Fredrika

Vårkänslor

Publicerad 2011-03-24 12:13:46 i Allmänt,

Ligger här och väntar på att jag ska åka till doktorn och kolla upp mina ömmande knölar i huvudet. Fettknölar tror jag men det kommer alltid en liten oro inom en att det skulle vara värre. Men tänker man så så finns det ju risk för att känna sig som en hypokontriker, klart det inte är någe fel på en!

Solen lyser idag från och till, det gör en så underbart glad. Ligger här och lyssnar på gamla goa bobban och känner lite rastlös/obehag i kroppen och knoppen. Fattar inte, borde det inte gå över snart?
Ska iväg och träna med gina idag igen, kul som bara den. Jag har börjat märka en sån stor skillnad i uthålligheten i mina muskler, de är inte bara skulpterade nu utan även starka, what the f?! Haha har ju haft muskler utan att jag tränat så det är ganska schysst. Men vad är det med folk. Kom till gymmet igår och det stank svett, jag kunde inte ens vara i ena delen av utrymmet, fy fan ville kräkas. Är det så jävla svårt att fatta att man får vara lite fräsh när man är runt en massa folk?

Min tatuering läker fint men det är kämpe jobbigt att ha jeans på, shit va det stramar och sliter i röven!!! Skolan är så tråkig nu, idag har vi fikat, det var väl det enda kloka vi gjorde på hela dagen...hallå!!!

Nej kolla in fejan och se om det finns nått att glo på.

Puss och kramp

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela