Fredrika

Jag har det för bra.

Publicerad 2011-02-19 18:38:17 i Allmänt,

Jag ligger här och surar och är allmänt jävla grinig för att jag inte får som jag vill, förstår inte varför jag inte kan få som jag vill, vägrar att inse och även om jag gör det så har jag bestämt mig för att vara sur så det lär säkert fortsätta ända tills jag kommer hem i natt och ser min bamse kille ligga där varm och mysig och då kommer jag att burra ner mig bredvid honom och få en sån där varm känsla i kroppen som han ger mig.

Jag blir så förbannat upprörd över hur vi vuxna handskas med barn nu för tiden. Vi är så snabba med att sätta en diagnos på barnen i stället för att bara inse att vi, föräldrar, gjort något fel. Varför tittar vi inte upp och ser vad vårt barn behöver istället för att se vad de behöver?
Jag skäms över mig själv...jag vet inte vad min son behöver. Han är så van vid vårt konstiga självständiga förhållande att han nog inte tänker på det själv, men fan jag behöver ägna han mer tid. Och då till den stora frågan, hur gör jag det? Jag har inte ens tid över så det räcker till mig?
Om alla runt omkring mig visste hur tacksam jag är för att ni finns där och finns där för Lukas och älskar honom, umgås med han, täcker alla hans behov av alla de slag, jag kan bara säga TACK!

Funderar på om jag ska åka öer till gina med en påse chips och sätta mig där i soffan ett tag, kan lika gärna vara där och skratta lite i stället för att ligga här och vara pms kärring.

Vi säger så, puss hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela