Fredrika

Kolonilott

Publicerad 2011-04-16 11:39:07 i Allmänt,

Längtar! Vi jobbade hela dagen igår det blev en enorm skillnad och börjar se riktigt bra ut om man jämför med vårt utgångsläge.

Jag har lagt upp en liten planering på exel ska se om jag kan få in den här: Nix det går inte...hm vet inte riktigt hur jag ska göra om den till en pdf eller peg fil, jaja. Fint ska det bli iaf.
I förgår var vi och hälsade på mamma, de ser ut som tagna ur en skräckfilm där inne i plast hallen, Lukas fick prova andnings masken de har på sig, predetor mini säger jag bara:

Haha ja han är så fin och duktig för den delen, det här var bara ett par timmar efter att han klippt tungbandet. Vilken skillnad det blev på hur långt han kunde ta ut tungan, nu gäller det bara att träna med tungmassage och R ljuden.
Igår skulle jag ha jobbat men det var tydligen alldeles för lite att göra så de bad mig att stanna hemma....Trisst med pengarna men samtidigt måste man ju vara lite schysst, jag kostar dem ganska mycket pengar.
Hur som, vi gick istället ut och tog ett par drinkar. Först till Black sheep arms och sen vidare till Bageriet där det var lite live musik och jonathan bjöd upp mig till dans och det var så roligt, underbart och kärleksfullt. Shit va jag älskar honom, mer för varje dag som går. Hela han gör mig lycklig och när jag tittar på honom så fylls jag av en stor klump kärlek.
Vi gick iaf vidare ner till G:a masters efteråt och tog en avslutnings drink. Fast stämningen försvinner lite där faktiskt när det är överfullt med folk.
Nu ligger vi i sängen, kl är 20 i 12 och jag vill UT. Men tydligen är det lite trött i mössan här....

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela