Fredrika

Fattigt på bloglovin

Publicerad 2011-04-26 08:42:55 i Allmänt,

Finns inga inlägg nu för tiden. Ett tag så hade jag 20 om dagen, hjälp det var ifs väldigt jobbigt och jag orkade alrig läsa igenom dem allihopa men nu har jag kanske ett om dagen, vad håller ni på med? Fast vem väljer inte att vara ute i solen och mysa så här års. Skickade i väg Lukas till skolan nyss i bara tjocktröja, hur underbart vårigt är inte det?

Det är så trdigt att inte själv åka till skolan direkt på morgonen, man kan ju inte gå och lägga sig igen direkt. Vi börjar inte förrän kl 12 med ett ämne där jag typ är klar med allt.

Jag har blivit en riktig lipsill. Det kan göra så ont i hjärtat på mig så jag dör. Men det är kanske ett av stadierna bara, först ilska, sen sorg, är det förnekelse som kommer sen och till sist likgiltighet? Hoppas vi går igenom detta snabbt nu...

Det finns nästan alltid en av varje sort i alla förhållanden, det känns lite så men jag generaliserar verkligen inte. En som vill ha sex och tycker det är viktigt och den andra är tvärtom. Ofta tror jag att det är tjejen som nekar killen men det spelar ingen roll, vi känner likadant vare sig vi är tjej eller kille. Man känner sig avvisad och vare sig man vill eller inte så ger det en törn i självförtroendet. Och när det går lång tid så vill man inte ens själv längre för tanken på att man ska behöva vänta en lång tid till efteråt gör för ont och är ganska avtändande. Men vi är så jäkla beroende av sex så vi har sex ändå och lapar i oss det vi får. Den där klumpen i halsen försvinner ju dock när det väl är på gång, haha man har ju lite annat att tänka på då.
Även om man har varit ihop i 10 år eller 1 år så är ju den sexuella spänningen något som gör oss lyckliga. Man kanske inte behöver ha sex varje dag men att ibland få känna sin älskling trycka sig emot en, kyssa en lite upphetsat i nacken eller få uppskattande blickar kastade mot en gör väldigt mycket för ens vardag.

Jag är väldigt lyckligt lottad med en man som kramar och tar på mig, han myser mer än gärna och visar sin uppskattning i gester och det är jag otroligt tacksam för.

Med det sagt så blir det en kopp kaffe och lite lapning av sol.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela