Fredrika

Dag 29 - Mina ambitioner

Publicerad 2011-01-29 20:17:32 i Allmänt,

Hade en fantastisk dag igår. Vaknade sent, drog på mig lite kläder, fixade en liten brunch och fick hem finaste Nina och Ville på besök. Vi åt, skrattade och pratade en massa både strunt och allvar. Det är så förbannat givande att träffa henne. Även min älskling kom hem och gjorde oss sällskap över maten.
Det blev ett bad på det iskalla solberga tillsammans innan vi skildes åt, jag hoppade från 5 meters trampolinen, shiiiit va rädd jag var, det pirrade i hela jäkla magen men dum som jag är så pallade jag inte att klättra ner igen, skulle väl aldrig utsätta mig för något så pinsamt, haha.
Senare på kvällen blev det utgång till Isola Bella (grymt besviken på menyn och kommer inte gå tillbaka) och sen vidare till Blackan där det som vanligt var så förbaskat trevligt! Gabby bjöd på en underbar överraskning och My var lika rolig som vanligt. Det här med parmiddagar gillar jag fan!

Tillbaka till rubriken. Ambitioner....hm det har jag många men ändå inga. Jag kan vara så himla på något och drömma och ha mig men sen sätter jag igång och vips så har jag blivit uttråkad. Men jag vill ordna upp mitt liv. Jag vill ha ett tryggt liv ekonomiskt. Att fan oxå, gifta mig, jag har aldrig vela det förut men nu helt plötsligt så skulle jag så gärna vilja det! Inte nu direkt men i framtiden.....

Nej jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra ännu, det finns så många vägar och så många val men kanske när jag blir stor så kommer jag veta!

Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-01-29 21:18:33

Tack för fina ord, som du ju vet att jag besvarar med: dito!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela