Fredrika

God jävla jul

Publicerad 2011-12-25 20:19:16 i Allmänt,

Den slutade i bråk.... men den var helt underbar fram till det bittra slutet där jag fick sova själv! Vi är så bra på att välja våra tillfällen för bråk alltid!

Jag sitter och överväger hur länge jag ska stå ut med min spiral, det skulle bara ta ett par månader innan hormorna stillar sig men kommer det att bli på bekostnad av vadå? Hatar mig själv, en jävla surkärring med massor av bekräftelsebehov. Patetiskt.
Upp och ner som en jäkla jojo.

Vi har haft en underbar jul. Lukas kunde inte prata på julaftons morgon när han såg att gröten var uppäten och att det låg ett paket innanför dörren. Han grät och stammade fram att han visste att tomten fanns. Sen sjöng han hysteriskt en låt om det. Haha det var väldigt rörande och lite chokerande.
Hela familjen var här utom två bröder. Vi hade det underbart lugnt och mysigt, mätta som badbollar. Efter diskning blev det glögg och vin hos Andreea och Peter. Älskar mitt gud barn så in i bomben!
Jonathan jobbade både i går kväll och idag så in i helvete trisst. Högtider är verkligen inte vår grej, stor besvikelse, men vi har många år av vårt liv kvar så vem vet det kan ju nästan bara bli bättre.

Nej nu ska jag natta Lukas ocvh mig själv, tråk jobb som väntar i morgon jaja bara två veckor kvar av det så....

Puss och god fortsättning på er

Hormoner

Publicerad 2011-12-17 10:32:04 i Allmänt,

Ja spiralen är insatt och jag kan nog säga att hormonerna spelar mig ett litet spratt. Humöret går upp och ner ännu mer än vad det gjorde förut, det blir väldigt deppigt väldigt snabbt men jonathan brukar kunna handskas med det mesta, haha han är ju underbar (för det mesta) ;)

Jag önskar jag hade haft lite ork, lite ork till allt möjligt. Pyssla, åka hälsa på vissa som aldrig blir av och att kanske känna lite glädje inför vissa saker. Kanske behöver lyckopilller, haha nej aldrig!

Ja den sorliga nyheten nu då....jag fick ingen anställning efter mitt vikariat går ut....timbrist säger han, jag tror inte på det. Kanske inget jag borde säga om det ska vara till förmån för mig, men jag tror helt enkelt att jag inte passar in i deras stil. De vill ha tysta människor utan egen vilja som följer deras minsta order. Jag gör det men i frågasätter kanske, del för att lära mig och dels för att jag är nog född skeptisk. Men vad gör det? Jag är ju inte den som inte lär av misstag eller tar in andras erfarenheter och visdom. Jaja jag blev skit ledsen i går och till och med grät, fjant. Jag trivs nog ganska bra där ändå när jag insåg hur ledsen jag skulle bli efter att gå därifrån. Det kommer bli tomt för dem där, fast de går nog snabbt in i gamla mönster igen och glömt bort mig....

Nej nu hoppas jag på att sara med familj kommer och äter lunch med oss.

Puss

Mysdag hemma....ensam

Publicerad 2011-12-06 12:04:04 i Allmänt,

Det är jätte skönt att vara hemma och slappa....med sällskap, inte själv. Har haft Andreea och Lina här på frukost och inte minst min favvo Viktor men de lämnade mig hastigt. Slog på The lincon lawyer och god damn it så bra den var. Alla som inte sett den, gör det!
Såg i går One day, fan va jag grät och sen grät jag ännu mer, ush va jag gråter nu för tiden känns det som, det är alla år av hårt skal som brister. Jag har ju alltid tackat både böcker och filmer för att de finns pga att de varit min ända källa till rinnande tårar men nu så behövs de bara för att starta något. Jag mår oftast mycket bättre efteråt. Det är små klumpar av smärta som löses upp, små dörrar som öpnnas och känslor som får komma fram. Rädlsor som uttalas för att sen bara blekna bort. Tänk om man hade kunnat gråta bort all smärta man haft och kommer att ha här i livet, bekvämt.

Jobbar kväll idag, ganska värdelöst men ändå väldigt skönt. Man får gå där på jobbet och pula med allting helt själv. Ingen jobbig jävel som inte klarar av lite prat utan att känna det som anklagelser, inga översittare som tror de kan och vet allting bäst och framför allt få planera sitt arbete skräddarsytt endast för mig, yey!

Ringde precis securitas...fick ju en p-bot i förgår...skit kul, eller inte. Jonathan glömde ställa p-skivan på gymmet och hittade den trevliga lilla överraskningen 10 min efter att de satt den. Jag tänkte i mitt smarta lilla huvud att om man skriver ut loggen från in och utstämplingen på gymmet så kan man ju visa på vilken tid man stod där och kanske få den avskriven....men nej. Hon sa att om man inte ställt p-skivan så är det = att inte betala och då har man gjort fel. hm...jag tycker att vi båda har rätt. Jaja vi får hoppas på det bästa man kanske ska lägga ner lite jobb på 350kr???? Antagligen lär det inte bli så.

Nej fixa lite lunch innan jag ska fix my self up.

Puss och jag hoppas ni har en bra dag.

ps. jag fick tom en tår i ögat när snön föll idag, jag som hatar vinter.ds

Förresten....

Publicerad 2011-12-04 17:49:33 i Allmänt,

Min önskelista:
Versace nya parfym
En stavmixer
Ett par stövlar
En diamant...helst på en ring haha
En spakväll
En resa utomlands
Sommar året runt
En romantisk kväll på tu man hand med Jonathan så klart
Nya gardiner
Krukor på linds
Br hudkrämer....de är alltid så dyra, väl
En byrå till Lukas
En bärbar data
En samsung gLaxy2 crème de la crème
Ett tipsen som faktiskt jag gillar oxå...är antagligen inte så intresserad så jag ens bryr mig
Åhhh att denna jävla i-pad slutar att autocorrecta, blir tokig. Det är massor av fel hela vägen men jag kan tydligen inte förflytta mig i texten som vanligt så de får vara.
Jag vill ha en ny vintersaga.
Mest av allt vill jag faktiskt ha en större lägenhet så Elsa och Ossian får ett eget rum så de kan bo här varannan vecka.
Hm Gud va lång min önskelista blev.....jag tycker faktiskt det är roligast att få ge bort presenter och längtar efter det!!!!!

Sorglig

Publicerad 2011-12-04 17:40:25 i Allmänt,

Jag kan bli så ledsen för mina vänner och jag vill så gärna ta hand om er, omsluta er i min stora famn, laga mat till er och bara låta  er vara.  Jag vet att jag kanske egentligen inte kan göra så mycket för er men om ni ber om hjälp så finns jag faktiskt där.
Sara sa till mig igår att jag är som en urmoder....haha först skrattade men sen så förklarade hon väldigt bra. Och hon har nog rätt, jag ser til att allting funkar, jag är konsekvent ochär mer den som håller samman allt. Jo folk missuppfattar min brist på barntycke ibland, det är nu egentligen föräldrar jag inte gillar, för jag kan ju inte skylla på barnen.
Vi hade hur som helst en super mysig kväll med Sara och hennes dotter, fina musan med familj här igår kväll och åt tacks med oss.
Det var 6barn i huset och fem vuxna, vilken skräll haha.
Nej nu ska jag se lite tv och bara slappa med min mätta mage.
Puss

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela