Fredrika

En liten miss

Publicerad 2011-03-25 12:52:13 i Allmänt,

Hm glömde bort mig själv nyss och tog hand om all disk, attans men jag stod inte ut med fisk doften i diskhon...tänk att jag måste vara den enda som känner av den doften???? Väldigt konstigt. Jaja

Har precis betalat alla mina räkningar, och ush va litepengar jag har kvar. Men jag tackar gudarna för ica kortet. Stoppar man in en summa varje månad så vet man att man har pengar till mat iaf!!! Var och åt sushi nyss, mums men den är lite väl intetsägande på söder, skulle vilja ta och pröva kanjanas men Jonathan verkar aldrig vilja det. Jag tycker inte det vore hela världen om den inte skulle vara bra. Man måste ju prova!

Väntar på att Gina ska bli klar med sitt tråkiga pluggande så vi kan ta en vända på stan. Tänkte att hon skulle hitta något fint. Egentligen är jag världens bästa shoppare. Jag provar allt även om det ser knasigt eller fult ut på hängarna (hälften av gångerna ser det asballt ut på), jag är en jävel på att hitta billiga grejer och jag älskar att hjälpa andra. Kan det bli bättre?

Ikväll och i morgon är det jobb, shit trisst men pengarna måste keep on comming to the plånbok.... Men jag ska nog lägga fram förslaget att om jag slutar jobba så tar jag hand om hemmet helt, utan klagan. Det är liksom hela dealen tycker jag. Man tar hand om varandra på olika sätt. Så länge han försörjer mig så tar jag hand om allt annat. Får hoppas att det går igenom någon dag ;)

Igår skar doktorn mig i huvudet, det var bara talgkörtlar som jag hade, men det var läskigt att se skalpellen närma sig huvudet. 10 minuter senare så var det över. fick dock bara bort en de andra försvann in i svullnaden runt bedövningen men skit samma, det viktiga var att det inte var något allvarligt. Man blir lite nojig, särskilt nu när jag gått med konstant huvudvärk i 3 veckor oxå, fattar inte vad det är?!

Har kommit på att jag är en martyr utan dess like. Jag kan fråga eller föreslå grejer som jag vet svaret på och jag vet dessutom att det svaret gör mig så himla ledsen, så varför fråga? Och det värsta är....jag klandrar mig själv efteråt och nånstans intalar mig själv hur jävla dum jag är. Hur kommer det sig, gillar jag att ha en kniv i magen eller?

Nej för tunga frågor för en vacker vår dag.

tjo hoppla flöjt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela