Fredrika

slapp?

Publicerad 2012-01-26 15:20:39 i Allmänt,

Åh det är så tråkigt med transgena växter och metoder för genmanipulation.....det är så tråkigt så tråkigt och ändå måste jag skriva om det när jag knappt fattar det....eller jag fattar det men ska jag använda alla fina ord som de använder så vet ifan om jag förstår det efteråt..... eller rättare sagt, kan förklara de för min lärare. Så just nu låter mina svar som en 5årings förklaring på hur glass stelnar. Hemskt sugen på glass. Det enda som hindrar mig från att gå ut genom dörren är den där tråkiga jävla isbanan under däcken. Man ska vara glad varje gång bilen lyder och svänger.
Åh det har tagit mig en timme nu att sitta och våndas över hur jag ska skriva, hur mycket jag ska skriva eller om jag ens ska skriva, EFTERSOM DET ÄR SÅ FÖRBASKAT TRÅKIGT!!!!!!
Nej skärpning, att handla gör en alltid gladare haha kanske ska slösa lite pengar på lite lösvikt, sugen som attans. Det hade varit skönt att ta en liten eftermiddagslur oxå eller se en film, men hur blir det då med godiset???????? vilka svåra val man har här i livet.
Jag älskar matte, alla y, x, a, b och z ligger mig varmt om hjärtat, variabler i mitt liv is the shit.
Jag vill oxå ha tillbaka matlaget, det var ju så himla roligt och nu när jag såg att Nina har startat så blev jag oxå sugen! Någon som har lust?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela