Fredrika

Äntligen

Publicerad 2012-01-24 20:24:31 i Allmänt,

Efter två månaders förkyldning och trötthet så är hostan äntligen på sin sluttap och tröttheten lite bättre. doktorn ringde dessutom och sa att jag inte hade canser. Och jag som var så säker!! Jag har gjort hur mycket blodprover som helst och de alla påvisar att jag är friskare än de flesta, wtf!!! De skulle bara veta.
Den senaste månaden har bara sprungit iväg. Jag slutade på atterdags, lite bitter ännu men ändå lättad. Jag fyllde 29 i lördags, märkte ingenting, jo jag fick anti-rynk kräm i present, tack för den. Jonathan tog ut mig på fyra rätters och bio, super mysigt. Lukas är nog inne i den värsta 7 års period som finns, grinig, sur och jäkligt barnslig i mellan varven, vad hände med min fina kille??? Tydligen är allt så fel det bara kan bli samtidigt som vi har jätte roligt i hop när han är glad. Han resonerar vuxet och mer klart, han har upptäckt att han är ganska stor och har en större fihet än innan, vilket gör honom mer självsäker....hjälp det innebär ju i sin tur att jag måste släppa han lite. Fan varför lever vi i en värld full av pedofiler, våld och hemskheter. Kommer jag någonsin sluta vara rädd för att släppa han utanför dörren själv? Han är svartsjuk, missunsam och en jäkligt dålig förlorare. Vad hände? Vart ifrån kommer denna tvärvänding eller har jag misslyckats någonstans?
Nej ingen ide att grubbla på det, jag antar att det är åldern och visar på att det inte är ett okej beteende, vad mer kan jag göra?
Ännu lika lycklig och kär med Jonathan, när ska det vända eller har jag sån tur att det kommer vara för alltid? Klart det kommer! Mycket frågor idag.
Har skiiiitont i min rygg, dock av träningsvärk så det är ju inte direkt något att oroa sig för men fy faan. Äntligen har jag kommit igång med träningen oxå. Latmasken fyser jag bort med hjälp av Lina, thank god for her.
Har blivit blodgivare, tänkte rädda lite liv när jag ändå är igång, borde ju göra nått för mänskligheten. Men iför sig så finns det ju faan inte en enda kotte runt mig som inte skaffar barn just nu, vad är det här??? Jag undkommer verkligen inte de dregglande, bajsdoftande, icke kommuniserbara små liven någonstans....jaja jag får trösta mig med att de växer upp!
Nu Irene Huss, har bara två filmer kvar, buhu men god damn vad jag rekomenderar dem!

Kommentarer

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2012-01-24 20:39:45

Kul med ett inlägg från dig!

Härligt att du piggat på dig äntligen.

Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela