Fredrika

Små lätta moln ser jag påmin himmel...

Publicerad 2011-03-11 10:43:47 i Allmänt,

min himmel som är blå! Underbart väder. Min lilla svacka i mitt sista inlägg måste ha varit någon konstig hormon grej. Jag har lagt av med mini-pillrena eftersom de är slut i hela staden och apotekena inväntar ännu leverans. Tror att det blev någe knas där.
Senare på kvällen var vi på 60års kalas hos Ronny, jätte trevligt som vanligt!
När vi sen låg hemma i sängen så sa han "det". Att han älskar mig, första gången någonsin och jag är ännu så lycklig. Jag som inte visste vad jag skulle tro även om man innerst inne visste så var det så jäkla underbart.

Igår var jag på gymmet med en instruktör som la upp schema och visade mig nya tränings set och sen änderade han om mina set. Jag ska tydligen köra 20x2 nu efter att kört igenom kroppen en gång med ltta vikter för att få upp kondisen i musklerna. Han var helt sjuk, min mage kommer göra ont i 100 år tror jag.

Idag kommer fanny på lunch och sen tänkte jag dra och bada med Lukas och efter det lite träning med Sandra och sist men inte minst så kommer Owen och sover över. Mys pys. I helgen har vi Jonathans barn här och det ska bli så kul!

Nu ska jag gosa in mig lite i hans famn innan jag ska förbereda lunchen!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela