Fredrika

Biatch

Publicerad 2012-02-15 19:21:15 i Allmänt,

Yepp thats me. Otacksam, deppig, besviken, otillfredställd och allmänt jävla slapp nu för tiden. Dessutom har jag en stor ful fet finne på hakan som gör ont. Är konstant trött, oengagerad och inte vidare positiv. Fattar inte att folk faktiskt vill ungås med mig. Dessutom känner jag ingen...jo min far....som är så jävla bra på att tycka synd om sig själv som jag. Ja vad tycker ni? Fina egenskaper? Great! En dejt, någon?
Nej lite leenden kommer väl då och då :) mitt liv är väl egentligenalldeles för bra för att vara sant och ändå är jag inte tacksam. Igår var det alla hjärtans dag. Meningen var att väcka jonathan med kaffe en ros och en semla med hjärtan på...det gick så där.  Jaja han fick det iaf. Han föreslog att vi skulle göra en tatuering ihop så det gjorde vi. En likadan på samma ställe, kärlek det!! Sen spmnade vi arga och ledsna, lovely!
Studierna går ganska bra. Matten är roligast så där ligger jag före, biologin logger i fas och kemi och naturkunskap ligger jag efter som faaan med.
Jag vet att det bara är jag som kan göra nått åt mitt humör, jag vet bara inte hur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela