Fredrika

Fiskedamp

Publicerad 2011-06-06 23:03:20 i Allmänt,

Fy va det är tråkigt att inte få fisk. Meta är ju dessutom hur värdelöst som helst man får ju inte ens röra på sig då. Alla bokstäver i det avseendet, gör ju ont i kroppen och så är det bara jonathan som får fisk, hur orättvist är inte det?? Jag har sån fiskeotur....inte okej. Nej nu lägger jag ner fisket, jag kan vara matansvarig på våra fisketurer.
Vi har som sagt varit ute i bursvik och provade lyckan men ni hörde ju hur det gick...en liten och en mindre fick vi!

Ja jobbet då. Jag har så himla kul på sätt och vis, jag behöver inte tänka, bry mig eller ta med mig jobbet hem. Jag har så mycket att göra att det känna som om 5 minuter gått sen jag började tills jag slutar. Precis så ska det vara nu ett tag. Jag jobbar med en massa bra personer och jag skrattar en hel del. Och det bästa utav allt, jag får betalt och inte jätte dåligt!! Wohooo

Resten av mitt liv vandrar på, springer eller jag vet inte vad jag ska kalla det. Jonathn har börjat jobba natt så vi sover ihop ibland, träffa snån timme npå kvällen, välkommen till verkligenheten säger han, men alla kanske inte vill ha det så. Men det är ju som sagt bara att äta upp.

Lukas är så stor nu, han har avslutning på Lördag åker buss som om det är nobodys buissnes och 8 tänder har han tappat.

Nej nu är det mys i sängen.


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela