Fredrika

Mysdag hemma....ensam

Publicerad 2011-12-06 12:04:04 i Allmänt,

Det är jätte skönt att vara hemma och slappa....med sällskap, inte själv. Har haft Andreea och Lina här på frukost och inte minst min favvo Viktor men de lämnade mig hastigt. Slog på The lincon lawyer och god damn it så bra den var. Alla som inte sett den, gör det!
Såg i går One day, fan va jag grät och sen grät jag ännu mer, ush va jag gråter nu för tiden känns det som, det är alla år av hårt skal som brister. Jag har ju alltid tackat både böcker och filmer för att de finns pga att de varit min ända källa till rinnande tårar men nu så behövs de bara för att starta något. Jag mår oftast mycket bättre efteråt. Det är små klumpar av smärta som löses upp, små dörrar som öpnnas och känslor som får komma fram. Rädlsor som uttalas för att sen bara blekna bort. Tänk om man hade kunnat gråta bort all smärta man haft och kommer att ha här i livet, bekvämt.

Jobbar kväll idag, ganska värdelöst men ändå väldigt skönt. Man får gå där på jobbet och pula med allting helt själv. Ingen jobbig jävel som inte klarar av lite prat utan att känna det som anklagelser, inga översittare som tror de kan och vet allting bäst och framför allt få planera sitt arbete skräddarsytt endast för mig, yey!

Ringde precis securitas...fick ju en p-bot i förgår...skit kul, eller inte. Jonathan glömde ställa p-skivan på gymmet och hittade den trevliga lilla överraskningen 10 min efter att de satt den. Jag tänkte i mitt smarta lilla huvud att om man skriver ut loggen från in och utstämplingen på gymmet så kan man ju visa på vilken tid man stod där och kanske få den avskriven....men nej. Hon sa att om man inte ställt p-skivan så är det = att inte betala och då har man gjort fel. hm...jag tycker att vi båda har rätt. Jaja vi får hoppas på det bästa man kanske ska lägga ner lite jobb på 350kr???? Antagligen lär det inte bli så.

Nej fixa lite lunch innan jag ska fix my self up.

Puss och jag hoppas ni har en bra dag.

ps. jag fick tom en tår i ögat när snön föll idag, jag som hatar vinter.ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela