Fredrika

Gråter för ingenting

Publicerad 2011-11-03 13:29:50 i Allmänt,

Sitter här och lipar, vad är det med mig. Delfiner som hoppar får mig att gråta, fina ord som skrivs till kära får mig att gråta, att någon älskar mig får mig att gråta och som om inte det var nog så sitter jag här och gråter till moulin rouge. Världens bästa film..... Grav test har jag gjort och som vanligt så dagen efter så får jag mens....det skulle för den delen vara 1% chans på graviditet så den risken är ju inte stor.
Lukas och jag är precis hemkomna från Kolmården där vi varit med Peg, det var så underbart mysigt att få vara med mitt barn som bara sög i sig all min uppmärksamhet och jag måste motvilligt erkänna att när jonathan är i närheten så måste de dela på min kärlek och särkilt när jag är så här kär.

Ush jag har jobbet framför mig börjar om 35 min....skit tråkigt. Motivationen har dessutom försvunnit när jag inte ens får behålla all min lön. All sånn skit kan dra åt pipsvängen, när ska jag få bli vuxen och fri?

Har precis läst ut hundraåringen


Gud vilken underhållande bok, bland den bästa jag läst på väldigt länge. Letar febrillt efter något att ersätta den med. Men samtidigt kanske jag borde lugna mig, kommer in i sånna här stimm, en bok varannan dag, hur hinner jag egentligen? En pocket tar ungefär 6 sammanhängade timmar för mig om jag läser den nogrannt. Är det snabbt eller normalt?

Nej matlådan under armen och börja spatsera mot grottan.

Puss hörs snart

Kommentarer

Postat av: Gina

Publicerad 2011-11-03 17:03:30

hård som sten utåt men skör som porslin inåt! allt detta gör dig till den du är! Älskar dig storesyster!

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-11-03 17:59:44

Det är säkert bra att du gråter, det behövs väl säkert. Släppt ut det bara!Kul att du gillade den där boken. Då skulle jag nog ta å ge mig på den jag med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela