Fredrika

En kväll på havet

Publicerad 2011-08-03 22:56:49 i Allmänt,

Ush så länge sen jag skrev. Det är sommar, jag jobbar ihjäl mig, leker med Lukas restrerande tid och försöker få träffa Jonathan så mycket som möjligt.
Jag älskar att känna mig duktig och jag älskar att göra utvecklande grejer. Mår så bra när vi är ute och övar tex och jag mår så bra när jag får använda all min kapaciotet på jobbet. Min chef är borta i ett halvår nu så det innebär att jag har fått ta en ganska stor del från han iochmed att jag går vikariat för honom nu. Jag måste dock lära mig att inte bry mig om allt. Jag vill hela tiden att saker och ting ska vara rättvist, jag vill ha rätt folk på rätt plats och jag vill ha ordning och reda. Men... det är ju inte min sak att se till dessa grejer. Shit det kliar i mig när det är nått och inte många gånger lyckas jag hålla tillbaka... Jag kan inte säga annat än att jag är chefs material!

Igår blev jag tillfrågad om jag ville bli gudmor....så underbart, jag blev helt rörd och nu har jag enorma problem med att hitta en dop present som ingen annan kommer ge!!! Förslag tack!

Annars i övrigt så har jag en ganska skör period, jag känner mig ensam lite oälskad...eller det där sista kanske inte stämmer, jag känner mig väldigt älskad men inte bekräftad! Jag antar att jag är en känslostorm och att jag har bagage som ligger och gnor inom mig tyvärr men det är ju sånt jag jobbar med....tålamod.

Nej jag har varit uppe sen 18 timmar nu och är helt slut.

Tänk nästa vecka fyller mig underbara son 7år...stor kille

God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela