Fredrika

salta jag

Publicerad 2011-05-31 19:37:03 i Allmänt,

hela jag är salt, trött och frustrerad, men gud va roligt det är med ett nytt jobb. Jag har inte skrivit på länge och detta blir då inge långt inlägg heller eftersom jag måste gå och sduscha av mitt barn och få han i säng innan jag själv dör. Inte van vid att jobba så här. Väldigt ledsen på mig själv som har blivit arg och irriterad vaje kväll nu här hemma och jag känner det redan komma krypande över mig igen så skärpning nu!!!!!!!!!


Nej hoppas jag tar mig i kragen och skriver lite mer snart.

Puss

blind höna

Publicerad 2011-05-08 02:42:14 i Allmänt,

Ser inte ett smack utan mina glasögon, sitter här och kisar på jobbet...riktigt jobbigt men allt går ju! Ja i morgon är det klassresa som gäller, ska bli så in i helvetet roligt.

Fan har så mycket att göra så jag hinner ju inte skriva något. ska försöka ta en massa kuliga ort och lägga in på resan. massor av pussar

pms

Publicerad 2011-05-04 19:14:35 i Allmänt,

nä allmänt ledsen för lite småsaker bara. Bla så dyker irritationen upp för min bil snorungarna hade sönder här utanför...jag vill ha en egen bil. Jonathans bil tycker inte om mig.
Idag har vi varit och tittat på nya bilar, ren förlust när man ser värdeminskningen på bilen, men oxå rena rama vinsten i pengar varje månad. Eller jag kanske ska säga att vi betalar exakt lika mycket för en ny bil som för den gamla som drar dubbelt upp och kostar mer i försäkring mm. Så hela driften skulle vara samma sak som idag. Hm tål att tänkas på, då skulle det ju vara min bil oxå.

Jag är så förbannat trött på att känna att jag gör fel hela tiden att det konstant är jag som förstör allt. Suck jag vet liksok inte om jag ska tro på mig själv eller skaka av mig det bara. Sånna där jobbiga problem man har med sig själv.

Väntar på att Jonathan ska komma med bilen så jag kan sticka iväg och hämta en sökare, ska byta jouren ett par dagar med Jan, skönt att det ordnade upp sig!

Nej läsa lite krimminaldeckare och slappa i soffan

Puss

Snö och hagel

Publicerad 2011-05-04 08:52:09 i Allmänt,

....inte okej!!!

Ush vilket oinspirerande väder. Sitter ännu i morgonrock och myser, tittar ut och har inte en aning om vad som skulle passa till detta väder, skittrisst. Stoffe har sovit här i natt och det har varit mysigt, tror han kommer tillbaka en natt till. Vi ska dra och simma efter skolan idag, det är bra träning för mig, skulle verkligen behöva göra det mera!

Sökte jobb på fastlandet igår, västkusten, flera olika tjänster....kommer bara vara så jobbigt att behöva flytta ifrån mina älskade systrar, fan. Men det finns båt, flyg, tåg och bil..ni måste komma och hälsa på ofta om vi flyttar!!!

Nej jag får komma tillbaka med någe mer intressant senare, nu får det faktiskt bli lite påklädning!

Puss

Klåpare!

Publicerad 2011-05-02 21:35:42 i Allmänt,

Yes det är precis vad man kan kalla mig. Skulle ge mig på att fixa min telefon idag. Den har klappat lite i headsettet så jag tänkte att jag skulle löda fast det igen....gissa hur jävla bra det gick??????? Yes så nu funkar inte skiten, eller rättare sagt den hittar inte simkortet och när den gör det och det ringer så stänger den av sig, plus att den hittar nu inte överhuvudtaget headsettet längre.
yes det räckte tydligen inte med att gå elektriker kurser för att lära sig att inte vara en jäkla klåpare!!!

Oskar och barnen har tillbringat hela kvällen här, apmysigt som bara den, sen kom stoffe oxå och tänker sova över, han är så välkommen så <3

Jag har även fått menshelvetet idag och orkade typ hälften av vad jag brukar ta på magövningarna, klenis? Suck, lite typiskt måndag men vad jag märkt under dagen så finns det ett hjärta som har haft det hundra ggr värre. Nina, jag har tänkt på dig hela dagen och velat komma och ge dig massor med kramar <3

I morgon ska Lukas ha med sin en kompis hem så det blir en massa grävande på kolonin med ungar runt sig, faktiskt helt okej när det är en så go unge som han.
Jag vet att det är hemskt men när barn skriker och jag har en väldigt nylig händelse, ICA maxi var platsen, en morsa en bebis, ett jävla liv ur käften på den, jag får en irritation som sprider sig i hela kroppen, hjälp, alla andra föräldrar står och ser med medlindande på det lilla knytet men jag gör en grimasge och går där ifrån. Va fan är det för fel på mig? haha jag lider inte men nått måste ju gått fel i födseln! eller någon annanstans på vägen!

Däremot barn som jag känner eller är van vid har jag inga som helst problem med. Skönt det, de barnen tycker jag oftast bara mer och mer om.

Nej nu blir det lite läsning i soffan med chips och annanasjucie

Puss

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela