Fredrika

cream de la cream

Publicerad 2012-03-28 16:58:43 i Allmänt,

Haqr köpt ny telefon, jippiiii, älskar den och så har jag pyntat den lite ala Nina, känner mig lite som en härmapa men gud va behändigt att inte ha ett headset med hundra knutar på plus att det blev jätte fint!
Kommer bild...tydligen ska den installera drivrutiner eftersom jag inte satt i telefonen i datan... fan det misslyckades, hur som ni ser ju hur det ser ut på Ninas. Plus att jag har rosa converse....favvo dojjor just nu.
Har hur mycket som helt att plugga och vad gör jag...hm inte mycket.
Längtar efter att få lite svar på arbetsansökningar och att få en större harmoni inom mig. Jobbar på att lära mig att inte bry mig och att inte lägga ner en massa onödig energi på onödiga saker. Vet någon hur man gör?

Sjukling

Publicerad 2012-03-20 14:10:23 i Allmänt,

Ja febern har gått över och jag börjar halvt om halvt känna mig mänsklig igen. Hostat som en tok i en veckas tid och sen bara så där efter en promenad med mormor i söndags så låg jag i feber. Snygg som tusan var jag oxå...
Det hjälper alltid att inte le, inte för att man direkt känner för det, idag så ser bilden något bättre ut...
Fräsch som en sommardag! Fast att det sen låter som om jag har värsta sortens bronkit varannan minut är en annan sak.
Idag lyfter flyget mot göteborg och jag ska vara utan Lukas och Jonathan en hel vecka....HJÄLP! Jonathan, hur ska jag klara mig utan min trygghet...? Hjälp, varför är jag beroende av en annan männsika. Nej det handlar om ett val helt enkelt. Lika bra att jag åker bort. Jag har konstant klagat på han i en veckas tid, han behöver en paus och jag behöver se vad jag har.
Det blir till att träffa fina Gabby i götet först...
Sen blir det egen säkerhets kurs på Ökerö med sjöräddningen.- Ut och simma är precis vad min hals behöver. Förhoppningsvis är jag frisk till då.
Jag har iaf hunnit se lite filmer i sängen, bla

Machine Gun Preacher

Fy faan va jag grät. Jag kan inte förstå varför det ska råda sån orättvisa här i världen. Den handlar om en kriminell man som hittar jesus (amerikansk, suck) och beslutar sig för att åka ner till sudan och hjälpa barnen. Verklighets baserad och väldigt gripande. Sevärd!
Ska hämta mitt barn och kramas lite innan jag far.

Reselängtan

Publicerad 2012-03-11 10:06:28 i Allmänt,

Råkade precis trycka på en reseblogg av misstagnoch vad dyker upp? En massa härliga bilder på tailand!! Varför har jag inte varit där? Det ser så underbart härligt ut. Grekland here i come, inte alls samma sak, dock är grekland helt underbart på sitt sätt.  Vi får vänta tills vi är miljonärer och ta alla barn med oss till detta paradis senare i livet. Men som sagt tre veckor i tailand hade inte suttit fel.
Ligger ännu i sängen. Kl är tio och jag har en kopp kaffe i handen, snus under läppen och fått en smörgås av min man. Bortskämd. Det blev en kväll med madde på munken igår men mogen som jag är så beslöt jag mig för att inte vara bakis idag så jag nöjde mig med ett par cider, asskönt idag kan jaglova. Ska snart till Tara och fika lite innan vi åker till bara och njuter i solen. Igår hade vi vår första grillning för året. Det blev i tallunden med fina familjen gräll och pettersson, hundra barn och fem vuxna, ganska lagom ;)
Jag märker att jag får bara ett större och större tålamod med barn, men mycket handlar om att jag måste välja att ha dem uppe på mig eller om de tränger sig på, för de gillar jag inte! Jobbar på att göra ossian blöjfri, ett jäkla jobb men jag tycker det är kul när man lyckas, jag är jäkligt duktig på sånt....låta barn växa upp, haha!
Tydligen är jag en fabella nu tack vare Nina. Vårt första möte är nästa söndag då det blir bastu och bad i havet, inte klokt någonstans men va fan jag kan ju ligga i havet i överlevnadsdräckt i två timmar så då kan jag väl klara av att ta ett snabbt dopp. Hoppas på ett gäng med roliga och öppna tjejer!
Vad sger ni, upp och ta tag i livet?

Skärpning!!!

Publicerad 2012-03-04 15:24:11 i Allmänt,

Tycker jag säger till mig själv varje dag att få arslet ur....hm mitt arsle är ju överallt utom framför datan och läxböckerna, så jag borde ju egentligen få ner det!!
Vad är mitt problem? Jag ligger efter så mycket nu att det handlar om ångest och panik och då klarar jag tydligen inte av någonting, jo fika med kompisar är jag jätte bra på!
Jag behöver hjälp, det är för svårt, jag fixar det inte själv!
Från det ena till det andra då. Idag var jag och tittade på en lägenhet, sunkig som fan men det går ju alltid att renovera. Köket däremot, fy fan det är aslitet och dåligt planerat och vad ska vi göra utan diskmaskin? Och vart ska vi ha bordet? och det finns inte en enda bänkyta att baka eller laga mat på... och en halv kyl och en halv frys...hallå!!! I en 5:a????? Vad tänkte de där? Nej hur kräsen får jag vara med vår lägenhet? Jag älskar den och detta tak.....hm
okej nu är det kanske lite stökigt men det är så hemtrevligt.
Nu kan Jonathan ta och komma hem, tråkigt att vara ensam.

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela