Fredrika

Höst

Publicerad 2011-10-19 17:46:38 i Allmänt,

Blåst och regn...mysigt värre. Jag vet inte varför det inte blir några inlägg, jag har jätte mycket att skriva men det kommer inte riktigt ut just. Läser för tillfället "attt springa" jobbig, gått ner i en liten svacka, inge allvarligt så fort jag fick en dag utan läsningen och ta lite distans. I övrigt att mitt liv underbart just nu. Jonathan älskar mig enormt mycket och visar det varje dag, jag älskar honom. Min son är så stor nu så jag blir både lättad och skrämd. Men är han inte underbar.....och bortskämd, vad hände??????????????
Hm det är mitt nya projekt, orna till min son så han inte blir odräglig. Inte så stor risk men varför har jag börjat göra grejer till honom som han alltid gjort själv?
Jobbet bara flyter på, jag får beröm och tycker det är kul men jag är så förbannat trött konstant, har börjat fundera på om jag ska kolla mina värden, det är väl inte normalt att somna när man bara sitter en stund på fikarasten? jag är så trött konstant att jag inte orkar ta mig för något, knappt träning som jag egentligen älskar.

Jag tänkte att jag ska ta upp bloggandet nu igen och jag hoppas ni finns kvar där ute mina vänner, som jag är så himla glad att ha <3

Massor av kramar och pussar

Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2011-10-20 17:18:27

Va trist att boken får dig att må dåligt.

Jag finns självklart kvar här.

Kram

Postat av: Fanny

Publicerad 2011-10-21 18:47:06

självklart jag me ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela