Fredrika

Bloggfest!

Publicerad 2010-12-22 21:56:09 i Allmänt,


Okej Nina ska ha blogg fest med en av sina vänner. Så med start den 1/1 så ska man skriva ett inlägg om dagen med dessa grejer som tema. Ska bli kul!Dag 01
dvs 1/1 – Presentera mig själv
Dag 02 dvs 2/1– Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mitt förhållande till mat
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Så här ser en vanlig dag ut i mitt liv.
Dag 07 – Om mina vänner
Dag 08 – Ett ögonblick jag aldrig glömmer
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Min klädstil
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? Bild!
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

God jul!

jul stress

Publicerad 2010-12-22 16:47:20 i Allmänt,

Eller snarare så är det livet som är väldigt stressigt just nu. Det gör mig dock lite gnällig och trött. Hm undrar vem det går ut på....suck ja jag ska skärpa ihop mig men jag orkar inte att saker och ting tar tid. Flytten stressar mig som bara den, pengar stressar mig, engelska C stressar mig...jaja. Har fått VG i alla ämnen nu på höst terminen iaf och det var skönt, inte så bra som jag vill att det ska vara men som sagt jag behöver verkligen jobba hårt om jag ska sticka ut och vara lite duktigare än killarna i vissa ämnen.

Jag har fått jobb om jag inte har nämnt det. Taxi visby. Kul som bara den framför allt så är den extra inkomsten helt toppen. Jobbar dock nyårsafton =( 20 -04 ush här sitter man på ett kontor när det smäller utanför.

Nu ska jag snart köra Lukas ut till Mysan. Det blir lite knäppt att inte fira med sin egna familj, men som sagt det är ju bara denna jul. Saknar min finaste kille, Lukas är så underbar. & års trotsen har gått över och han är mjuk go och lugn igen. Vi var på jul avslutning i domkyrkan där han sjöng första låten, super mysigt och fint. Maffigt att ha hela skolan där inne. Lyxigt att få domkyrkan.

Nej jag ska packa vidare i köksskåpen, ush va jag har lust att slänga en massa skit. Jag fattar inte varför man sparar på vissa saker. Vad ska jag med en udda kopp till? Vissst många sånna grejer är presenter men jag använder det inte och det tar bara plats. Vad gör man då?

God Jul mina kära vänner!

Klicka och se mig dansa ;)

Livet tuffar på

Publicerad 2010-12-19 20:37:40 i Allmänt,

Det går alldeles för lång tid mellan inläggen.
Senaste veckan har sprungit på med massor av prov, kärlek och nya utmaningar.
Började jobba i går. Fått ett extra knäck på taxi visby, i växeln. Tufft men riktigt roligt!!! jobbar natt så jag är helt slut idag, bara ett par timmars sömn tar mycket hårdre nu när man är lite äldre.

Idag tog jag, Joella och lilla lukas bilen ut i skogen för att leta gran. Som vanligt så är vi övermodiga och det slutar med att joella får backa ett par km ut ur skogen, jäkla snö säger jag bara. Var på väg att fastna många ggr men vi tackar gudarna för nya vinterdäck!

Sitter och tittar på Sagan om ringen, första. Haha det var så roligt. Hobberna beskrivs med att de älskar öl, röka pipa, mat och de är värnande om allt levande. De vill dessutom ha lugn och ro.
Då säger Lukas: Är moffa en hobbit mamma?
Jag: Nej det ser du väl att de inte är lika.
Lukas: nej men moffa gillar allt som de gör och han har oxå så stora öron och fötter som frodo!

Haha det skulle pappa ha hört.

Vi har inflyttning i nya lägenheten om bara två veckor och vi ska vara ute härifrån då....vi har inte ens börjat pcka, hjälp!!!!

Stressande, men allt annat innan jul måste ju ordnas så det hinns liksom inte med. Nu pluggar jag dessutom parallellt med skolan engelska C på 100% så jag har verkligen fullt upp kan man säga!

Nej nu ska jag luta mig bak i soffan och småsova lite.

puss puss

Vindkraftstekniker

Publicerad 2010-12-10 16:20:16 i Allmänt,

Alltså shiiit va roligt jag har med grabbarna på Vestas. Jag får jobba och ha mig, de är kul och trevliga som fan och jag får känna mig duktig och uppskattad, sånt behöver man.

 

Idag fick jag mig en utmaning. En mölla på 80 meter utan hiss. Ush jag var mer död än levande när jag väl var uppe. 11 minuter tog det mig men jag hade behövt vila kanske 5 minuter mer än vad jag gjorde på vägen. Jag var spyfärdig när jag tog de sista stegen. Ner går det snabbt som fan däremot, nästan så man är rädd för att tappa greppet!

Här hemma är allt ganska bra nu, allt går väl upp och ner. Skulle behöva lite egentid och det har jag fått, bra som bara den!

I morgon blir det julbord med älskling, gina och Joella, mys.
Ska åka och se på när Jonathan gaddar sig nu och förhoppningsvis kanske prata om att ge mig en.

See u later. puss

Kalla fötter

Publicerad 2010-12-05 20:57:22 i Allmänt,

Alla får det....
Förändrig är läskigt. Jag är skadad. Jag älskar förändrig men jag tror nog att jag är undantaget som bekräftar regeln.

Jag har haft alla mina fina systrar här ikväll, endast Lina som saknades. Det var skönt. Jag älskar min familj, de är mina bästa vänner och jag vet inte vad jag hade gjort utan dem.

Hoppas på en fin ny givande vecka med kärlek och lugn...

High Maintenance

Publicerad 2010-12-04 20:03:48 i Allmänt,

Jag har fått höra att jag är det, trodde det bara betydde att man var lite krävande. Men det betyder tydligen så mycket mer än bara det. Jag kan nog säga att jag känner mig så väl att jag vet att jag inte är det!
Tydligen är man krävande, känslig, dyr i drift, ytlig, svår att tillfredställa, krånglig och bråkmakare, irriterande, har höga krav och är svår att imponera på. Ush säger jag bara, en sån kvinna vill jag inte vara och det är jag inte. Översätter man ordet rakt av så betyder det dyrt underhåll, haha ja det fanns ju en mening bakom det alltså.

Jag mår lite bättre nu och jag ska inte ha så jäkla bråttom fram i livet. Det dumma är att jag accepterar en hel del och det är så himla konstigt. Det är inte likt mig. Men jag är oxå van vid att få min vilja fram... Jaja det blir nog bra.

Jag låg i sängen till 3 idag sen som tur var så kom Joella och drog upp mig. Skönt att tänka på något annat. Det blev lite tacos och trevligt sällskap.

Nu väntar jag på att min man ska komma hem, längtar efter att få hans armar runt mig....

?

Publicerad 2010-12-04 13:41:34 i Allmänt,

Det är svårt att skriva om sina känslor när man inte ska utelämna något.

Men hur som, jag är sårad och förvirrad, arg och ledsen, vet inte vart jag ska ta vägen. Vet ingenting...

Jag vet iaf att jag älskar och jag kämpar, men är jag ensam?

Jag är inne på 4 dagen rökfri...det är inte dåligt det. Har fuskat lite med snus när bägaren med tålamod tar slut men det här kommer nog gå vägen ska ni se.
Jag var hos kirurgen här om dagn, 66 kg väger jag nu, han uppskattade huden på magen till 3 kg och jag har ett BMI på 24. Helt otroligt... Längtar efter operation nu bara!

Ska dra täcket över huvudet ett litet tag see u later

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela