Fredrika

slapp?

Publicerad 2012-01-26 15:20:39 i Allmänt,

Åh det är så tråkigt med transgena växter och metoder för genmanipulation.....det är så tråkigt så tråkigt och ändå måste jag skriva om det när jag knappt fattar det....eller jag fattar det men ska jag använda alla fina ord som de använder så vet ifan om jag förstår det efteråt..... eller rättare sagt, kan förklara de för min lärare. Så just nu låter mina svar som en 5årings förklaring på hur glass stelnar. Hemskt sugen på glass. Det enda som hindrar mig från att gå ut genom dörren är den där tråkiga jävla isbanan under däcken. Man ska vara glad varje gång bilen lyder och svänger.
Åh det har tagit mig en timme nu att sitta och våndas över hur jag ska skriva, hur mycket jag ska skriva eller om jag ens ska skriva, EFTERSOM DET ÄR SÅ FÖRBASKAT TRÅKIGT!!!!!!
Nej skärpning, att handla gör en alltid gladare haha kanske ska slösa lite pengar på lite lösvikt, sugen som attans. Det hade varit skönt att ta en liten eftermiddagslur oxå eller se en film, men hur blir det då med godiset???????? vilka svåra val man har här i livet.
Jag älskar matte, alla y, x, a, b och z ligger mig varmt om hjärtat, variabler i mitt liv is the shit.
Jag vill oxå ha tillbaka matlaget, det var ju så himla roligt och nu när jag såg att Nina har startat så blev jag oxå sugen! Någon som har lust?

Äntligen

Publicerad 2012-01-24 20:24:31 i Allmänt,

Efter två månaders förkyldning och trötthet så är hostan äntligen på sin sluttap och tröttheten lite bättre. doktorn ringde dessutom och sa att jag inte hade canser. Och jag som var så säker!! Jag har gjort hur mycket blodprover som helst och de alla påvisar att jag är friskare än de flesta, wtf!!! De skulle bara veta.
Den senaste månaden har bara sprungit iväg. Jag slutade på atterdags, lite bitter ännu men ändå lättad. Jag fyllde 29 i lördags, märkte ingenting, jo jag fick anti-rynk kräm i present, tack för den. Jonathan tog ut mig på fyra rätters och bio, super mysigt. Lukas är nog inne i den värsta 7 års period som finns, grinig, sur och jäkligt barnslig i mellan varven, vad hände med min fina kille??? Tydligen är allt så fel det bara kan bli samtidigt som vi har jätte roligt i hop när han är glad. Han resonerar vuxet och mer klart, han har upptäckt att han är ganska stor och har en större fihet än innan, vilket gör honom mer självsäker....hjälp det innebär ju i sin tur att jag måste släppa han lite. Fan varför lever vi i en värld full av pedofiler, våld och hemskheter. Kommer jag någonsin sluta vara rädd för att släppa han utanför dörren själv? Han är svartsjuk, missunsam och en jäkligt dålig förlorare. Vad hände? Vart ifrån kommer denna tvärvänding eller har jag misslyckats någonstans?
Nej ingen ide att grubbla på det, jag antar att det är åldern och visar på att det inte är ett okej beteende, vad mer kan jag göra?
Ännu lika lycklig och kär med Jonathan, när ska det vända eller har jag sån tur att det kommer vara för alltid? Klart det kommer! Mycket frågor idag.
Har skiiiitont i min rygg, dock av träningsvärk så det är ju inte direkt något att oroa sig för men fy faan. Äntligen har jag kommit igång med träningen oxå. Latmasken fyser jag bort med hjälp av Lina, thank god for her.
Har blivit blodgivare, tänkte rädda lite liv när jag ändå är igång, borde ju göra nått för mänskligheten. Men iför sig så finns det ju faan inte en enda kotte runt mig som inte skaffar barn just nu, vad är det här??? Jag undkommer verkligen inte de dregglande, bajsdoftande, icke kommuniserbara små liven någonstans....jaja jag får trösta mig med att de växer upp!
Nu Irene Huss, har bara två filmer kvar, buhu men god damn vad jag rekomenderar dem!

Skrämmande kul!

Publicerad 2012-01-04 16:52:18 i Allmänt,

Ett pass laserdoom och man svettas längst hela ryggen. Men hjälp va kul det var! Underbart att döda varandra fast jag fick lite dåligt samvete varje gång jag sköt lukas och var tvungen att pussa han då, haha. Många pussar blev det :P
Vidar har varit här så han blev helt till sig av både bowling och laserdoom, helt klart värt pengarna iaf!

Jag har kommit in i en liten svacka igen som jag vägrar vara i. Jag ska hitta ett sätt att meditera om det så ska krävas en jävla kurs eller nått. På tal om svär ord, tror ni inte jag bland alla barn på bowlingbanan utropade "dra åt helvete" hur högt som helt, väldigt populärt bland alla föräldrar, groda!

Hur som, jag har börjat intala mig själv att jag är vacker och att jag faktiskt visst kan en massa. Hoppas det hjälper.
Min syster ska få en liten krabat runt den 6 juni, så fint. otroligt hur denna familj kan föröka sig!

Detta var min sjunde lediga dag, alla mina utslag i ansiktet och hårbotten är borta, mina plidor på axlarna och jag är bara lite gladare. Vilka stresssymtom jag har haft, ush tänkte aldrig att det var det som var felet. Trodde det var canser, rakt av! Ska till läkaren i nästa vecka och kolla alla mina värden, mår ännu lite konstigt i kroppen. Jo just det, har äntligen kommit ihåg att skriva in mig på organdonations registret och skrivit upp mig som blodgivare, lite måste jag ju bidra med i denna värld.
Skulle så gärna vilja jobba som läkare, men det är försent för mig så låt oss prova lyckan på annat håll.

Puss och kram skumbanan

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela