Fredrika

Saknad

Publicerad 2011-03-06 23:26:51 i Allmänt,

När jag hör Lukas röst så värmer det och väcker en stor saknad i mitt hjärta, men i morgon kommer han hem.
Vilken vecka det har varit. Sitter på jobbet i lördags när jonathan ringer och säger att vi måste åka till hans pappa i stockholm. Han ligger väldigt sjuk i långt gången cancer och inte kry alls. Vi har varit i stockholm en vecka och vakat på sjukhuset. Lite roligt har vi hunnit med oxå. Hur som så var det fruktanvärt olägligt att ha med Lukas upp så han fick åka till Joella som varit fantastisk och tagit med han till Göteborg så han fick ett roligt sportlov. Tänkta att han och jag skulle gå och se Rangel på bio i veckan och ett bad hinner vi ju med oxå =)

Är grymt besviken och framför allt ledsen just nu, förstår inte varför man ska dömmas så av vissa människor, särskilt inte när de inte tagit reda på all fakta först. Saknar mina systrar något grymt mycket....

Det händer mycket grejer i mitt liv nu men jag har liksom inte riktigt ro att skriva ner dem. Min ångest har kommit tillbaka lite och jag försöker ta i tu med den och frågar mig ständigt var den kommer ifrån. Det är tungt när man inte kan sätta ord på ångest och panik och inte heller förstå eller se något samband med hur den väcks.
Jag var på Lidingö i fredags, underbart roligt samtidigt som det oxå var lite tungt. Det är tragiskt att se att deras li inte har förändrats ett dugg. Det var som att hoppa rakt tillbaka in i tiden och då har det ändå gått 7 år. Ett par vänner har dött, ett par har tappat alla sina tänder och 1 av de alla har slutat med droger....snälla fina pojkar och flickor som aldrig hittat vägen bara.... Men gud va glad jag blev av att träffa peter. Han var min klippa då och skulle direkt stå vid min sida idag oxå...riktiga vänner förlorar man aldrig!

Nej nu ska jag mysa med jonathan och sen sova bättre än jag gjort på en vecka.

Puss och god natt alla!

Kommentarer

Postat av: Danjella

Publicerad 2011-03-06 23:49:57

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela