Fredrika

Tatuering

Publicerad 2011-03-20 11:23:11 i Allmänt,

Ja idag kl 6 så smäller det på röven, nej ush men va säger jag!!! Idag så förevigas en tatuering på min rumpa. Spännande och roligt. Det tråkiga med alla bakside tatueringar är att man inte ser dem själv. Det finns inge bättre än att gå och se bilderna på sig men det får bli mycket spegel tittande i början =)

Igår var första gången det gick upp för mig att han älskar mig och på riktigt, det fyllde mig med en sådan lycka. Men det är lite skrämmande, alltid förr när jag varit lycklig, och det är bara stundvis det hänt förr, så händer det något dålig efter....inte denna gång väl? Nej!
Gina sa igår att han utstrålar kärlek och det gör han verkligen, jag kunde inte haft mer tur!! Ingen kille jag känner visar så mycket som han i beröring och gester.

Igår var vi vid Peter och Andrea. Hon börjar bli så stor v27 är hon i nu, ska bli otroligt mysigt när hon ploppar ur sig lilla viktor. Hon kunde inte fått det bättre heller, vilken underbar man hon träffat! Det var hur som väldigt trevligt med en massa nya ansikten och ett par gamla kära. Det blev paj och sallad en massa gott vin. Perfekt!

I torsdags var vi hos My och Ola och blev bjudna på en kalas middag med ryggbiff, klyftpotatis, vitlössås och gott vin där oxå. Vaknade en aning bakis i fredags och blev lite sen in till stan. Nina jag hoppas verkligen att vi kan göra en raincheck på badet! Kanske ett lite roligt skämt den 1 april?

Nej om man skulle ta och palla sig upp i från sängen och göra lite nytta?

Hoppas ni får en underbar dag i solen allihopa. Puss

Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-03-21 07:52:04

Ja Fredrika, det får vi göra. Kanske nu på fredag? Eller den 1:e.

Ser fram emot att få se rumpan ;-)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela