Fredrika

upptagen bloggare

Publicerad 2011-04-05 22:03:55 i Allmänt,

Haha ja om ni bara visse hur mycket jag gjort de senaste dagarna! Skrev jag efter lördagsutbildningen vad jag har pysslat med? Nej det gjorde jag nog inte. Jo under utbildningen så körde jag båt, flög helikopter kastade mig ut i mörkret mitt på östersjön ner i det kalla vattnet och räddade dockor. Jag bogserade båtar, jag bar bår på högklint och var med om brinnande båt. Räddade dockor utav bara helvete hela dagen. vid 12 på natten var vi klara. Helt slut men det var helt sjukt kul!

Jag och Joella jobbade våra arslen av iaf. Har nog aldrig klätt av och på mig så många ggr under 12 timmar som då. I månadgs gick jag iaf av jouren och vi vårstädade stationen, super mysigt. Självklart så har volvon halvbrakat för varför ska en olyka komma ensam så nu har vi ingen bil om det inte hade vart för sjöräddningen. Jo men visst jag tog en av våra valpar. Så nu kör jag runt i hög gammal millitär jeep och får allas blickar efter mig, skit roligt, max hastighet är dock 70km/timmen och vid den farten så hör man inte sig själv tänka ens.

Jag älskar gymmet så sjukt mycket, det är min fristad och jag älskar att titta på mig själv när jag pumpar musklerna, så här ser mina armar ut nu flera timmar efter träning så de är inte så pumpade längre, ska ta bättre bilder när jag kommer ihåg det och på gymmet då!

Däremot så vet jag inte hur jag ska känna inför att jag är så självupptagen när jag står där på gymmet och kränger mig i speglarna inför alla, jag gör ju det för min skull och alla andra gör ju det oxå så wth...helt okej bestämde jag mig för.

Nej nu ska jag äta lite rester och mysa med min fina man <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela