Fredrika

Komprimerat inlägg åter igen!

Publicerad 2011-01-26 21:40:24 i Allmänt,

Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor

Det första inlägg jag gjorde:
Juli 2008, Lina började skriva blogg och attans va roligt tänkte jag. Men det var så svårt i början, hur mycket kan jag skriva, kommer jag låta dum, kommer någon att bli arg på mig? Jag gjorde en massa misstag i början, bråkade med min syster lämnade ut olämpliga detaljer...men men man får se det som lärdomar och inte göra om dem helt enkelt!

Rött rött rött!!!

Jag undrar hur många ggr man kan färga håret utan att det ramlar av.

Har haft en underbar dag i staden....rea rea och ännu mer rea. Turisterna däremot...blekfeta gubbar med magen halft utanför tröjan, bortskämda ung jävlar och irriterade morsor.....HAR DOM INTE SEMESTER??? hur kan man lägga undan all uppfostring, bränna fläsket och ägna hela underbara sommaren med att vara irriterad på pojkvännen för att han vill ha en öl!

Jaja...stackars karlar vad dom får stå ut med! 

Ska röka en god ciggarett innan det är läggdags...inte för att det finns någon möjlighet att jag lär komma upp i tid ändå, men det är alltid värt ett försök.


Kizzzzzzzzz

 

Så såg mitt första inlägg ut...hm inte gav det mycket inte haha!

 

Mina rädslor. Tufft ämne. Som ni alla förstått så är den största ännu att jag inte ska vara älskad eller någonsin att bli älskad. Men Den näst största är att bli galen, pykotisk. Jag fixar inte att titta på vissa mentalsjukhus filmer, ni vet sånna där riktiga skräckisar som är alldeles för psykologiska. När jag slutade med droger så var det just av den orsaken, jag var rädd att jag skulle fastna i något konstant tillstånd av...hm ja jag vet inte vad egentligen. Men idag så bearbetar jag den rädsla och jag tror att jag är alldeles för frisk för att hamna där.

Alla andra rädslor jag har går jag faktiskt emot. Rädd för havet, går med i sjöräddningen. Rädd för höjder, klättrar upp i vindkraft verk. Jag hatar att inte få vara bäst på saker och ting, men det innebär egentligen bara att jag försöker hårdare, om det inte är så att det är kört från början. Jonathan är bättre på allt än mig och det gnager som fan. Men mitt motto från och med igår är att jag ska vara så jäkla glad att jag har en fruktansvärt intelligent kille och jag ska vara glad över att jag har haft den turen att få honom. Inga mer pikar (har glömt bort mig en gång) och inge mer tjaffs om onödiga saker. Läste på en kompis blogg i dag om ett ordspråk som passade så jäkla bra in:

"Om man retar upp sig på saker som är små, så är man väl inte större än så".

Nej det var allt för mig ikväll, puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela