Fredrika

Dag 18 – Min favoritfödelsedag och dag 19?

Publicerad 2011-01-18 18:46:42 i Allmänt,

jag hänger inte med. Har jag missat en dag? Idag är allt mycket bättre. Vilken depp släng jag fick igår, allt bara blossade upp igen. Men jag vet att jag är omtyckt och jag vet att jonathan inte skulle vara med mig om han inte tyckte om mig jätte mycket. så var det med det.

Jag har haft massor av bra födelsedagar, men det har liksom alltid varit fel årstid för mig, direkt efter jul och innan pengar med en stor familj. Nära och kära har alltid bara samlats och haft en mysig stund. I år däremot ska jag och Jonathan gå ut och äta sushi på bakfickan. Det ska bli super mysigt, plus att jag får träffa min familj på fredageftermiddag.

Dag 19 handlar om nått som jag ångrar. Ush där är min lista så himla lång samtidigt som den inte finns. Jag försöker leva efter att inte ångra något någonsin, men så jävla lätt kommer man inte undan nej!

Något jag kan ångra lite smått var när jag flyttade till stockholm med pelle och inte hörde av mig till min familj på ett år, ingen visste vart jag var eller hur jag mådde. Men samtidigt, var det någon av dem som sökte mig? Vet faktiskt inte, de enda jag frågat är mina föräldrar och de tycker inte det gör något, de visste att jag alltid klarar mig, konstigt....hade det varit mitt barn hade jag sökt genom varenda gata i stockholm, men vi är oxå väldigt olika! Jag har ett barn pappa har sju och mamma fem så....

Idag var jag med i tidningen igen, hade inte en aning förrän nu, kul. roligt att se skillnaden från då och nu bara, helt sjukt!

Ikväll tänkte jag vara riktigt romantiskt. Jag tänkte tända ljus ända utifrån på trappan in till dörren och sen fortsätta som en gång in i vardagsrummet där jag ligger på fårplädarna med ljus tända runt mig, vacker musik på och lite, lite kläder på mig....hm...det blir nog bra!

Nej fortsätta scrabble med gina över facebook nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela