Fredrika

Dag 28 – Det här saknar jag

Publicerad 2011-01-28 08:25:30 i Allmänt,

Är inte saknad en bra känsla? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Saker och personer man saknar brukar man ofta kämpa lite för att få eller få träffa. Det är ju ofta positivt. Men sen finns det vissa saker som inte är lika positiva som tex, jag saknar en pappa till Lukas, varför kan han inte bara anstränga sig. Samtidigt så vill jag inte ha han i vårat liv, men det är ju inte mig det handlar om.
Jag är inne i en ganska likgiltig period just nu. Jag bryr mig självklart om allt men orkar inte visa det utåt.
Känner mig lite utanför i skolan ibland, eller bara med en av grupperna, den grupp som inte är min så klart eftersom det är den jag valt att inte vara med men så blir det ju byten i bland....inge kul! Det är nog den värsta känslan jag vet....det är så jag känt det hela livet. Att jag är utanför och inte riktigt passar in i något sällskap. Svenssons vet jag att jag inte passar in hos, vet inte ens vad jag ska prata om.

Men jag är bra på att skaka av mig sånna känslor oxå så. Jag borde sätta igång att röja undan lite nu när jag får fin besök. Ska bli så roligt att träffa Nina igen.

Jag saknar egentligen ingenting. Jag har en stor underbar familj som älskar mig, en karl som vill vara med mig och världens finaste son. Mat på bordet och en säng att sova i.

Over and out

Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-01-28 10:01:16

Visst ska det. Snart kommer vi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela