Fredrika

Ingen författare

Publicerad 2011-06-26 09:26:39 i Allmänt,

Jag har alltid drömt om att kunna skriva gripande och spännande. Författare har liksom alltid smakat bra på min tunga. Men det är dags att ge upp den drömmen, klarar ju inte ens av att ha en blogg. Mina vänner, trötthet och lite ångest finns i mitt liv just nu, skit trisst. Men jag är tydligen en liten bergochdalbana...typiskt. Men alla mina känslor kommer inte i smått utan de är stora och känns jätte mycket. Kanske jag som borde äta lyckopiller??? Hamna mitt på någonstans kanske. Nä tror inte det, jag är sån här och det får man bara acceptera.

Jag blir så förbannat trött på det här vädret, vart tog solen vägen? Sommaren? Värmen? depprimerande att det redan känns som höst. Däremot å är det underbart att ha en vacker man och världens bästa barn. Varje gång jag tittar på min son så blir jag så stolt...tänk att jag format det lilla livet till en väluppfostrad underbar grabb. En som plockar blommor, njuter att fågelkvitter och älskar andra människor. Konstigt nog säger alla att det är bra att han fått en man i sitt liv. Jag kanske tycker det oxå men inte för att han ska bli mer manlig för han är pojkig så det räcker och blir över. Jag har inte lärt honom att springa fram och lukta på blommorna så fort han ser dem. Och att han gillar att pyssla med smycken ligger oxå i han själv. =) Han kommer inte bli bög bara för det!! =)

Idag så blir det nog en liten båttur och sen en öl på stora torget, mysigt så in i tusan bara solen som saknas. På måndag kommer bästa svärfar Björn och snygga Henke och semestrar ett par dagar. Det ska bli så himla roligt och jag längtar som bara den, trisst nog jobbar jag ju på dagarna men det får gå! Har inte mycket till val.

Om två veckor kommer sen tulle och det ska bli helt underbaaaaaaaart, fan hur kan man sakna en person så mycket?

Nej nu ska det bli en ciggarett och en kopp kaffe på balkongen.

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela