Fredrika

Reselängtan

Publicerad 2012-03-11 10:06:28 i Allmänt,

Råkade precis trycka på en reseblogg av misstagnoch vad dyker upp? En massa härliga bilder på tailand!! Varför har jag inte varit där? Det ser så underbart härligt ut. Grekland here i come, inte alls samma sak, dock är grekland helt underbart på sitt sätt.  Vi får vänta tills vi är miljonärer och ta alla barn med oss till detta paradis senare i livet. Men som sagt tre veckor i tailand hade inte suttit fel.
Ligger ännu i sängen. Kl är tio och jag har en kopp kaffe i handen, snus under läppen och fått en smörgås av min man. Bortskämd. Det blev en kväll med madde på munken igår men mogen som jag är så beslöt jag mig för att inte vara bakis idag så jag nöjde mig med ett par cider, asskönt idag kan jaglova. Ska snart till Tara och fika lite innan vi åker till bara och njuter i solen. Igår hade vi vår första grillning för året. Det blev i tallunden med fina familjen gräll och pettersson, hundra barn och fem vuxna, ganska lagom ;)
Jag märker att jag får bara ett större och större tålamod med barn, men mycket handlar om att jag måste välja att ha dem uppe på mig eller om de tränger sig på, för de gillar jag inte! Jobbar på att göra ossian blöjfri, ett jäkla jobb men jag tycker det är kul när man lyckas, jag är jäkligt duktig på sånt....låta barn växa upp, haha!
Tydligen är jag en fabella nu tack vare Nina. Vårt första möte är nästa söndag då det blir bastu och bad i havet, inte klokt någonstans men va fan jag kan ju ligga i havet i överlevnadsdräckt i två timmar så då kan jag väl klara av att ta ett snabbt dopp. Hoppas på ett gäng med roliga och öppna tjejer!
Vad sger ni, upp och ta tag i livet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela