Fredrika

Hej hej

Publicerad 2011-09-13 22:36:52 i Allmänt,

Det var himla länge sen jag både skrev och läste alla bloggar, fy fan för att ha 200 olästa inlägg. Livet är svårt ibland, haha nej mina vänner jag orkade faktiskt inte läsa dem alla, uppmärksammade ett par och höjde ögonbrynen, blev förbannad, skrattade lite och fick faktiskt själv lust att skriva. Jag blir hemskt förvånnad över att man skriver ut namn i sin blogg när man går på andra människor eller skriver om väldigt pivata känslor, det misstaget gjorde jag som nyfödd bloggare och gör aldrig om igen. Jag sårade andra människor och det är ju inte riktigt det som är meningen med en blogg. Sen har jag suttit och läst kommentarer som människor skriver på andras bloggar och jag blir så förbannad över hur folk kan uttrycka sig!!! Att säga till en människa att man skulle vara en dålig förälder pga att man är människa är för mig helt jävla rubbat. Jaja jag hoppas verkligen att det är sånna människor som kanske inte ska bli föräldrar och inte tvärtom.

Mitt liv ser ungefär ut som vanligt. Jag älskar ännu Jonathan mer för varje dag som går och jag är ännu lika imponerad över det. Jobbet på atterdags förtsätter i samma anda, har kanske skapat lite för högas förväntningar på mig så jag sitter där med min prestationsångest som vanligt...att jag aldrig lär mig....

Jo jag har blivit gudmor, till världens finaste lilla Viktor. Det är någe visst med att bli det. Helt plötsligt finns det ett band och en vilja att finnas där för honom för resten av hans liv. Jag av alla jävla människor...

Pga av att vi har haft det uppe på diskution idag så måste jag prata av mig lite oxå. Jag har världens finaste barn och han är god ända in i själen, men jag har oxå en liten busunge som testar det mesta och som blir imponerad över större killar och apar mer än gärna efter. Det  är just nu en massa bus, pojkstreck om jag får kalla dem det. Ganska harmlösa men ändå inte helt okej. Ska man ta sådant ur dem eller kan det vara så att det är utvecklande och nyttigt för barn med fantasi och att de får testa hur mycket som är okej. Jag tror det. Men vad ska man göra åt alla dessa onda elaka små pojkar där ute som har pappor och mammor som ser genom fingrarna med allt? Jag hoppas verkligen dessa föräldrar någon dag ölppnar ögonen och ser vad de har skapat eller kan det vara så att när det kommer till sina egna barn så ser man aldrig riktigt klart vad de har blivit? Jag hoppas jag kan se vad jag har format och att jag ser det under hela hans uppväxt.

Jag har haft lite småtrubbel med min mage nu de senaste dagarna, det känns lite oroväckande och jag hoppas verkligen inte att det blir något sjukhus besök, fan det är det sista jag vill.

Vi ska till stockholm om en månad och det ska bli jätte mysigt. Mormor fyller 70 och jag längtar efter att få träffa min svärfar. Det ska bli otroligt mysigt att ha med Lukas oxå han har sett fram emot det här så mycket.  Jaja att vara förälder innebär oxå en hel del dåligt samvete tyvärr. En gång i tiden var jag befriad från det men sakta men säkert så inser jag när jag har handlat fel, damn it!!! Haha ja skönt att man utvecklas som människa, jag hoppas jag aldrig slutar med det.

Massor av pussar och kramar...ps jag fick träffa min Kjell idag!

Kommentarer

Postat av: Fannan

Publicerad 2011-09-14 19:57:56

härligt att du uppdaterat lite! saknar dig vännen.

Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela