Fredrika

God jävla jul

Publicerad 2011-12-25 20:19:16 i Allmänt,

Den slutade i bråk.... men den var helt underbar fram till det bittra slutet där jag fick sova själv! Vi är så bra på att välja våra tillfällen för bråk alltid!

Jag sitter och överväger hur länge jag ska stå ut med min spiral, det skulle bara ta ett par månader innan hormorna stillar sig men kommer det att bli på bekostnad av vadå? Hatar mig själv, en jävla surkärring med massor av bekräftelsebehov. Patetiskt.
Upp och ner som en jäkla jojo.

Vi har haft en underbar jul. Lukas kunde inte prata på julaftons morgon när han såg att gröten var uppäten och att det låg ett paket innanför dörren. Han grät och stammade fram att han visste att tomten fanns. Sen sjöng han hysteriskt en låt om det. Haha det var väldigt rörande och lite chokerande.
Hela familjen var här utom två bröder. Vi hade det underbart lugnt och mysigt, mätta som badbollar. Efter diskning blev det glögg och vin hos Andreea och Peter. Älskar mitt gud barn så in i bomben!
Jonathan jobbade både i går kväll och idag så in i helvete trisst. Högtider är verkligen inte vår grej, stor besvikelse, men vi har många år av vårt liv kvar så vem vet det kan ju nästan bara bli bättre.

Nej nu ska jag natta Lukas ocvh mig själv, tråk jobb som väntar i morgon jaja bara två veckor kvar av det så....

Puss och god fortsättning på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela