Fredrika

Skrämmande kul!

Publicerad 2012-01-04 16:52:18 i Allmänt,

Ett pass laserdoom och man svettas längst hela ryggen. Men hjälp va kul det var! Underbart att döda varandra fast jag fick lite dåligt samvete varje gång jag sköt lukas och var tvungen att pussa han då, haha. Många pussar blev det :P
Vidar har varit här så han blev helt till sig av både bowling och laserdoom, helt klart värt pengarna iaf!

Jag har kommit in i en liten svacka igen som jag vägrar vara i. Jag ska hitta ett sätt att meditera om det så ska krävas en jävla kurs eller nått. På tal om svär ord, tror ni inte jag bland alla barn på bowlingbanan utropade "dra åt helvete" hur högt som helt, väldigt populärt bland alla föräldrar, groda!

Hur som, jag har börjat intala mig själv att jag är vacker och att jag faktiskt visst kan en massa. Hoppas det hjälper.
Min syster ska få en liten krabat runt den 6 juni, så fint. otroligt hur denna familj kan föröka sig!

Detta var min sjunde lediga dag, alla mina utslag i ansiktet och hårbotten är borta, mina plidor på axlarna och jag är bara lite gladare. Vilka stresssymtom jag har haft, ush tänkte aldrig att det var det som var felet. Trodde det var canser, rakt av! Ska till läkaren i nästa vecka och kolla alla mina värden, mår ännu lite konstigt i kroppen. Jo just det, har äntligen kommit ihåg att skriva in mig på organdonations registret och skrivit upp mig som blodgivare, lite måste jag ju bidra med i denna värld.
Skulle så gärna vilja jobba som läkare, men det är försent för mig så låt oss prova lyckan på annat håll.

Puss och kram skumbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela