting rätt. Det var ett ljus som gick upp...full förståelse, fantatiskt. Fick en massa beröm av min lärare idag, skärpt tydligen =P haha

Nej nu är det dags för mig att plöja kudde och krama täcke, ps. fattar ni hur kort tid det är till min operation?

Puss

Storstaden!

Publicerad 2009-10-23 18:39:56 i Allmänt,

Har ätit middag med maria, mormor och lukas nu på eftermiddagen, jätte kul att träffa henne. Men faktum är att vi har jätte kul i telefon oxå så...

Hoppas conny kommer i morgon...han svarar inte just nu =( fast vi får se!

Jag är trött som  en jäkla gnu, måste lägga mig och vila, Lukas däremot är hur pigg som helst. Kan inte förstå det..han gick och la sig kl 23.00 igår!

Nej jag har inget mer att skriva just nu, orkar inte direkt engagera mig.

Puss

mitt i natten

Publicerad 2009-10-22 02:00:32 i Allmänt,

ja det är precis vad det är....men jag lyckas ju vänta allt helt om så fort jag är ledig...jobbigt som fan att ta sig tillbaka sen bara.
Ja vad har hänt i min lilla värld idag, a 20 min innan greys anatomy börjar så blir jag vrålförkyld. Vägrar att acceptera detta faktum då jag åker til stockholm i morgon för att ha en lite mysig get away! Så jag bestämmer mig för att kurera det hela. Pressar en hel citron, hälle rpå lite honung och varmt vatten. Tar fram en knäckemacka, pressar ut 3 bamse bamse bamse vitlökar på den och sprutar lite kaviar snitzigt över...brygger en stor kopp te med tanke på spyrisken är ganska stor i detta fall, eller så kan jag ju helt enkelt skolla halsen så jag slipper känna av alla gifter jag häller ner i den. Ja sista tuggan av vitlöksknäcket var jobbigt och när sista klunkarna citron skulle ner så var halsen inte på topp vill jag lova. Men svepa en kopp varmt te efter tryckte ner allt äckel som ville komma upp.
Jag ska säga er att så här, 4 timmar senare så mår jag bättre, visseligen halsbränna ännu och slemmig hosta, men märk ord, den har lagt sig lite. Om jag bara kunde hitta tigerbalsamet.

Jag har suttit med Ginas recension hela kvällen och det är så himla kul att skriva, särskilt detta: About three things she was absolutely positive, first Edward was a vampire, second there was a part of him -she didn´t know how potent that part might be-that thirsted for my blood and third she was unconditionally and irrevocably in love with him.

Haha nu är det ju omgjort lite eftersom det är inte i första person det ska skrivas, men jag älskar orden unconditionally och irrevocably...de är så vackra!

Nej klockan är 2 på natten och jag borde verkligen sova nu. så...

so long my friends

Denna snubbe!

Publicerad 2009-10-21 10:51:38 i Allmänt,

Han är så jäkla kul, här kommer ett klipp med han

det finns kortare oxå, sök på darth vader eller james bond eller nått, Eddie Izzard, funny fany!

Jag har tyvärr inte haft så mycket att skriva om vänner. Jag åker till stockholm påtorsdag, i morgomn alltså. Det ska bli skönt. Conny ska vi träffa och Maria kommer till mig, mysigt! Det finns en person till jag ska träffa...det ska bli kul.
Jag fattar inte varför jag är helt besatt av utropstecken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag gör så automatiskt efter allt jag skrivar, så jag får hela tiden radera dem...men många slinker med iaf.

Nej jag ska käka lite frukost nu. Puss

Gårdsfest med pensisar

Publicerad 2009-10-17 20:59:46 i Allmänt,

Oj dey blev ju nästan som penisar...menar pensionärer! Jag hatar sånt. Men det var ganska kul, hade ju familjen svärd där så... :)

visste ni att man hade en skölkörtel??? fick nyss reda på det, är tvungen att gooogla........

Ja sköldkörteln sprutar ut hormoner och sitter vid strupen och är livsviktig för att vi ska ha ork mm.
Så nu hade vi lärt oss någe nytt!

nej fan ska det börja någe bra på tv  nu eller ska man sitta här som en jäkla potatissäck i soffan???
se nån film på datan kanske?

Nja vi får se over and out//Desma

mobbning!

Publicerad 2009-10-16 23:57:32 i Allmänt,

Hur tungt känns det inte...om man hade fått ta allt som våra barn får ta som vuxen så hade man varit totalknäckt! Jag kan inte förstå hur hårda ord det kan komma ur våra barns munnar.

Har haft en väldigt mysig och skön kväll med Lina här hemma. Så skönt att ha lite sällskap! Vi har lagat mat, bakat, käkat chips och cream cheese cupcakes till idiol och jippi, tantcamilla åkte ut!!!! Precis den rätta tyckte jag!
Tycker för övrigt att det är väldigt dåligt folk med i år, förutom mariette, tove, reza och erik!!!!

Har letat efter jacka på stan idag, hur jävla omöjligt ska det vara för oss knubbisar att få tag på kläder etc.? skönt att detta är sista vintern som en uppsväld säl!

Nej om man skulle ta och hitta lite kärlek oxå så hade livet snart varit bra, min son måste ha det bra i första hand så klart, men sen! Undra om man ska titta under stenarna eller kanske i garderoben efter dem. Fast killarna är ganska hala, de glider en alltid ur händerna.

Ska till stockholm på Torsdag, det ska bli skönt och roligt att komma av ön lite, var väldigt länge sen nu. Hoppas Agge vill träffa mig oxå, men han är nog lite rädd för mig. :P haha!

Lina sover här bredvid mig, skönt att vakna med någon, trisst att sova själv. Fast Lukas har plötsligt börjat komma in på morgonen, hm... Kan ha med hur han mr på dagis just nu att göra kanske. Mitt hjärta sprängs av smärta.

En liten truddelutt så här innan man somnar hade varit mysigt, eller vad säger ni?


Vi får aldrig trycka bort den vi är, för det finns bara en av oss!
God natt

Fy fan vilken dag!

Publicerad 2009-10-13 18:14:13 i Allmänt,

min värld raserade i eftermiddags...ush Ni vet alla vem min favorit lärare är. Jag kanske har satt han på pedistal och tyckt att han har varit en av de "renaste" personer jag träffat, en förebild, kanske lite av en pappa gestalt. Idag får jag reda på att han är precis som alla andra karlar. Denna lärare är 62år gammal och undervisar om etik och moral och är femenistisk och klok...gift oxå. ja vad gör han? Han har ett förhållande med en ung tjej i skolan, en av hans elever!!! och han är inte den första läraren på komvux som har det, snarare så är han väl 3:de i hennes led eller nått.
Mitt hjärta brast iaf, han var den sista någonsin som jag trodde kunde göra något sånt!

detta är en skitdag!!!!!'

Till något annat: Fanny, vet du inte vad flygande lasage är?????  Konstigt... :P

Nej ush jag är så uttråkad oxå....jag vill ha sällskap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lina kom eller Gina!!!

Puss

jäkligt orättvist

Publicerad 2009-10-11 23:29:50 i Allmänt,

jaja fanny här kommer den, men det blir ju extra svårt när jag inte får ta samma som du!!!

1. Vad heter du? Fredrika
2. Ett ord på fyra bokstäver: Femmiljonertrehundratjugotretusen (om det hade varit ett nr på F) Fred
3. Flicknamn: Fanny
4. Pojknamn: Frodo
5. Yrke: Fleesfixare
6. Färg: Fulgul

7. Klädesplagg: Fransar
8. Mat: Flygande lasange
9. Sak i badrummet: Frymmande silver fiskar
10. Plats/stad: Fredrika
11. En orsak att vara sen: Fan badade bastu

12. Något man skriker: Fans jävla pungråtta
13. Film: Farsta raggers
14. Något man dricker? Floder av vatten
15. Band: Freddies garage ink
16. Djur: Foppatofflor
17. Gatunamn: Fingerstigen
18. Bil: Fågelvägen
19. Sång: Far far far away ???

Så hoppas du blev nöjd med mina svar fanny!
Nu ska jag sova

Puss och god natt

folkrace

Publicerad 2009-10-10 20:31:11 i Allmänt,

så jäkla kul att se brorsan så glad. Märks att han tycker det är kul. Som sagt som rubriken säger, vi har varit på folkrace hela eftermiddagen...skitkul, rått och barnsligt kul. Här har ni en bild på oskar och hans "bil"?


Ni kan få en bild på bara "bilen" oxå


Nu Ligger jag brevid Philip och Lukas och tittar på shreck i Fredriks säng....ganska trevligt att vara här ute, lite ångest för köket där hemma som jag lämnade i lite mess och jag är lite orolig för att jag glömde smöret framme, det lär ju deffinitivt ha smält!

nej jag har väl inte så mycket mer att säga idag.
Återkommer i morgon.

Over and out!

lina

Publicerad 2009-10-09 23:58:35 i Allmänt,

förresten...glömde svara dig...Nej Agge har inte hjälpt mig ännu...det ser du väl...ser för jäkligt ut, jaja!

on the road again

Publicerad 2009-10-09 23:49:21 i Allmänt,

Shit alltså, två prov på 2 dagar...väldigt jobbigt, men samhällsprovet idag gick väldigt bra!
Fick endast godkänt på religon b provet igår...men det är skönt att det är över.

Carolina och jag skulle ha träffats idag. Jag var där hemma kl 16.00 men gissa vem som inte var hemma, suck. Jaja det har väl blivit ett par timmar på telefon och nu lovade hon i morgon, skit samma, jag tror inte på henne längre och det gör lite ont i hjärtat att det är på det viset.

Lina är en aktiv bloggare, det vill jag lova :P
Men det är väldigt tråkigt att vi inte kommenterar varandra...fast det är jku så man har inget att säga....fast jag vet ju vad jag kan dra upp för att få lite kommentarer :P haha men så jäklig ska jag inte vara.

Det som är roligt och samtidigt väldigt skrämmande är att all historik någonsin som gått över nätet finns kvar. Lite roligt oxå att sitta och läsa allt . men det har ju facebook haft som ett stort problem eller vad man ska kalla det...en gång ute där sen finns det för alltid, men så är det ju över allt på internet!

Fan jag har inte rökt på 3 dagar nu, eller jag har fuskat, rökte en cigg i dag och jag tog en vattenpipa i går...men annars så, det går ganska bra förutom att humöret kan snäppa till när det gäller lukas, stackaren, försöker behärska mig men jag blir så rasande emellan varven....tre djupa andetag då.

Idag har vi gjort höst tavlor i hop. Han har gjort 2 och jag en. Men jag måste säga att hans sista var helt fantastiskt fin.

Nej nu ska jag väl se lite tv innan sängen lockar...trodde jag skulle vara trött nu...vaknade 5 i morse, somnade ifs om en liten stund, men ändå!

Puss och god natt

katastrof

Publicerad 2009-10-07 22:44:57 i Allmänt,

ni får ursäkta hur min blogg ser ut för tillfället, den är under konstruktion...jag har ju inte mitt proffs tillhanda...han har ju så fullt upp. Agge, prioritera gymmet, skolan, och dig själv framför mig???? hm...
Nej allvarligt talat, jag hoppas jag får lite hjälp senare, så ni får stå ut så länge =)
Jag har rökt 2 cigg i dag bara. Känns skönt. Tänkte inte röka någe mer nu. Hoppas det går bra!

Har relions prov i morgon...moraletik, det är inte lätt nej! Men det är intressant att undersöka sin egen moral och dygd...just nu hör jag t o m en kommentar från andra sidan havet, haha jaja, vi är alla olika och thank god for that!

Joanna åker hem i morgon och sen är jag helt ensam. Skönt eller inte...  =P idag så har jag bränt både de stuvade maccaronerna och hallonpajen, det är duktigt!!!!! Skönt att hon kan påminna mig om det lite då och då!!

Nej nu ska jag in och surfa lite på YT, jo förresten denna kom upp på granndatan, det var länge sen man hörde


Puss och godnatt!

börjar gå över!

Publicerad 2009-10-07 10:30:03 i Allmänt,

min besatthet runt min älskade snyggaste, underbaraste haha sexigaste Robert åhhh.....

som ni ser jag gillar han knappt längre!

Sitter hemma och överväger om det är värt att gå till skolan denna, regnigamörka dag...det hade vairt så skönt att sitta hemma i soffan med lina och joanna och inte göra ett skit. Jo plugga så klart men inte röra en fena. Caroline är här på sin årliga onsdags fika...men det är sista gången..fy fan fr att börja jobba, inget socialt liv får man ha kvar. På tal om carro så var jag i slite igår och träffade henne, på fredag ska vi umgås, det blir myigt.
Var hos mysan igår. Siri somnade i mina armar och det var helt underbart, tänk att de är så små!!! Väger absolut ingenting!

Hittad i förgår ett silverarmband det är fint.


Nej nu vill jag dra, fall in new york, here i come!

jag är lite sen!

Publicerad 2009-10-04 13:10:30 i Allmänt,

måste bara lägga in detta klipp som får mig att gråta och det får mig även att undra vad bush tänker på när han hör den!

mindre känslig

Publicerad 2009-10-02 22:51:38 i Allmänt,

Haha idag är jag inte lika känslosam. I går var en tuff dag. Var hos psykologen, hon fick mig att storböla och känna sån sorg i hjärtat som jag inte trodde var möjlig. Grät i flera timmar igår. Senare på kvällen sätter vi på "seven pounds" med will smith...han är så fin och han var så god, på sitt speciella sätt så tårarna bara rullade nerför kinderna igen...tänk att man har så mycket tårar!

Men idag har jag varit så glad så, det gjorde mig gott igår.

Är helt slut efter en vecka som vanligt. Tog sen nästan 4 timmar i skogen med sandra, lukas och owen. Helt underbart. Det fanns multum med svamp! mums mums!

Ska bli så himla himla roligt i morgon! Tjejkväll hos mig, super nice!
Och the big news today: Joanna har fått sitt körkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! underbart, så jäkla härligt!

Nu ska jag röka lite.

Puss puss puss

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela