Fredrika

Mitt barn och andras ungjävlar

Publicerad 2011-06-17 10:00:46 i Allmänt,

Nä riktigt såär det inte. Sitter just nu och stör mig på facebook om sånna här jävla föräldrar som typ lever genom sina barn, allt de skriver om och allt de tänker på är sina jobbiga barn, fast som de tycker är hur söta som helst, bla bla bla. Jaja ungarna kan ju skaffa sig ett eget facebook och skriva sina egna statusar om vad de gjort, för föräldrarnas kompisar kan jag lova, bryr sig inte ett skit och deras jävla skolgång och hur de ser ut när de sover.

Är faktiskt glad idag även om det inte verkar så. Ledig i 4 dagar nu och det är så skönt. Vill deremot faktiskt dit igen. Det är lite mindre kärleksfullt här hemma just nu. Jag är så trött att jag orkar inte bry mig om allt tjaffs så jag rycker på axlarna och blir ganska nollad. Jonathan blir förbannad på det säger att jag är sur fast jag inte ens bryr mig, han är sur jämt just nu, jag gör allt för att han ska tycka om mig, skriver små lappar, säger fina saker äsh va fan ska man anstränga sig för, inte fan får man något för det. Han säger inte ens tack för lapparna. Jag får fråga om han såg dem då ler han lite bara och säger jo.


Är helt dränerad på kärlek just nu, behöver det verkligen. Hatar att vi jobbar så här, träffas en timme ibland på våra arbetsdagar.....jaja skönt att sova själv i sängen dock.

Nu måste jag ha frukost. Puss

Kommentarer

Postat av: Esmeralda

Publicerad 2011-06-24 22:34:45

Hahaha! Du är så jävla befriad och skön!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela