Fredrika

oj många missade dagar nu.

Publicerad 2011-01-23 18:32:15 i Allmänt,

Okej nu ska jag ta igen mina missade bloggfest dagar.
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Den här månaden - Har jag älskat, gråtit, njutit, bråkat och varit stolt.
Jag har fått lära mig att köra båt och ska göra det ännu mer. Jag har saknat min son väldigt mycket då han tillbringat mycket tid hos Joella och samtidigt grubblat över varför jag inte saknat han mellan varven.
Jag har kommit underfull med att jag älskar Jonathan på riktigt och att jag fan oxå, vill behöva honom! Man tänker ofta lite slarvigt på det där, att man behöver någon, för jag behöver ingen, förutom Lukas, men jag VILL inte vara utan honom och jag vill ha han där och jag vill att han behöver mig oxå.
Den här månaden har jag även fyllt 28 år och välkomnar åldern helt plötsligt, jag vill bli äldre och förhoppningsvis klokare!
Den här månaden har vi även flyttat in i en ny lägenhet som jag älskar, den känns lyxig och stilren, just love.
Ja det var lite av vad januari bjöd på!

Ett annat ögonblick - Jag skulle vara skuldfri, äga ett hus och vara 15 år äldre och framför allt nöjd med min tillvaro, hittat balansen som jag så mycket söker. Det ska ju vara förbannat svårt att få mig nöjd och ej uttråkad...hm, spänningssökare!

Det här upprör mig - Lata curling föräldrar är nog det som upprör mig mest av allt. Föräldrar som skämmer bort sina barn. Föräldrar  som inte tar tag i det ansvar som de skaffade sig. Det innebär tyvärr inte att jag är perfekt, jag låter min son sitta framför tv-spelet en hel söndag ibland för att jag orkar inte ta mig för något.

Det här får mig att må bättre -  Vardagslyx! Tända ljus runt badkaret och en bra bok i handen. En kopp kaffe i solen med bra musik på. När Lukas skrattar hjärtligt och att ha min familj runt mig. Det får mig att må jätte bra!

Nu sitter jag hemma hos Christoffer och Gina i Joellas lägenhet, har precis avnjutigt en super god middag, blir så jädrans mätt bara så jag vill dö.

Hoppas ni har haft en bra söndag. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela