Fredrika

Oj oj

Publicerad 2011-10-26 20:31:34 i Allmänt,

Livet rusar iväg...mycket händer hela tiden tycker jag. Igår morse gick Jonathans pappa bort så vi sörjer här hemma. Min mobil tappade jag i havet i måndags sörjer den oxå. Räddningstjänsten dök dock efter den och med resultat, vi får hoppas simkortet går att rädda. Tack gode gud för google och synkronisering.
Lukas har en vecka hos Joella nu, skönt med lite ledig tid, jag jobbar ändå bara, men jag saknar honom väldigt mycket. Tyväörr är jag lite dålig på att hantera sorg så jag blir ganska lättirriterad och mitt tålamod brister konstant, lika bra att Lukas får vara och göra lite kuliga grejer hos Joella.

Jobbet är piss. Jag börjar söka nytt nu. Det är så synd att en person ska få ens jobb att bli outhärdligt, hur kan man ens låta sig påverkas på det viset. Hoppas på det bästa iaf, att det kanske löser sig, att människan slappnar av och tar livet som det kommer för det är nog där haken sitter lite. Jag vill börja plugga igen, vill använda mitt huvu, saknar det.

Nu ska jag se vidare på arga snickaren....

Puss

Höst

Publicerad 2011-10-19 17:46:38 i Allmänt,

Blåst och regn...mysigt värre. Jag vet inte varför det inte blir några inlägg, jag har jätte mycket att skriva men det kommer inte riktigt ut just. Läser för tillfället "attt springa" jobbig, gått ner i en liten svacka, inge allvarligt så fort jag fick en dag utan läsningen och ta lite distans. I övrigt att mitt liv underbart just nu. Jonathan älskar mig enormt mycket och visar det varje dag, jag älskar honom. Min son är så stor nu så jag blir både lättad och skrämd. Men är han inte underbar.....och bortskämd, vad hände??????????????
Hm det är mitt nya projekt, orna till min son så han inte blir odräglig. Inte så stor risk men varför har jag börjat göra grejer till honom som han alltid gjort själv?
Jobbet bara flyter på, jag får beröm och tycker det är kul men jag är så förbannat trött konstant, har börjat fundera på om jag ska kolla mina värden, det är väl inte normalt att somna när man bara sitter en stund på fikarasten? jag är så trött konstant att jag inte orkar ta mig för något, knappt träning som jag egentligen älskar.

Jag tänkte att jag ska ta upp bloggandet nu igen och jag hoppas ni finns kvar där ute mina vänner, som jag är så himla glad att ha <3

Massor av kramar och pussar

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela