Fredrika

Magsjukan.

Publicerad 2012-02-25 19:08:04 i Allmänt,

Tänk att två dygn kan kännas som flera veckor. Jag har bajsat på mig spytt slem och gått ner 4kg. Idag har jag äntligen kunnat äta igen och det har blivit 8 bitar sushi uppdelat på två omgångar, gott!
För övrigt har det varit en trevlig vecka. Biologin och kemin blev inlämnade i tid, fick dock bara VG på uppdragen men man kan inte begära mer av stressinlämningar. Naturkunskapen skall vara klar i morgon men sprutlackeringarna kom tyvärr och störde mina labbplaner. Får ta tag i dem i morgon.
I måndags var jag hos Nina, lika underbart varje gång jag träffar henne, lycka på någe vis, men hon får mig alltid att prata om bara mig fast jag vill veta allt om henne.
Jonathan är ute med arbetskamrater ikväll, lika jobbigt varje gång, men det är bara för mig att bita ihop.

Myspys

Publicerad 2012-02-19 14:05:02 i Allmänt,

Det blev lite ändringar längst med vägen igår angående maten. Det tråkiga är att jag kan aldrig riktigt uppskaa min egen mat, alltid något som kan bli bättre nått som inte blev som det skulle osv.
Slutresultatet blev iaf cirton och lagerbladsrimmad sej (smakade bara rimmad), kokta rödbetor, färska räkor marrinerade i persilja, och en räkhollandaise där jag faktiskt la ner lite arbete utan någon framgång. Rostade räkskalen och kokade vinigretten till basen på dem, blev jätte gott men det smakade tyvärr inte så mycket i slutändan, dessutom hade jag tydligen bara vanlig rapsolja hemma, inge smör, så den smöriga goa smaken uteblev. Men i det stora hela var det gott. Bakade egna baguetter till oxå och så en flaska bubbel....så himla gott...haha där var de inge fel iaf.
Vi myste, såg lite film och kramades hela kvällen. Fast det gör vi typ varje kväll.
Idag ska jag ta tag i plugget igen så fort J har åkt till jobbet, ångest, men den lär ju aldrig släppa om jag inte gör klart skiten.
Hoppas nån kommer och säger hej ikväll.

Förresten

Publicerad 2012-02-18 14:59:23 i Allmänt,

Dagens matlagning: Citron och lagerbladsrimmad sej med hemgjord hollandaisås och kokta rödbetor på en bädd av spenat. Till eftermys så blir det färska räkor med nybakat bröd och aioli! Och en flaska bubbel till det. Det är lördagslyx det! Hoppas jag kommer ihåg att ta bild!

Stress

Publicerad 2012-02-18 11:39:48 i Allmänt,

Shit, jag har så mycket att göra så jag blir nästan apatisk, jag behöver hjälp!! Det finns grejer jag inte fattar och då fastnar jag och gör ingenting alls istället. Det kan vara sjukt svårt att plugga på distance. Måste måste måste göra hälften klart idag iaf.
Ja mitt förra inlägg var väl inte särskilt positivt, jag är ju upp och ner som en pannkaka.
Ligger nu hemma i sängen med kaffe i handen i-paden i andra, träningsvärk i nacke, axlar och rumpa, oskönt skönt. Ska äntligen få träffa Nina på måndag. Ska äntligen åka ut och hälsa på koffe i morgon. Det känns som en bra tid framför mig bara jag får ämnena klara.
Puss och kram skumbanan

Biatch

Publicerad 2012-02-15 19:21:15 i Allmänt,

Yepp thats me. Otacksam, deppig, besviken, otillfredställd och allmänt jävla slapp nu för tiden. Dessutom har jag en stor ful fet finne på hakan som gör ont. Är konstant trött, oengagerad och inte vidare positiv. Fattar inte att folk faktiskt vill ungås med mig. Dessutom känner jag ingen...jo min far....som är så jävla bra på att tycka synd om sig själv som jag. Ja vad tycker ni? Fina egenskaper? Great! En dejt, någon?
Nej lite leenden kommer väl då och då :) mitt liv är väl egentligenalldeles för bra för att vara sant och ändå är jag inte tacksam. Igår var det alla hjärtans dag. Meningen var att väcka jonathan med kaffe en ros och en semla med hjärtan på...det gick så där.  Jaja han fick det iaf. Han föreslog att vi skulle göra en tatuering ihop så det gjorde vi. En likadan på samma ställe, kärlek det!! Sen spmnade vi arga och ledsna, lovely!
Studierna går ganska bra. Matten är roligast så där ligger jag före, biologin logger i fas och kemi och naturkunskap ligger jag efter som faaan med.
Jag vet att det bara är jag som kan göra nått åt mitt humör, jag vet bara inte hur!

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela