Fredrika

Hormoner

Publicerad 2011-12-17 10:32:04 i Allmänt,

Ja spiralen är insatt och jag kan nog säga att hormonerna spelar mig ett litet spratt. Humöret går upp och ner ännu mer än vad det gjorde förut, det blir väldigt deppigt väldigt snabbt men jonathan brukar kunna handskas med det mesta, haha han är ju underbar (för det mesta) ;)

Jag önskar jag hade haft lite ork, lite ork till allt möjligt. Pyssla, åka hälsa på vissa som aldrig blir av och att kanske känna lite glädje inför vissa saker. Kanske behöver lyckopilller, haha nej aldrig!

Ja den sorliga nyheten nu då....jag fick ingen anställning efter mitt vikariat går ut....timbrist säger han, jag tror inte på det. Kanske inget jag borde säga om det ska vara till förmån för mig, men jag tror helt enkelt att jag inte passar in i deras stil. De vill ha tysta människor utan egen vilja som följer deras minsta order. Jag gör det men i frågasätter kanske, del för att lära mig och dels för att jag är nog född skeptisk. Men vad gör det? Jag är ju inte den som inte lär av misstag eller tar in andras erfarenheter och visdom. Jaja jag blev skit ledsen i går och till och med grät, fjant. Jag trivs nog ganska bra där ändå när jag insåg hur ledsen jag skulle bli efter att gå därifrån. Det kommer bli tomt för dem där, fast de går nog snabbt in i gamla mönster igen och glömt bort mig....

Nej nu hoppas jag på att sara med familj kommer och äter lunch med oss.

Puss

Kommentarer

Postat av: Gina

Publicerad 2011-12-17 11:13:45

Dom kommer sakna dig!! För att du är så himla bra!! <3

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-12-20 21:49:33

Saknar dig med. Och ditt garv.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela