Fredrika

Jag är så kär!

Publicerad 2011-02-26 09:43:27 i Allmänt,

Varje gång jag tänker på Jonathan, ser han, känner han så blir jag bara så himla kär. Jag fattar inte att jag fick träffa någon, någon som bara känns så förbannat rätt och naturlig. Någon som tar alla mina fel och brister, konstiga spel och åsikter, det är ju helt fantastiskt måste jag säga. Och tänk att jag tar någon annans fel och brister så som jag gör oxå, fast lite övning måste jag ha på det haha.

Ligger just nu i sängen, lite mysbakis och tittar på tv4 nyhetsmorgon. En varm Jonathan ligger här bredvid och fiser, mindre mysigt. Idag ska vi ut till bara. Lukas åkte med Mommo hem igår och skulle umgås lite med dem och vi var hos Tessan och Danne och hade det så förbaskat trevligt med en massa sällskaps spel och vin/öl.
Det är ju för jäkla nice att ha gratis taxi oxå! När vi kom hem så busades det en hel del innan vi somnade av utmattning, ihopslingrade och lyckliga!

Jag vill oxå vara en vardagshjälte...älskar sådana!! Det var precis en man på tv som hade dragit ut sin granne ur ett brinnande hus, fantstiskt tycker jag, att man riskerar sitt eget liv för att rädda någon annans! Så det ska vara!

Nej lite mer vila, det är jobb i kväll så jag vill ju vara på hugget när det är löne lördag!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela