Fredrika

Solsken och syskon <3

Publicerad 2011-03-31 15:35:21 i Allmänt,

Jag älskar både och familjen är det bästa man har. Jo till mitt tidigare inlägg om bebisar och fjantiga föräldrar, hoppas ni inte blev för arga där ute, jag vet att man ibland sänker rösten och pratar apfjantigt och nördigt men det gör man ibland när man får en sån där gullkänsla inombords inte alltid och inte för att man tror att ungarna lyssnar bättre, det är det jag menar med falskt.
Jag tänkte på det igår, för att vara totallt ointresserad av barn så är det ändå ett ämne som gör mig hemskt upprörd och som jag faktiskt kan brinna för ordentligt. Avskyr barn som har fri uppforstran det innebär bara att föräldrarna avsäger sig ansvaret och låter andra vuxna uppfostra dem. Och varför är det så svårt att ge sina barn konsekvenser? Gör du så så går du miste om något. Det är inge fel att omvänt oxå få känna på att man ska förtjäna allt gott som kommer till en här i världen. Tycker det är latheter när jag ser en mamma eller pappa säga till en gång och kanske en gång till, barnet förtsätter och sen händer det inge mer många föräldrar ser jag bara rycka lite på axlarna...........Hm hur tänker man där?

Jaja, barnuppfostran är en hel vetenskap och jag tror att alla barn behöver olika behandlingar och tillväga gångs sätt men vad jag tror är att ALLA barn behöver veta vad de får och vad de inte får göra för att vara självsäkra.

Idag har Lukas och jag varit lediga. Vid 10 gick vi ner till stan och mötte upp Gina efter det har vi bara gått och gått och gått, skönt med sol och värme. Tror att jag tar en vilodag från gymmet och kör hårt i morgon igen.

Fick panik igår när jag ställde mig på vågen...va fan händer??? Jag märker ju att jag börjar bli ganska krallig runt armar, axlar och bröstkorg. Rumpan har även blivit fastare och lite större men 4kg????? Skulle inte tro det, nej det måste nog vara så att jag får lägga ner det här med chips och snask, det kanske inte är några stora mängder men det är ju trotts allt det!

Nu ska ni få en bild på min rumpa, Gina får assisterande fotograf.

Den är lite skorpig ännu och lite torr men den är väldigt fin tycker jag, är redan sugen på nästa!!!

Nej ordna med lite mat och bak tror jag. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela