Fredrika

Upp och ner!

Publicerad 2011-03-29 10:37:17 i Allmänt,

Ja livet går verkligen i sina banor. Igår var en riktig jävla skit dag. Man kan bli så besviken men man vet oxå att allt kommer ordna sig.
Har gått på jouren idag, börjar dock tappa lite intresse för sjöräddningen, väldigt tråkigt men jag tror nog att det kommer tillbaka, förhoppningsvis.

Är så trött ända in i själen känns det som, försöker få upp lite energi men jag lyckas inge vidare måste jag säga. Var på G:a masters i söndags med Gina och drack ett par öl, super mysigt och det är något jag gärna skulle göra oftare. Hon är så vacker min syster, det är de allihopa men gina är den som har minst koll på det.

Vi har haft barnen hos oss hela helgen, jätte mysigt men utmattande. Har börjat komma över hela grejen med att inte gilla barn, men än så länge så är det större barn som är okej. De kan prata och de förstår när man pratar emd dem. Skönt! Igår satt jag och såg på en mamma som satt och gullade med sin bebis. Jag tycker det ser falskt och löjligt ut. Och jag undrar om man gör det för sin egen eller bebisens skull? Bebisen ser iaf jäkligt ointresserad ut och jag menar hallå...måste man låta som en idiot bara för man pratar med en bebis?  Jag tror bara det är inövat beteende och lite fördummande! Haha nu blir säkert vissa jätte arg på mig.

Nu ska jag göra mig iordning inför skolan. see ya later

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-03-29 18:08:47

Haha...näee...du har helt rätt! Finns ingen anledning att fjanta på med "joller". Har alltid pratat riktigt med mitt barn och det kommer jag fortsätta med..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela